Had automatten besteld, maar ontving broeken van een Shoeby. Bij de bezorger is iets fout gegaan. Na eindeloos heen en weer chatten komt er geen oplossing bij de bezorger. De fout ligt daar, maar bl... Se mere
Super goede ervaring opgedaan. Ik had een mooie kwalitatief goede degelijke Novus einddemper bestelt welke zeer snel werd verzonden. Prijs kwaliteit verhouding is zeker wel meer dan de moeite... Se mere
Pakket werd instant verstuurd. Direct een bevestigingsmail ontvangen van de bestelling. Gls liet het wel 2 dagen afweten zonder enig bericht. Terwijl we gewoon thuis waren werd pakket terug naar de... Se mere
Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires, styling- en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor car-styling-artikelen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.
Moorland 4A, 5688GA, Oirschot, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Geweldig spul. Past allemaal! Precies na verwachting, ik ga meer bestellen!

Besvarelse fra Cargoods
Matten besteld voor mijn Citroën c4 picasso type 2. Helaas komt de pasvorm totaal niet overeen. De kwaliteit is echt matig want de mat achterin is na 1,5 maand al helemaal dubbel gevouwen en geknikt. De bestuurders mat past niet op de originele bevestiging punten waardoor deze steeds naar voren schuift. Klantenservice gaf aan nog niet eerder deze klachten mee gemaakt te hebben. Als deze nog in nieuwstaat zijn mag ik deze matten retourneren. Natuurlijk zijn deze niet meer in nieuwstaat!
Het blijkt maar weer dat goedkoop duurkoop is. Bedankt voor de service!

Besvarelse fra Cargoods
een laadvloermat besteld en hij was er de volgende dag een super mooie vloer voor een redelijke prijs

Besvarelse fra Cargoods
Had automatten besteld, maar ontving broeken van een Shoeby.
Bij de bezorger is iets fout gegaan. Na eindeloos heen en weer chatten komt er geen oplossing bij de bezorger. De fout ligt daar, maar blijkbaar moet ik het zelf oplossen. Een email naar Cargoods gestuurd. Ookal was het Cargoods niet te verwijten kreeg ik direct de matten opnieuw opgestuurd. Zij regelen het verder met de bezorger. Dit noem ik klantvriendelijk.

Besvarelse fra Cargoods
Het bestellen ging vlot en de levering snel en op de afgesproken datum.
Prijs/kwaliteit van het artikel is prima.

Besvarelse fra Cargoods
snelle en zorgvuldige verzending, enorm behulpzaam bij vragen ivm product
zeker aan te raden

Besvarelse fra Cargoods
Product zodanig verpakken dat het geen 3 dagen nodig heeft om de originele vorm aan te nemen

Besvarelse fra Cargoods
Goede produkt beschrijving type automat, snel geleverd, past perfect en goede kwaliteit en daarnaast een scherpe prijs.

Besvarelse fra Cargoods
Leveren veren die niet passen, en geven niet thuis. Voor mij een slechte ervaring helaas.
Ze geloven mij niet dat ze verkeerde veren hebben geleverd. Ik heb nu een Eibach setje gemonteerd(die maar €30 duurder is) dan de triple s veren.
En die passen perfect! Zonder metaal op metaal contact.
Al met al heb ik hierdoor 3x de schokdempers voor moeten demonteren, en een hoop ergernis en €100 door de wc gespoeld. Wees gewaarschuwd.
Het gaat om ordernummer 170387460