Børnefysioterapeut Karina Anmeldelser

4,7

Et helt kanon BabyTummel forløb + babytjek. Karina formår at skabe et trygt og lærerigt rum, som har været en fornøjelse at deltage i. Hun tager sig god tid til kigge individuelt på alle babyer og omf... Se mere

Jeg har altid fået den bedste rådgivning af Karina, hvor hun har mødt min søn og mig i øjenhøjde og givet os præcise anbefalinger, som er lette at praktisere. Derudover bringer hun ro og normalitet in... Se mere

Det har været en kæmpe fornøjelse at gå til BabyTummel hos Karina - for både mor og baby! Karina skaber et enormt trygt rum, men er samtidig god til at udfordre en, så man også selv får mere mod på... Se mere

Vi har været så glade for forløbet ‘babytummel’ hos Karina. Hendes varme væsen og absolut passionerede samt professionelle tilgang gjorde det sjovt og spændende at være med hver eneste gang. Vi har... Se mere

1. Fysioterapeut
  2. Børnesundhedscenter
  3. Fysioterapiklinik

Karina er en børnefysioterapeut med speciale i babyer og børn under 6 år. Derudover er jeg specialiseret i sanseintegration ved babyer, tumlinger og større børn. Jeg afholder BabyTummel, FædreTummel og MødregruppeTummel i Aarhus C. Her er det muligt at tilmelde sig faste hold eller få oprette private hold for mindre grupper. Individuelle behandlinger finder sted i klinikken i Aarhus C, online eller i dit eget hjem nær Aarhus.

8 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

De varmeste anbefalinger

Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til Karina og hendes tumlehold. Det har været enormt lærerigt og sjovt at deltage, også selvom babyerne ikke har haft det samme motoriske udgangspunkt — Karina tager nemlig højde for babyernes forskellige behov og tilpasser øvelserne, så alle kan være med. Det har helt sikkert været ugens højdepunkt at komme til BabyTummel 👶

13. februar 2025

Sjovt og lærerigt for både mor og baby

Karina er en dygtig fysioterapeut. Derudover er hun behagelig, venlig og rigtig sød og står altid klar til at holde en baby og hjælpe til hvor der er lige er brug for det. Tummel holdet var sjovt og jeg har fået mange nye redskaber til at kunne hjælpe mit barn motorisk.

12. februar 2025

Fantastisk sjove og givende forløb

Fantastisk sjove og givende forløb! Vi har deltaget i både åbne tumlehold, tumleforløb og så har vi også været på et fædretummelhold. Det har været sjovt for både baby og voksne - og det har været rigtig fedt at lære at hjælpe baby til at udvikle sig motorisk. Forløbene er super gode for selv om man er flere babyer og der er fælles øvelser, så bliver det skræddersyet til den enkeltes behov, og man får tips og tricks til hvad man kan arbejde videre med (og hvordan) derhjemme. Vi vil helt sikkert anbefale Karinas hold og behandlinger til andre 🤸‍♀️👶🏼

13. februar 2025

Jeg har deltaget på to Babytummel hold…

Jeg har deltaget på to Babytummel hold hos Karina. Fra allerførste møde har det været et trygt sted at være med høj faglighed, imødekommende tilgang og hun er god til at komme med individuelle råd til hvert enkelt barn/baby ved behov.

Et trygt sted at lære, hvor mit barn har udviklet sig meget fra gang til gang.

12. februar 2025

Fantastisk Børnefysioterapeut!

Karina er enormt dygtig, og vi har været så glade for at gå på hendes babytummel hold! Hun er enormt jordnær og ser hvert enkelte barn, hvilket gør det så fantastisk at gå hos hende. Klar anbefaling herfra 😍

11. februar 2025

Kæmpe anbefaling

Karina skal have den allerstørste anbefaling.

I hele 2024 har min søn og jeg været tilmeldt forskelligt tummel og hold, fordi vi simpelthen ikke kan lade være. Hun er en fantastisk børne fys., der ser hvert enkelt barn, og let give råd og øvelser til at understøtte barnets videre udvikling med øvelser der nemt kan laves hjemme.

Vi bruger stadig mange af de kolbøtter og andre øvelser vi har lært. Det er blevet en naturlig del af vores måde, at tumle med vores søn på, der bringer de største smil, glæde og grin frem.

De allerstørste 5 stjerner herfra!

12. december 2024

Karina er den dygtigste

Karina er den dygtigste, sødeste og mest rummelige børnefysioterapeut, vi har mødt! Min datter Anna på 3 år har rykket sig så fint med sin cp takket være Karinas elskværdige faglighed. Vi glæder os hver gang, vi skal op til Karina, og hun har vores dybeste anbefaling!

3. januar 2025

Karina er helt fantastisk

Karina er helt fantastisk! Det er virkelig fedt, at timerne indeholder tummel, som er tilpasset de enkelte deltagere uanset alder og udvikling. Og der er altid mulighed for at stille spørgsmål eller vende bekymringer/udfordringer mv.

2. januar 2025