Bluum Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

När ja fick paket blev jag 100 procent nöjd. Fint paket väldigt bra mönster . Tog lite lång tid att få paketet från beställningen. Har blivit lurad flera gånger då jag beställt. . Kommer beställa fler... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Tog ganska lång tid innan paketet kom och det fanns ingen info om när det skulle komma eller var det var. Så här långt känns garnet bra, fin färg och beskrivningen är ok för mig som stickat rätt mycke... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Det mesta är bra, dvs mönster och garnkvalitet. Däremot vill jag anmärka på att * färgen på garnet sägs motsvara bilden av produkten men är betydligt gråare och tråkigare * erforderliga stickor ska... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag beställde tre bilder från er som var vikta och kantstötta som låg i ett halv mosigt paket när jag hämtade ut dem. Efter mail kontakt med er fick jag nya bilder som var helt perfekta. Hämtade... Se mere

Virksomheden har svaret

4. Børnetøjsbutik
  5. Uldbutik
  6. Garnforretning

Skrevet af virksomheden

I vår webbshop hittar du stickpaket av exklusiva Bluum-design till bebisar och barn. Här kan du välja mellan populära mönster som traktor, lamm, Bambi, elefanter, pandor, grävmaskiner, brandbilar och många fler! Vi har också några riktigt fina modeller till vuxna. I garnpaketen använder vi oftast Bluum Pure Eco Baby Wool som är ett 100 % ekologiskt ullgarn och Bluum Soft Merino Ull som är ett garn i 100 % extrafin, naturlig merinoull. Båda är från Dale garn. Sedan 2017 har vi hållit fast vid våra grundtankar: ❤️ Plaggen är lätta att sticka - till och med för nybörjare. ❤️ Mönstren är lätta att förstå och följa. ❤️ Garnet är mjukt, ekologiskt och av hög kvalitet. ❤️ Kreativa mönster som barnen tycker om och plagg som alla älskar att ha på sig.

Varför välja Bluum?

Skrevet af virksomheden

Bluum stickning erbjuder garnförpackningar med egen design till hela familjen.
Praktiska och fina plagg som är enkla att sticka. Till vår egen design använder vi bara utvalda garner av högsta kvalitet, garn som ger naturliga, säkra plagg från hållbar produktion.

Kontaktoplysninger

God

TrustScore 4 ud af 5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

224 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

snabb leverans och fantastiskt bra…

snabb leverans och fantastiskt bra service med att erbjuda att lägga undan nystan i rätt kulör om det inte skulle räcka.

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så kjekt å høre at du er fornøyd med både leveranse og service. Ønsker deg en fin dag. Mvh Bluum

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Mönstret innehåller ord som man måste…

Mönstret innehåller ord som man måste söka upp vad de betyder. Sticka en kant med "diamantstickning" i stället för att skriva ut varannan maska avig och rätt

12. januar 2026

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Vi skal ta dette med videre. Skulle det være noe du trenger hjelp med, ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@sandviks.com .Mvh Bluum

Fin produkt.

Lett att få hemleverans.

11. januar 2026

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så bra at du er fornøyd. Ønsker deg en fin dag. Mvh Bluum

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Paketet som garnet kom i är så fint

Paketet som garnet kom i är så fint. Garnet som jag beställt var mjukt och nystat runt så det går att ta garnet från mitten så nystanet ligger still. Mönstret lätt att förstå.

11. januar 2026

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Veldig kjekt å høre at du er fonøyd. Ønsker deg en fin dag. Mvh Bluum

Lång leveranstid…..

Garnet var jättefint, stämde bra med färgen på bild, beskrivningen tydlig, mycket bra! Lååång leveranstid, beställde den 7 januari och det levererades den 16 januari, inte bra….. Kommer att beställa igen, nu vet jag att det tar tid och får planera därefter.

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Pakker som blir sendt fra oss her i Norge til Sverige, blir kun sendt ut på fredager. I dette tillfelle ble din pakke sendt ut den 09. Jan. Vi beklager for lengre leveringstid, men håper du er fornøyd med ordren din likevel. Ha en fin dag. Mvh Bluum

Snabb leverans.

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så bra at du mottok din ordre kjapt. Ønsker deg en fin dag. Mvh Bluum

Bra garner.

1. januar 2026

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Veldig kjekt å høre at du likte vårt garn. Ønsker deg en fin dag. Mvh Bluum

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jag tyckte om det jag beställt men det…

Jag tyckte om det jag beställt men det var väldigt lång leveranstid. Idag kom postavin medan paketet legat sedan 17 januari på hämtstället COOP Spångbro, Sorunda. Nu ska jag sticka! Tack!

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at din pakke var forsinket, men håper du blir fornøyd med innholdet. Ha en fin dag. Mvh Bluum

Tar alldeles för lång tid att få sin

Tar alldeles för lång tid att få sin
beställning uppemot 2 veckor

6. januar 2026

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Pakker til Sverige blir sendt ut på fredager, slik at din pakke ble sendt den 16.Jan. Vi håper du har den straks. Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@sandviks.com om det skulle være noe. Mvh Bluum

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det tog 23 dagar innan jag fick min…

Det tog 23 dagar innan jag fick min beställning! Alldeles för länge.

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemelding. Ser at pakken din ble sendt ut helt i slutten av desember. Dessverre pga juletiden var leveringstidene noe lengre. Beklager for det, vi håper alikevel at du er fornøyd med din ordre. Mvh Bluum

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kommer aldrig mer beställa från er

Kommer aldrig mer beställa från er. Har inte fått paketet 4 veckor efter beställningen gjordes. Och då vill ni ha ett omdöme. 😤

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Vi ser at din ordre er levert og beklager for at den var forsinket. Sendingene i desember tar dessverre noe lengre tid pga jul og stengt ved røde dager. Pakken din ble sendt ut i slutten av desember. Mvh Bluum

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Fina garner men tyvärr lite för långa…

Fina garner men tyvärr lite för långa leveranstider

26. oktober 2025

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Vi kan ikke finne en ny ordre på din bruker, men beklager at din siste forsendelse har brukt lengre tid å bli levert enn forventet. Ha en fin dag. Mvh Bluum

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har inte fått mina varor

Har inte fått mina varor. Beställd 14.12. Ej ankommit 4.1 nu har jag fått mina varor! Fint o förstklassigt

14. december 2025

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at din pakke var forsinket, den skal ha blitt levert nå. Det kan være noe lengre leveringstid rundt juletidene dessverre. Ha en fin dag. Mvh Bluum

Lång tid att få vara

Lång tid att få vara

7. december 2025

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Beklager at din pakke tok noe tid å kommer frem. Dessverre er det noe lengre leveringstid i Desember pga jul. Ha en fin dag. Mvh Bluum

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har ännu inte fått några produkter

Har ännu inte fått några produkter. Beställde för 2 veckor sedan, och betalde!

14. december 2025

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Beklager at din pakke tok noe tid å levere, vi ser at du skal ha mottatt denne nå. Dessverre går det noe saktere med levering rundt juletidene. Ha en fin dag. Mvh Bluum

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.