Blue Elephant Anmeldelser 19

2,1

2,1

Under middel

Kedelig aften, ødelagt af diskusionslysten kvinde i andet selvskab

Generelt en meget kedelig oplevelse. Maden var kedelig, og kunne ligeså godt være købt i en boks i Netto/365, stemningen var kedelig, og det tangerede til dårlig Hollywood stil. Dugen var beskidt og der var huller i, tallerkenen var fedtet og beskidt.
Det hele blev toppet af et par som var ravende uvenner, hvortil at personalet ikke turde sige noget. De burde have smidt det par ud af restauranten, så vi andre kunne have haft madro, og nydt det sidste af aftenen. Da vi valgte at gå fra restauranten, og informerede personalet om hvorfor, nikkede de bare og smilte, de forstod tydeligvis ikke hvor generende det andet pars opførsel var.
Vi havde ydermere booket som en Princess aften, hvor vi skulle have modtaget jetoner til casino, og menuen skulle have været en masse forskelligt. Dette fik vi ikke, og vi opgav at snakke med personalet om dette.
Vi kommer ikke igen.

26. oktober 2024

Skuffende oplevelse

Vi var to der fik forårsruller, Panang Kai og Emerald kylling. I den ene forårsrulle var der fiskeben i, og Emerald kylling var noget underligt noget, ikke rent kød, ikke helt til at tygge. Panang Kai var rigtig god, med masser af kylling. Vi bad om regning, og der gik over en halv time uden den kom, så vi rejste os og betalte ved en anden tjener

25. april 2024

Salt og oliert ris næsten uspiselig

Ingen thai servitricer sticky ris med mango ikke thai mango som der står i menuen hokkien phucket duck tog de 255 dkr uden ris risen var meget salt der er ingen thaier der spiser salt ris jasmine ris bliver normalt serveret på thai restaurant hokkien style stod til 195 dkr imenuen online måske de har glemt at fjerne den gamle menu fra internet

13. april 2024

Autentisk og velsmagende

Jeg afholdte min fødselsdag på restauranten og fik en flot modtagelse og et velpyntet bord til mine gæster og jeg. Stedet har autentisk atmosfære og velsmagende og flot anrettet mad. Kan helt sikkert anbefales og kommer gerne igen.

4. september 2023

Et hyggeligt sted en storm fuld aften

Et hyggeligt sted en storm fuld aften.
Vi delte to forretter og to hovedretter. De to hovedretter vil være noget vi længe tænker på og længes efter. Smagen var stærk med ikke for meget. Der var nok og de var fint anrettet.
Betjeningen var god og vi har ingen klager.

16. februar 2023

Rigtig dårlig oplevelse… jeg havde…

Rigtig dårlig oplevelse… jeg havde bestilt sådan en pakke for pigerne og jeg. Hvor vi starter med at komme ned og spise på Blue Elephant.. hvor maden var super fin ( desværre ikke nok ) når man tænker over det skulle hedde en 8 retters menu. Vi modtager efterfølgende den mest sørgerligt dessert i form af en kugle is med frugt. Hvilket ikke har noget med det asiatiske køkken at gøre… og bare er “hvad de lige havde”. Betjeningen var til dato det mest latterlige jeg nogensinde har været ude for. Vi modtager velkomstdrinks som er flydende vodka med farve og kan ikke drikkes. Og jeg må nærmest tvinge dem til at hente noget juice, hvilket de mente vi skulle betale for, så måtte jeg jo sende dem tilbage og de måtte lave nogle nye. Samtidig blev der ikke taget hånd om os, de kunne ikke finde ud af at komme med vand kander selvom de blev spurgt om dem flere gange… ikke et sted jeg vil sætte mine ben igen.

24. maj 2022

Ikke pengene værd.

Vi var 2 personer på Blue Elephant, og bestilte begge Royal Thai Symphony Menu. En flot titel til menuen, men maden lever på ingen måde op til den.
Vi startede med at få en forkert rødvin, men opdagede det inden den var åbnet helt.
Maden bestod så af 3 små forretter, som var okay uden at være imponerende, efterfulgt af 4 lidt større hovedretter, samt 2 slags ris. Her var bl.a. oksekød, som var sejt og kedeligt, og noget and, som mest bestod af fedt og skind. En stor del af det var én sammenhængende klump, der ikke indeholdt ret meget kød. Til sidst en dessert bestående af en kugle vanilleis fra bøtte, samt lidt æble-pære-fersken, der var skåret i tern.
Menuen var på ingen måde de 395 kr værd.

5. marts 2022

BEDSTE THAIMAD

BEDSTE THAIMAD. Efter at ha søgt efter det bedste thai mad i 4 år i kbh fandt jeg det endelig.

Tak for en virkelig lækker oplevelse 🙏🏻

Jeg vil med garanti bestille alt mit mad derfra fremover !!!!

Ps. Den grønne karry med thai basilikum var Parfait

8. maj 2021

Nytårs aften 2020 super dårlig mad og betjening

Nytårs aften på det vi troede var en super thai Resturant ..
Det et mere end 10 år siden vi jævnligt Kom på denne Resturant Og dengang var det virkelig en Royal oplevelse hvergang .
Vores nytårsaften var præget af lettere forvirring ingen specie service vi måtte selv spørge efter forretten ventede næsten en time
Der var ingen stemning blandt personalet maden var en forudbestil menu som den lokale grillbar kunne have lavet bedre
Vi rørte næsten ingen ting så små 1100 kr pr person var fuldstændigt spildt
Vi har rejst meget rundt i Thailand og nyder også at spise thai i Danmark Så vi er godt bekendt med det thailandske køkken
Men den kvalitet eller manglende Vi fik var direkte elendig
Eneste grund til jeg giver 1 stjerne
Er lokation og vi faldt i snak med nabo bordet et ældre søskende par
Det er sidste gang vi kommer på denne Resturant
Og vil gerne appellere til restauranten at hvis man vælger at holde nytår med fast menu så skal alt alså spille lige fra modtagelsen til manden maget udefinerbar starter og hovedretten var mere end elendig trods den stor på hummer
Det eneste positive er min kone er dejlig Det var nytårs aften og vi efterfølgende Tog tilbage til vores hotel

1. januar 2020

Royal Thai mad men ingen royal betjening!

Vi har gæstet denne lækre restaurant ved flere lejligheder og altid fået en betjening der stod mål med den fantastiske mad. Det glippede dog denne gang. Den unge tjener, modtog os godt nok med - "jeg er ny her", men ærlig talt, så bør en Restaurant af denne kaliber, sørge for at tjenerne er udlært i det mest elementære og så vækkede det i øvrigt undren, at vi ved forespørgsel på lidt flere rejechips, fik at vide, at det så kostede ekstra, når vi et par minutter senere blev opfordret til at bede om mere mad, i fald der var behov.

13. januar 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (19 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto