Bolignet-Aarhus Anmeldelser

2.123

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 115 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser konsekvent den fremragende service og det hjælpsomme personale, der altid er professionelle og venlige. Mange fremhæver den hurtige og effektive kundeservice, og er meget tilfredse med de konkurrencedygtige priser, ofte anset som de bedste for stabil internetforbindelse. Nogle kunder oplevede dog udfordringer med internetforbindelsen, herunder ustabilitet eller hastigheder, der ikke levede op til forventningerne. Enkelte nævner også problemer med hjemmesiden, hvor information om driftsforstyrrelser var mangelfuld, eller selvbetjening utilstrækkelig. Derudover var der tilfælde, hvor installationen ikke fungerede korrekt, eller teknikeropfølgning udeblev.

Det, folk taler mest om

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service og fremhæver ofte den hurtige og hjælpsomme... Se mere

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet, som ofte beskrives som venligt, tålmodigt og professionelt.... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kundeservice, idet mange roser den venlige og hjælpsomme support,... Se mere

Website

Anmeldere nævner tvetydig feedback om website, hvor nogle kunder fandt det nemt at tilmelde sig og etablere... Se mere

Price

Kunder deler positive meninger om prisen og fremhæver, at de får stabilt og billigt internet. Mange... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

BOLIG·NET Århus virket helt ubeklagelig i den tid jeg brugte dem. Prisen er også meget konkurrencedygtig, findes ikke meget billiger. Kunne dog godt bruge en app, i stedet for at skulle ind på der... Se mere

Bolignet-Aarhus er blevet valgt ind i min boligforening efter Strofanet , fordi De er langt billigere på internet, tv og streaming. Alle nye kunder fik tilmed 15% på tv pakker med streaming in... Se mere

Hurtigt internet til billige penge! Jeg har haft BNAA to gange, i forskellige lejligheder og har endnu ikke oplevet problemer, udenfor hvad man kan forvente. Tror ikke man kan finde solidt 1000/1000... Se mere

1. Internetudbyder

Om Bolignet-Aarhus

✔ Billigt og lynhurtigt internet

✔ Stabil udbyder med over 20 års erfaring

✔ Non-profit og landsdækkende

✔ Super god og personlig kundeservice

Bolignet-Aarhus er en landsdækkende forening med en sund økonomi, der bl.a. leverer internet, streaming- og Kabel-TV til beboere i bolig-, ejer- og andelsforeninger samt kollegier.

Billig med super god kundeservice
Vi har kunden i fokus, og tilbyder nogle af de billigste og mest fordelagtige internetpriser på markedet samt en personlig og super god kundeservice.

Non-profit og driftssikker
Vi er en non-profit og professionel medlemsforening med over 25.000 kunder i de største byer i Danmark. Foreningstanken bygger på idéen om, at jo flere vi er, jo billigere bliver det. Non-profit betyder bl.a. at vi ikke har haft prisstigninger på internet siden foreningen startede for over 20 år siden.

Selvom vi er både billige og non-profit, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten - og derfor leverer vi stabile og driftssikre internetforbindelser.

I har indflydelse
Hos Bolignet-Aarhus kan man også få medindflydelse, da vi er en forening, og vi ejer ikke netværket hos vores medlemmer – det gør foreningen selv. Derfor er de herre i eget hus, hvilket giver masser af fordele til foreningen og beboerne. Vi gør det let at skifte til os – og vi hjælper jer igennem hele processen.

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.123)

123 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Det var på plads da jeg skulle på TV …

Det var på plads da jeg skulle på TV så kan man vel ikke forlange mere 🤙

3. juli 2026

Hej Jim

Tak for den fine anmeldelse.
Dejligt at høre du fik din TV pakke som bestilt - og at det bare fungerede 😊
Kontakt os gerne igen på 82505050, hvis du har spørgsmål eller problemer med din forbindelse - så vil vi gøre vort bedste for at hjælpe dig 😁

Jeanette fra Bolignet-Aarhus

Tak!!!

Tak!!!
De løste mit problem hurtigt og professionelt.

Hej

Tak for den fine anmeldelse.
Dejligt at du har haft en positiv oplevelse i forbindelse med et problem, der skulle løses hos os. 😄
Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der skulle blive behov for det 😊

Stabilt og billigt

Stabilt og billigt , hurtige udmeldinger med fejl. Jeg synes det er en ordentlig virksomhed.

Hej Jens

Tak for den fine anmeldelse.
Det er dejligt at høre, forbindelsen kører stabilt hjemme ved dig, og at du er tilfreds med prisen dertil. 😄
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for vores hjælp engang 😊

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

alt kundeservice er helt i top

alt kundeservice er helt i top, mindes kun et enkelt nedbrud og hastigheden er den man har bestilt

Hej Ole

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det skønt at høre, du er tilfreds med både hastigheden og vores service 😄
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får bhov for vores hjælp 😊

Super kundeservice

Jeg har været glad for mit (billige!) internet, men at deres kundeservice også leverere - det er høk klasse! :D

4. juni 2026

Hej Monica

Tak for den fine anmeldelse.
Det er så dejligt at høre, du er tilfreds med det vi kan tilbyde ude i din afdeling - samt servicen vi yder dertil. 😄
Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du skulle få behov for vores hjælp 😊

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Billigt og nemt at komme igang - og de holder hvad de lover

Det her er min beskrivelse af min første oplevelse med at komme på Bolignet Aarhus. Jeg tilmeldte mig på det link jeg havde fået, og da jeg fik besked på at nu var min forbindelse etableret, så fungerede det. Jeg flyttede stikket til min WiFi router over i det Bolignetstik der sidder i væggen og så var jeg kørende. Nettet ser ud til at køre godt og stabilt og en speedtest viser at jeg får de 500/500 som jeg betaler for. Det er vildt at det kan gøres for 109 kr om måneden.

6. juli 2026

Hej Olav

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det bare dejligt at høre, du har fået en god oplevelse i forbindelse med bestillingen af vores internet - og at det fungerer lige som det skal 😄
Du er velkommen til at kontakte os på 8250 5050, hvis du skulle få behov for vores hjælp. 😊

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Det har altid virket fint har brugt…

Det har altid virket fint har brugt bnet århus siden de startede i mit område, prismæssigt er det også fint. Grunden til ar jeg kun kan give 4 stjerner er at der er 1000mb linie men jeg måler sjældent denne hastighed da det er en delt linie i blokken måske? Eller som vi sagde dengang jeg arbejdede i TDC “op til 1000mb” som er lidt en gråzone for den gængse forbrugers forståelse, men det virker fint for prisen, kører så kun tv og mob på linien.

Hej Faruk

Tak for den fine anmeldelse.
Det er dejligt at høre, du har benyttet internetforbindelsen fra os siden vi kom til i din afdeling. 😄

Dog er det øv, at du ikke helt får den hastighed, som du skal. Du er velkommen til at kontakte os på 8250 5050, så kan vi prøve at høre nærmere vedr. hastighedsproblemerne. 😊

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

BOLIG·NET Århus virket helt ubeklagelig…

BOLIG·NET Århus virket helt ubeklagelig i den tid jeg brugte dem.
Prisen er også meget konkurrencedygtig, findes ikke meget billiger.
Kunne dog godt bruge en app, i stedet for at skulle ind på deres hjemmeside hver gang.

7. juli 2026

Hej Michael

Tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for at høre, din internetforbindelse fra os virker upåklageligt, og at du er tilfreds med den lave pris vi kan tilbyde. 😄

Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores systemer, så de kan tilpasses vores kunder bedst muligt. Derfor kan det sagtens være, at vi på sigt kunne udvikle en app til Mine Sider. 😊

Flot hjemmeside

Flot hjemmeside. Ved telefonisk henvendelse, hurtig besvaring. Super professionel vejledning 👏👏👏👏😃

26. juni 2026

Hej Poul

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det bare dejligt at høre, du har fået en god og behagelig oplevelse, da du kontaktede os. 😄
Vi bestræber os på at yde en god service, så det er dejligt, at det bliver anerkendt. 😊

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Godt stabilt og billigt internet

14. juni 2026

Hej Jan
Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det bare skønt, at du oplever en stabil internetforbindelse fra os - og dejligt du også synes prisen er billig 😄

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Super dejligt med et lille men meget…

Super dejligt med et lille men meget effektivt selskab der arbejder lokalt (også i Glostrup) , men får hurtigt svar og handling , og så er det meget billigt.

9. maj 2026

Hej Helle

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det skønt, at du er tilfreds med vores forening, og at du har fået den rette hjælp, efter at du har kontaktet os. 😄
Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har spørgsmål eller brug for vores hjælp 😊

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Den dag jeg havde bestilt internet

Den dag jeg havde bestilt internet, var der ingen forbindelse, næste dag bedyrede en medarbejder nu kunne jeg bare sætte stikket i. Nej først efter to tlf. samtaler lykkes det

31. maj 2026

Hej Steen

Vi beklager meget den oplevelse, du har haft i forbindelse med opstart af dit internet. Det er selvfølgelig ikke den start, vi ønsker for vores kunder.

Vi kan godt forstå, at det er frustrerende, når forbindelsen ikke virker med det samme, og at det kræver flere opkald, før det lykkes.

Vi tager din feedback med videre, så vi kan blive bedre til at sikre en mere problemfri installation fremover. Hvis du fortsat oplever problemer, eller hvis der er noget vi kan hjælpe med, er du velkommen til at kontakte os på 8250 5050. 😊

Süper fin internet

Süper fin internet

8. juni 2026

Hej Mustafa

Hvor er det dejligt, at du er tilfreds med internetforbindelsen fra os. 😄
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle få behov for vores hjælp. 😊

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Hurtig hjælp med køb af ny router

Rigtig god og hurtig service

20. maj 2026

Hej Helge

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, du har fået den helt rette hjælp, da du skulle købe en router igennem os. 😄
Du er velkommen til at vende tilbage til os fremover, hvis du får brug for vores hjælp. 😊

Kæmpestor service

Kæmpestor service, tålmodighed og anvisning af løsning. Stor faglighed, behagelig oplevelse

7. maj 2026

Hej Vivian

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det bare dejligt at læse, du har fået en positiv og behagelig oplevelse, da du kontaktede vores kundeservice. 😄
Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der bliver behov for det 😊

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Jeg er meget glad for deres service

Jeg er meget glad for deres service. De har billige priser, og forbindelsen er stabil, når man ringer. Personalet er gode til deres arbejde, har erfaring og hjælper altid godt, hvis man har brug for hjælp. Jeg er meget tilfreds med oplevelsen.

30. april 2026

Hej

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det skønt at høre, du er tilfreds med både internettet fra os og prisen dertil. Det er også dejligt, at du har fået en god oplevelse, da du snakkede med vores kundeservice. 😄
Du skal være velkommen til at kontakte os igen engang, hvis du får behov for det. 😊

God og hurtig service 🤗🤗

God og hurtig service 🤗🤗
Flyttede lejlighed og ringede
Og de flyttede adressen hurtigt
Og havde net inden for 20 min ca.
Og så på en lørdag 🔥🔥

25. april 2026

Hej Sandra

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det bare dejligt at høre, du har fået en positiv oplevelse, da du kontakede vores kundeservice i forbindelse med din flytning af internettet. 😄

Du er altid velkommen til at kontakte os igen en anden gang, hvis behovet skulle opstå. 😊

Top Dollar

Haft Bolignet-Århus i flere år de har aldrig svigtet. I forbindelse med flytning fik jeg problemer i de nye, talte med professionelle og venlige medarbejdere på deres service kontor, tekniker blev sendt og knoklede professionelt i både i lejligheden og i kælder. Der min router også var gået i udu ved at stikke den i en defekt forbindelse/kontakt måtte jeg investere i en ny som efter 12 timer overvejelser besluttede at købe via Bolignet-Århus. Valgte en prækonfigureret router der jeg er “teknisk inkapable”. 1 1/2 dage efter var den ankommet og jeg kunne selv starte router og enheder. Top Dollar 👌🏼

24. april 2026

Hej Susanna

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det bare skønt at høre, du har haft en god oplevelse efter du har været i kontakt med os og vores teknikere. 😄
Det er dejligt, at der blev fundet en løsning på problemet, og at din internetforbindelse nu virker igen. 😊

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Altid god net forbindelse næsten

22. april 2026

Kære Charlotte

Tusind tak for din anmeldelse – vi er glade for at høre, at du næsten altid oplever en god forbindelse 👍

Skulle du opleve udfordringer, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe.

Connie fra Bolignet-Aarhus