Bluum Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

När ja fick paket blev jag 100 procent nöjd. Fint paket väldigt bra mönster . Tog lite lång tid att få paketet från beställningen. Har blivit lurad flera gånger då jag beställt. . Kommer beställa fler... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Tog ganska lång tid innan paketet kom och det fanns ingen info om när det skulle komma eller var det var. Så här långt känns garnet bra, fin färg och beskrivningen är ok för mig som stickat rätt mycke... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Det mesta är bra, dvs mönster och garnkvalitet. Däremot vill jag anmärka på att * färgen på garnet sägs motsvara bilden av produkten men är betydligt gråare och tråkigare * erforderliga stickor ska... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag beställde tre bilder från er som var vikta och kantstötta som låg i ett halv mosigt paket när jag hämtade ut dem. Efter mail kontakt med er fick jag nya bilder som var helt perfekta. Hämtade... Se mere

Virksomheden har svaret

4. Børnetøjsbutik
  5. Uldbutik
  6. Garnforretning

Skrevet af virksomheden

I vår webbshop hittar du stickpaket av exklusiva Bluum-design till bebisar och barn. Här kan du välja mellan populära mönster som traktor, lamm, Bambi, elefanter, pandor, grävmaskiner, brandbilar och många fler! Vi har också några riktigt fina modeller till vuxna. I garnpaketen använder vi oftast Bluum Pure Eco Baby Wool som är ett 100 % ekologiskt ullgarn och Bluum Soft Merino Ull som är ett garn i 100 % extrafin, naturlig merinoull. Båda är från Dale garn. Sedan 2017 har vi hållit fast vid våra grundtankar: ❤️ Plaggen är lätta att sticka - till och med för nybörjare. ❤️ Mönstren är lätta att förstå och följa. ❤️ Garnet är mjukt, ekologiskt och av hög kvalitet. ❤️ Kreativa mönster som barnen tycker om och plagg som alla älskar att ha på sig.

Varför välja Bluum?

Skrevet af virksomheden

Bluum stickning erbjuder garnförpackningar med egen design till hela familjen.
Praktiska och fina plagg som är enkla att sticka. Till vår egen design använder vi bara utvalda garner av högsta kvalitet, garn som ger naturliga, säkra plagg från hållbar produktion.

Kontaktoplysninger

God

TrustScore 4 ud af 5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

224 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bra beskrivningar

Bra beskrivningar, lätt att hålla koll på när garnet kommer.

27. januar 2026

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Utrolig kjekt å høre at at du er fornøyd! Ønsker deg en fin dag:) Mvh Bluum

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Leveranstider

Mycket bra beskrivning och fint garn. Men leveranstiden alldeles för lång för att jag ska handla av er igen. Varför tar det två veckor från ordererkännande till leverans i brevlådan?

13. februar 2026
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Her har du vært uheldig, vi beklager for det. Pakkene sendes fra Norge på fredager, derfor mottok du den uken etter. Mvh Bluum

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Dålig kvalitet på mönstret

Dålig kvalitet på mönstret.
Det saknades uppgifter i mönstret samt att mönstret var felaktigt.

1. februar 2026

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Beklager om det var noe feil i din oppskrift. Vi tar direkte kontakt med deg på mail for å finne utav dette. Mvh Bluum

Rätt så snabb leverans

Rätt så snabb leverans. Fint förpackat i en låda.

22. januar 2026

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Kjekt å høre at det gikk kjapt å motta. Ønsker deg en fin dag. Mvh Bluum

Tacksam

Bra garn
Bra mönster

20. januar 2026

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Utrolig kjekt at du er fornøyd med både levering, garn og oppskrift. Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum

5. august 2025

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Kjekt at din ordre kom kjapt!
Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum

Trevligt bemötande

Efter mail kontakt med er fick jag nya bilder som var helt perfekta.
Hämtade ut dem fredagen den 6/2-26

Tack för för bra respons från er sida trots att mitt mail inte var så snällt men blev så besviken. MVH Cecilia

14. januar 2026

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så bra at det ordnet seg til slutt og at du nå er fornøyd! Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tack för snabb leverans och bra…

Tack för snabb leverans och bra mönster. Garnet var så bra och trevligt att sticka av.

8. januar 2026

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at det var bra å strikke med. Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Garner är underbara att sticka med

Garner är underbara att sticka med. Tycker däremot att priser på garn o mönster är alldeles för dyra.

19. januar 2026

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Veldig kjekt å høre at du likte å strikke med vårt garn. Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum

1. januar 2026

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Fantastisk at det gikk kjapt å motta! Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum

Leveransen tog tid

Garnen var bra och med en bra objektsbeskrivning, men det tog inte 3-4 dagars leveranstid, fick paketet efter två veckor.
Efterlyste mitt paket hos Bluum och fick ett snabbt svar, vilket var mycket bra.

18. januar 2026

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Beklager sen leveranse. Men kjekt at du likte vårt garn og oppskrift. Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Snabb hantering och leverans

Snabb hantering och leverans
Fint garn
Söt modell, dock för trång halsöppning. För ett litet barn blir det lätt en obehagskänsla/klaustrofobisk känsla
Så själv kombinerade jag detta mönster, med ett gammalt mönster, där halsen är V-ringad

2. februar 2026

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Godt at du fant utav det! Ikke vær redd for å ta kontakt med oss i kundeservice om du trenger hjelp. Du kan sende oss en mail om du lurer på noe til kundeservice@sandviks.com. Ønsker deg en fin dag. Mvh Bluum

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Det var ganska lång leveranstid

Det var ganska lång leveranstid, beställde 18/1 hade det i brevlådan 29/1. Garn och mönster är som jag tänkt mig😊

18. januar 2026

Besvarelse fra Bluum

Hei, takk for tilbakemelding. Så bra at du likte din ordre og beklager at det tok noe tid å motta din pakke. Mvh Bluum

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.