Børnefysioterapeut Karina Anmeldelser 29

4,7

Det har været en kæmpe fornøjelse at gå til BabyTummel hos Karina - for både mor og baby! Karina skaber et enormt trygt rum, men er samtidig god til at udfordre en, så man også selv får mere mod på... Se mere

Vi har været så glade for forløbet ‘babytummel’ hos Karina. Hendes varme væsen og absolut passionerede samt professionelle tilgang gjorde det sjovt og spændende at være med hver eneste gang. Vi har... Se mere

1. Fysioterapeut
  2. Børnesundhedscenter
  3. Fysioterapiklinik

Karina er en børnefysioterapeut med speciale i babyer og børn under 6 år. Derudover er jeg specialiseret i sanseintegration ved babyer, tumlinger og større børn. Jeg afholder BabyTummel, FædreTummel og MødregruppeTummel i Aarhus C. Her er det muligt at tilmelde sig faste hold eller få oprette private hold for mindre grupper. Individuelle behandlinger finder sted i klinikken i Aarhus C, online eller i dit eget hjem nær Aarhus.

4,7

Anbefalelsesværdigt forløb

Et helt kanon BabyTummel forløb + babytjek. Karina formår at skabe et trygt og lærerigt rum, som har været en fornøjelse at deltage i. Hun tager sig god tid til kigge individuelt på alle babyer og omfavner forældrene så godt. Kan stærkt anbefales!

18. december 2025

Kæmpe anbefaling

Karina skaber et enormt trygt rum, men er samtidig god til at udfordre en, så man også selv får mere mod på leg og tummel med baby.

9. december 2025

Altid vejledt med stor faglighed og venlighed

Jeg har altid fået den bedste rådgivning af Karina, hvor hun har mødt min søn og mig i øjenhøjde og givet os præcise anbefalinger, som er lette at praktisere. Derudover bringer hun ro og normalitet ind i konsultationerne, så man føler sig virkelig tryg og professionelt taget i hånden. Hun får mine bedste anbefalinger 😊

16. december 2025

Babytummel var virkelig godt!! 👍🏼

Vi har været så glade for forløbet ‘babytummel’ hos Karina.
Hendes varme væsen og absolut passionerede samt professionelle tilgang gjorde det sjovt og spændende at være med hver eneste gang. Vi har fået masser af øvelser med os hjem og helt sikkert en hjælpende hånd i ryggen til den motoriske udvikling – og en større indsigt i, hvordan baby bedst støttes fra mave, til tril, til kryb.
Tak 🙌🏼

18. september 2025

I de bedste hænder!

Jeg har gået til babytummel i et 6 ugers forløb + baby tjek, og det har været en skøn oplevelse. Jeg fik oplevelsen af at Karina er dygtig fagligt, og hun har en dejlig imødekommenhed og forståelse for mor og barn. Gik sammen med min mødreguppe det var en super oplevelse vi fik meget med os hjem.

18. september 2025

Uvurderligt og alle pengene værd

Karina er enormt kompetent, en dygtig formidler og har en forståelse for udfordringerne helt ud over det sædvanlige. Vi er så taknemmelig for hendes hjælp - både på Babytummel og babytjek. Hendes hjælp til øvelser og forslag til andre behandlinger, har hjulpet vores søn fra at være mange måneder bagud til kun få måneder bagud. Hun hjælper os som forældre til at støtte vores barns udvikling på en virkelig fin måde, både med øvelser og med ændringer af vaner. Hun formår at få os til at inkorporere øvelserne i de daglige løft, bevægelser og lege, så vi bedst muligt kan støtte vores søns motoriske udvikling uden at det bliver et surt gøremål. Tak for god energi og et fantastisk forløb. Vi vil anbefale alle mødregrupper at tilmelde sig et Babytummel forløb hos Karina. Det er alle pengene værd.

25. juni 2025

Vi har været SÅ glade for Karina

Vi har været SÅ glade for Karina, at vi har deltaget i babytummel, tumletime, babytjek og fædretummel. Og vi kan kun give de største anbefalinger af det hele! Fordi Karina er tydeligt passioneret og dygtig til hendes arbejde. Utrolig nærværende for både børn og forældre og tager hele tiden højde for det enkle barn med stor omsorg. Hun er dygtig til at guide og støtte i både motoriske øvelser og kolbøtter, så man er helt tryg. Vi har tydeligt kunne mærke en effekt ved de øvelser vi har været igennem og fået med hjem.

11. juni 2025

Den varmeste anbefaling herfra

Den varmeste anbefaling herfra!

Sjældent møder man en person, der er så rolig, engageret og nærværende som Karina.
Vi har været med til en del forskellige hold hos Karina, og vi har ikke en finger at sætte på det.
Vi har alle gangene følt os meget set og hørt, selvom at der var andre børn/familier.
Det har været alle pengene og tiden værd.

Vi kommer helt sikkert igen med næste barn!

2. juni 2025

babytummel

Vi har gået til babytummel, hvilket har været en virkelig god oplevelse. Karina er dygtig, ser det enkelte barn og tager sig tid til at imødekomme alle.
Lokalerne er rare at komme ind i og man føler sig tryg fra starten. Vil anbefale alle at starte her.

14. maj 2025

Fagligt kompetent, empatisk og tryghedsskabende

Karina er fagligt dygtig, ser barnet i øjenhøjde og kommer med kompetente råd til, hvordan man kan hjælpe sit barn med hans/hendes motoriske udvikling - alt sammen på en meget empatisk, professionel og omsorgsfuld måde. Vi begyndte hos Karina med vores dengang 3 måneder gamle datter på grund af favoritside, og Karina var virkelig god til at give os både ro på og nogle øvelser, der hurtigt hjalp vores datter. Efterfølgende har vi været tilknyttet Karinas tumlehold, fordi vi bare har været så glade for hende. Man føler sig helt tryg ved Karina, og hun hjælper til, at man som forvirret førstegangsmor kan sænke skuldrene.

17. maj 2025

Godt og lærerigt forløb, anbefales.

Vi har haft et rigtig godt og lærerigt forløb hos Karina.

Hun er meget kompetent og er super godt til at tilpasse øvelser og lege til børnenes individuelle behov.

Hun har altid taget ekstra tid efter endt time til at svare på spørgsmål hvilket har været rigtig godt.

Stor anbefaling herfra.

22. april 2025

Alle pengene værd

Jeg har gået til babytummel hos Karina de sidste 5 måneder med min datter. Det har været fantastisk og lærerigt. Jeg er hver gang gået hjem med gode tips og tricks til at støtte min datters udvikling. Jeg har endda for nyligt gået fra at bruge 45-60 minutter på at putte til at bruge 5-10 minutter. I øvrigt får man god inspiration til hvad man kan lege derhjemme. Karina skaber et trygt miljø, hvor man føler sig tilpas og tør stille spørgsmål. Alt i alt godt! Så godt, at vi har meldt os til endnu et forløb :-)

28. marts 2025

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling! Virkelig godt, hvis du mangler input til leg og øvelser, hvor udvikling af barnet er i fokus. Man er som både baby og forælder i meget kompetente og trygge hænder ved Karina, som også altid er klar med et godt råd, vejledning og besvarelse af spørgsmål.

27. marts 2025

Et skønt og givende afbræk fra hverdagen for både mor og baby

Jeg har deltaget i babytummel på et lukket mødregruppehold, og det har været en stor succes. Karina er både sød og nærværende, og hun udviser en oprigtig interesse for hver enkelt baby. De aktiviteter, vi har lavet, har været enkle og lette at følge, hvilket har gjort det nemt at integrere øvelserne i vores dagligdag. Efter hver session har jeg desuden oplevet, at min datter har udvikles sine baby-færdigheder :)

Det har været et skønt afbræk fra hverdagen for både mig og min baby, og Karina får vores varmeste anbefalinger :)

20. februar 2025

En varm anbefaling af babytummel

Jeg kan varmt anbefale Karinas baby
-tummel-hold. Jeg har deltaget på et af tumleholdene, hvor det er tydeligt at Karina er passioneret og dygtig i arbejdet med børns udvikling.
Karina arbejder med en stor tålmodighed og omsorg for hvert enkelt barn.

Til babytummel har vi lært forskellige løft og øvelser, der styrker barnets motorik. Det der særligt har været godt er at vi har lært, hvordan disse øvelser og løft nemt kan implementeres i hverdagen

6. februar 2025

Fantastisk børnefysioterapeut

Vi har haft fornøjelsen af at være i et behandlingsforløb ved Karina med min datter, og vi har haft en helt fantastisk oplevelse. Fra første konsultation følte vi os i trygge hænder. Karinas positive energi gjorde, at både jeg og min datter følte os velkomne og trygge i hele forløbet.

Karina var utrolig hurtig til at få min datter til at føle sig komfortabel og rolig. Hun har en naturlig evne til at skabe nærvær og opbygge tillid under hver konsultation, hvilket gjorde behandlingen både effektiv og behagelig.

En af de ting, vi satte stor pris på, var, hvordan Karina forklarede øvelserne på en simpel og forståelig måde, hvilket gjorde det nemt for os at fortsætte med dem derhjemme. Øvelserne var både enkle og effektive og blev altid tilpasset, så de passede præcist til min datters behov og niveau.

Jeg kan varmt anbefale Karina til alle forældre, der har brug for fysioterapeutisk hjælp til deres børn – hun har virkelig gjort en forskel for os.

19. februar 2025