Já faz algum tempo que uso o Bofin nas minhas viagens pela Europa. Desde que o aplicativo foi lançado, percebi uma grande melhoria no serviço prestado - eu o recomendaria para quem viaja com frequênci... Se mere

Horrible experience They freeze my account with 550 EUR without notice or any explanation of details. When contacting their support (only emails) they don't really help or trying to resolve the iss... Se mere

In the past I have opened accounts by having to go to the bank branch and filling out lot of forms. Bofin made it very simple for me as I can open account instantly with a simple registration process... Se mere

1. Finansiel tjeneste uden banklicens
  2. Bank
  3. Finansiel institution
  4. Mobile Money-agent
  5. Pengeoverførselsbureau

Set up bank accounts in locations around the world in an instant, transfer money seamlessly and connect your personal and business accounts all in one place. One login, one app, one hub for all your money.

2,9

Middel

Não acredite em uma palavra desses covis, eles são falsos

Não invista nesta empresa FR*UD; eles ameaçam, mentem e enganam, e não respondem às preocupações. Além disso, não recebi nenhuma ajuda deles. Virei para ̲̅A][̲̅S][̲̅S 🤜 ][̲̅€][̲̅T] 👉🏾[̲̅R][̲̅€][̲̅T] 🤏🏻[̲̅R][̲̅I][̲̅€][V][̲̅ 🫳 A][L][̲̅ 🫴🏻 • 🤛 ][̲̅I][O]. 🫷
para obter ajuda porque não consegui mais entrar em contato com esta plataforma. Eles começaram a trabalhar no meu caso assim que os preparativos necessários foram feitos. Em menos de uma semana eles começaram a trabalhar na minha tarefa e recuperaram todo o meu dinheiro. Eles transferiram até o último centavo para o endereço da minha carteira, assim recebi tudo.

7. august 2023

Horrible experience

Horrible experience

They freeze my account with 550 EUR without notice or any explanation of details. When contacting their support (only emails) they don't really help or trying to resolve the issue. After nearly a year of chasing them, I've received email saying that they would transfer the funds back to me. Now, almost 3 months after and still nothing. Be careful!!

21. august 2021

Stole my money for 16 months

Stole my money for 16 months , £1000, keep ignoring my emails , made my life so stressful, I just want my money please I’m begging you .

23. juli 2021

Hi Aishah,

We are sorry to hear that you are unhappy with your experience at Bofin.

Bofin aims to provide the best customer service and our friendly support team is always on stand-by via support@bofin.com or via our live chat.

We had tried to reach you by your registered email regarding this issue. If you need further assistance, please do not hesitate to reach out.

Thank you,

Bofin Customer Support

AMAZING app

AMAZING app. Very handy and easy to open an account!! Great customer support service :)

7. juli 2021

Poor level of communication

22. maj 2021

Hi there,

We are sorry to hear that you are unhappy with your experience at Bofin.

Bofin aims to provide the best customer services and our friendly support team is always on stand-by via support@bofin.com or via our live chat.

If there is anything we can do to assist you, please do not hesitate to reach us out.

Thank you,

Bofin Customer Support

FEES

Read before you apply,there are a lot of fees involved,even fees for withdrawing your OWN money.

1. maj 2021

Hi Mehboob,

We are sorry to hear that you are unhappy with your experience at Bofin.

Our fees are included in both our terms and conditions and also our website, here for Proto https: //bofin.com/proto-fee-table/ and for Meliora here: https://bofin.com/meloria-fee-table/

If there is anything we can do to assist you or if you have further questions regarding our fees, please do not hesitate to reach out to our support team at Support@bofin.com

Thank you