Ik kom altijd bij Bogijn als ik onderdelen nodig heb, nu bestellen is over n half uur ophalen! Top. Laatste bestelling heb ik laten bezorgen, want de onderdelen had ik nodig om überhaupt te kunnen rij... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Heb nu diverse keren onderdelen bij Bogijn gekocht. De laatste keer woensdag besteld en Donderdag al in huis. Het past altijd en geen problemen gehad. Ook is het altijd zeer goed verpakt. Echt waa... Se mere
Ik had onderdelen nodig en heb vaker gekocht naar alle tevredenheid bij Bogojn. Maar ik Zat dit keer enige weken op diverse auto onderdelen site te kijken. Wat mij is opgevallen is dat er op som... Se mere
Normaal gesproken ben ik zeer tevreden over bogijn bestel er namelijk al jaren zonder al teveel problemen en altijd een goede service. Tot vorige week slangen voor de radiator besteldt 2 werkdagen l... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bogijn is dé online specialist in auto-onderdelen voor iedereen die zijn auto goed wil onderhouden zonder onnodig te veel te betalen. Of je nu zelf aan je auto sleutelt of gewoon op zoek bent naar het juiste onderdeel: bij Bogijn vind je een breed assortiment kwaliteitsonderdelen van bekende en betrouwbare merken. Wij geloven dat goed auto-onderhoud betaalbaar moet blijven. Daarom combineren we scherpe prijzen met een uitgebreid assortiment en een eenvoudige manier van online bestellen. Van remmen, filters en accu's tot ruitenwissers, verlichting en motoronderdelen: bij Bogijn vind je onderdelen voor vrijwel ieder automerk en model. Met onze webshop maken we het zo eenvoudig mogelijk om het juiste onderdeel voor jouw auto te vinden. Je kunt zoeken op kenteken, voertuiggegevens of artikelnummer. Zo weet je snel welke onderdelen geschikt zijn voor jouw auto. Waarom kiezen voor Bogijn? ✓ Kwaliteitsonderdelen tegen scherpe prijzen ✓ Een breed assortiment van bekende merken ✓ Eenvoudig zoeken op kenteken of voertuig ✓ Twee jaar garantie op ons gehele assortiment ✓ Gratis verzending vanaf € 119,- ✓ Veilig en vertrouwd online bestellen Bij Bogijn willen we autorijden en auto-onderhoud betaalbaar en toegankelijk houden. Geen ingewikkeld gedoe, maar gewoon goede onderdelen, duidelijke informatie en scherpe prijzen. Bogijn. Goede onderdelen. Scherp geprijsd.
Kontaktoplysninger
Bijsterhuizen 3029, 6604LP, Wijchen, Holland
- 0886367200
- info@bogijn.nl
- bogijn.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
al jaren klant, nieuw account aanmaken werkt niet!
al jaren klant, kom je terug, moet je nieuw wachtwoord aanmaken, wat niet lukt.
vooral zo doorgaan,
dan maken we toch géén account meer aan, en gaan we ook op zoek naar een alternatief..
Lang lang lang wachten
Na bestelling liet de levering lang op zich wachten, de levertijd was een stuk langer dan beloofd.
Eenmaal verzonden ging het pakket weer retour omdat het beschadigd was. En had ik dus niks. De klantenservice kon mij niet duidelijk vertellen hoe het nu verder ging en hoe lang dat ging duren. Ik heb daarop de bestelling maar geannuleerd.
Nu zit ik nog te wachten op de terugbetaling. Duurt ook weer lang.
Ik ben al meerdere jaren klant en was altijd tevreden over Bogijn, ze waren 1 van de betere. Die tijd is voorbij vrees ik.
Altijd op tijd geleverd
Al die slechte reviews serieus nemen…
Al die slechte reviews serieus nemen mensen. Bijna niks is hier op voorraad terwijl alles aangegeven word als Op voorraad ! En wanneer je contact opneemt, word je in de maling genomen en letterlijk genegeerd!
Met Bogijn ging alles perfect
Met Bogijn ging alles perfect, alleen bij het verzenden via DHL ging het wat moeilijk. Kwamen niet op de afgesproken tijd.
bezorging.
het pakket was per abuis naar hun eigen adres gestuurd na enkele telefoontjes prima opgelost en correct verstuurd naar het goede adres.
Vandaag besteld, morgen in huis
Vandaag besteld, morgen in huis. En was eigenlijk al te laat met de tijd van hun. Voor 19.00 besteld is vandaag nog verzonden. Daarnaast was het pakket super netjes en goed ingepakt zodat er geen schade kan ontstaan. Dus kortom 5 sterren.
Woensdag besteld, donderdag geleverd
Woensdag bestelling geplaatst en donderdag al geleverd en gemonteerd! Makkelijk bestelproces en goed op de hoogte gehouden vwb levering.
perfecte kwaliteits merken en…
perfecte kwaliteits merken en razendsnelgeleverd voor een prima prijs
Prijs/kwaliteitverhouding uitstekend
Prijs/kwaliteitverhouding uitstekend. Supersnelle levering
Exact product zoals omschreven en goed…
Exact product zoals omschreven en goed uitgelicht op de site ze passen ook precies kei skon
Wederom gewoon TOP!
Wederom gewoon TOP!
Ze werken hard voor klant tevredenheid.
En weer een leuk notitie blokje
Læs mere om andre typer anmeldelser.