ADVARSEL ADVARSEL ADVARSEL
Så blev det min tur. Jeg fraflyttede for ikke så længe siden lejemålet hos Ambo Ejendomme, en 51 m2 tagkvistlejlighed på Sydfyn.
Jeg har nu modtaget flytteopgørelse og hold nu godt fast. Ambo Ejendomme opkræver for følgende:
Depositum
190,67 kr.
Afdragsordning
3.200,00 kr.
Ialt: 25.910,66 kr.
Ambo Ejendomme er så kreative med deres opkrævninger så jeg er blevet opkrævet for et defekt vinduesglas. Det skal siges at der sad et gammelt vinduesparti med et lags glas i. Hele vinduespartiet var helt gennemrådnet samt utæt for fugt samt kulde, dette blev Ambo Ejendomme flere gange oplyst skriftligt men fik blot afvisning på udskiftning da man fra ejendomsselskabets side ikke ville bruge flere penge på lejemålet. Efter jeg er fraflyttet lejemålet har Ambo Ejendomme så alligevel valgt at skifte hele vinduespartiet ud til et helt nyt og med termoruder osv., men alligevel mener Ambo ejendomme så at jeg skal betale hele 1.749,94 kr. for indkøb af nyt vinduesglas samt isætning selvom hele vinduespartiet er udskiftet.
Ambo Ejendomme opkræver også 4.050,00 kr. for gulvslibning samt sæbebehandling. Gulvet var allerede ved indflytning i slidt stand, forstås med mærker, revner samt brandmærker. Gulvet havde som det eneste fået lak på og blev oplyst ved indflytning at jeg IKKE ville komme til at skulle betale for gulvet.
Så der malearbejde, der lyder opkrævningen på hele 12.562,50 kr. for igen 51 m2 lejligheden blev afleveret i røgfri stand ja i meget PÆN stand taget i betragtning af at der var tale om et gammelt nedslidt lejemål.
Jeg har naturligvis sendt Ambo Ejendomme billededokumentation samt en forklaring på deres noget høje og mærkelige opkrævninger men for ikke andet en at kravet fastholdes uanset hvad.
Jeg går naturligvis videre med sagen da jeg ikke mener at opkrævningen er berettet.
Ambo Ejendomme får ikke så meget som 1 eneste krone.
HOLD JER LANGT VÆK FRA BODA - AMBO EJENDOMME -KAN HURTIGT BLIVE ET MEGET DYRT OG TRÆLS BEKENDTSKAB..!
Der tegner sig tilsyneladende et ensartet mønster hos AMBO Ejendomme, et mønster hvor AMBO Ejendomme er meget kreative med at udskrive høje fraflytningsopgørelser, misvisende fejl- og manglerrapporter, meget agressiv og flabet pedel (ikke alle) et kontorpersonale som desværre er fuldstændig ligeglade og arrogante overfor deres lejere når der ringes ind om problemer omkring lejemål osv.
Man får klart det indtryk at man hos AMBO Ejendomme skal stille med advokat, huslejenævn osv, for ikke at blive fuldstændig ruineret KAN DET VIRKELIG PASSE.
Man kan jo blot tage et kig på anmeldelserne herinde, det siger jo alt, kan selv nikke genkendende til mange af de problemer som går igen i de fleste anmeldelser.
Derfor er mit råd til ALLE som overvejer at leje sig ind hos AMBO Ejendomme HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE SELSKAB.
TILFØJELSE:
Prøv engang at se alle de standartsvar Ambo Ejendomsservice kommer med på alle anmeldelserne herinde og bemærk hvordan der ikke forholdes til de generelle problemstillinger samt spørgsmål på selskabets noget specielle måde at drive forretning på.