Da jeg bor lige ved siden af burgerbaren, er det selvsagt jeg har været der et par gange. Overvejende godt. Friture kyllingen kan nogle gange føles lidt kold, men oksekødsburgerne sidder sgu i skabe... Se mere
Maden var udemærket. Min dårlige oplevelse bunder i en uopdragen ung mand med omvendt kasket. Han Havde mere travlt med at snakke med en ven, end at betjene kunder. Han Taler nedladende og er ikke... Se mere
Vi har bestilt mad fra Bøff Sydhavnen af flere omgange og har aldrig kunne sætte en finger på maden. Desværre oplevede vi i weekenden, at vores take away var mangelfuld og kontaktede derfor burgerbare... Se mere
Blev mødt at et stort smil. Bestilte 4 menuer og fik lige precis det vi bestilt. Dejlige burger der var lige som de skulle være med god, gennemstegt bøf, lækker bacon, sprøde lækre pommes frittes og... Se mere
Hos Bøff Burgerbar vil vi levere den bedste burgeroplevelse. Derfor bruger vi 100% dansk oksekød fra Hinmerlandskvæg og økologisk potato bun med kærnemælk fra Thiese mejeri. Vi har altid fokus på kvalitet og hygiejne over alt andet. Vi glæder os til at lave Danmarks måske bedste burger til dig også. På gensyn hos Bøff Burgerbar
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Godt som altid. Dog var der ikke så mange fritter som normalt. Og så var de lidt bløde. De plejer at være super crispy.
Hele familien nød maden. God kvalitet og god smag. Fantastisk med en hel simpel børneburger. Kunne være dejligt hvis man til de dyreste burgere havde mulighed for at vælge en grovere bolle. Restaurant i Allerød.
Please don’t smash it! Den klart bedste bøf på det danske marked og skal bare forblive saftig og hel…. God bolle, god sauce og spiller sgu!
US Diner værdig milkshake!
De sødeste gutter i Lyngby! Joe’s - bare mega meget bedre!
Dejlig mad og super service af den sødeste medarbejder i Valby.
Lækker burger 5 stjerner, men virkelig skuffende chilimayo som skulle være verdens stærkeste, men smagte som thousand island fra netto, 1 stjerne.
Mega god burger.. super venlig og kompetent service på Helsingør madmarked !! Brugte “Niche” voucher med drikkevare.. men ingen drikkevare inkl, da jeg brugte voucher, selvom det stod på voucher…. Derfor ikke 5 *!
Altid gode og saftige burger i Lyngby
Og god betjening
Kan varmt anbefales
Første gang vi prøvede böff i Sydhavn var det en lækker, grisset oplevelse, derfor glædede vi os til at prøve dem igen, denne gang i Valby. Det blev dog alt andet end en lækker oplevelse. Der var én stakkels ung mand på arbejde, som skulle jonglere mellem wolt-bude, kundekontakt og køkkenet. Dårlig ledelse. Maden blev selvfølgelig derefter og vi kom således hjem med tre knastørre burgere - både bøffer og boller. Børneburgeren bestod af tør bolle, tør bøf og ketchup - that’s it?!? Fritterne var ligeledes tørre, kolde og gummiagtige. Alt i alt en superskuffende oplevelse, som på ingen måder kalder på en gentagelse.
Jeg fik classic vegetar burger menuen. Den var virkelig lækker, maden bliver lavet friskt, de brugte ikke madvarer som havde stået “klar”, men råvarer der var friske og blevet lavet efter bestilling. Det eneste der var et minus, var at man får en dåsecola til menuen, hvor jeg troede det var en større cola. Men ellers god oplevelse. Virkelig lækker mad.
Gode og saftige burgers-men ret dyre i forhold til vores lokale burgerjoint.
gode saftige og velsmagende burgere, har prøvet 3 af dem og pomfitterne samt dip også god kvalitet.
Virkelig saftig burger, sprøde fritter og særdeles hurtig ekspedition
Saftig, lækker og velsmagende. Vi købte to burger menuer med levering. Ordren var let via app, betaling fungerede, hurtig levering til døren og maden var lækker. Tak for mad, Bøff Allerød
God mad, til OK priser. De er altid flinke, og meget villige til at tilpasse menuer til dig😊
Bøff burger i Helsingør leverer gode burgere i et hyggeligt miljø. Har været der flere gange og det har fungeret godt hver gang.
Rigtig gode burgers og også veggie burger — endelig nogle der laver en velsmagende veggie. Eneste minus var pomfritter — kedelige :-( Men det andet virkeligt godt. Og hurtig og venlig betjening!
Har købt flere deals, og bestilt på appen
Det har altid fungeret upåklageligt, har fået det jeg bestilte
Iskoldt mad og dyr udbringning første eneste og sidste gang
Jeg synes at burgeren og fritterne var rigtig gode. Den sidste stjerne mangler da jeg synes prisen er for dyr, især deres dip - 12 kr for en meget lille dip 😳 havde købt flere deals og til den pris er det rigtig godt men fuld pris bliver det et nej tak herfra… medarbejderen i Rødovre var dygtig og venlig 👍
Købte 3 voucher tilbud og brugte den ene dagen efter, var ok.
6 uger senere brugte kæresten og jeg de sidste 2 og fik kun det halve af, hvad jeg fik første gang.
Virkelig en mærkelig og dårlig service i Rødovre