Bluedwarfs Anmeldelser

4,7

Sehr schnelle Lieferung, trotz Feiertage. Sehr gut verpackt. Qualität exakt wie beschrieben. Ich hätte mir eine Information darüber erwartet, dass ich diesmal möglicherweise einen Schlumpf bestellt... Se mere

Top geholpen toen de levering dreigde niet op tijd te komen! Super mee gedacht en uiteindelijk goed gekomen. Super tevreden

Hallo, die letzten Schleich-Schlümpfe sind heute in ihrem neuen Zuhause angekommen. Sie waren sehr gut für die lange Reise verpackt. Bluedwarfs hat genau geliefert wie versprochen, ich kann das Gesch... Se mere

Voila plusieurs mois que j'avais mis une alerte en cas de retour d'un article qui me plaisais. Bien que mon alerte remonte a de nombreux mois, j'ai eu le plaisir de recevoir un mail m'informant qu'il... Se mere

1. Butik med samlerobjekter

We are a specialty shops in Smurfs, Tintin, Asterix and other cartoon figurines.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

alles bestens!

Schnelle Lieferung, obwohl aus dem Ausland (Niederlande), günstiger Preis und tadellose Ware. Gerne wieder!

15. november 2025

Besvarelse fra Bluedwarfs

Vielen dank und hoffentlich bis bald!

non abbiamo ricevuto la merce e ad oggi…

non abbiamo ricevuto la merce e ad oggi non si sa se mai la riceveremo

14. november 2025

Besvarelse fra Bluedwarfs

We are sorry about the situation. Due to an error in the address, the order could not be delivered and, given the high volume of shipments these days, we immediately refunded the amount.

We also sent you an email to inform you about the refund and to offer you the possibility to place a new order, so that you could freely choose whether to proceed or not.

Since the situation was resolved immediately through the refund and our email communication, we would be very grateful if you could review or remove the 1-star rating, as it does not reflect the service we provided.

We remain at your full disposal for any further needs.
Dato che la situazione è stata risolta subito con il rimborso e la comunicazione via e-mail, Le saremmo molto grati se potesse rivedere o rimuovere la recensione a 1 stella, in quanto non rispecchia il servizio che abbiamo fornito.

Restiamo a Sua completa disposizione per qualsiasi ulteriore necessità.

Prima ervaringen

Heel leuk bedrijf. Gastvrij en zelf ook gepassioneerd. Heerlijk om er te kunnen snuffelen. Mooi assortiment.ook online prima!

15. november 2025

Besvarelse fra Bluedwarfs

Dank je wel Marc! Leuk je af en toe over te hebben in de winkel

This company is the most complete…

This company is the most complete international Smurf store, and I've made many purchases from them. The manager is always helpful, and the packages are very well protected. Honestly, before Bluedwarfs, I never imagined my collection would grow so much, although I also buy a lot on eBay. My congratulations on this magical venture, to the manager and owner.

Besvarelse fra Bluedwarfs

Thank you so much Marcos!

Je n'ai pas reçu la figurine qui était…

Je n'ai pas reçu la figurine qui était sur l'annonce. Sur l'annonce, il y avait Dupont (ce que je recherchais) mais ils m'ont envoyé Dupond (que j'avais déjà)
Je mets quand même 3 étoiles car l'envoi a été rapide et très soigné.

28. oktober 2025

Besvarelse fra Bluedwarfs

Merci pour votre message et votre évaluation.
Nous sommes désolés d’apprendre que la figurine ne correspond pas tout à fait à vos attentes.

Cependant, nous avons bien envoyé le modèle qui figure sur la photo de l’annonce.
Il arrive souvent que les noms Dupont et Dupond soient confondus selon les versions internationales de Tintin, ce qui peut prêter à confusion.

Pourriez-vous nous indiquer ce qui, selon vous, justifie la note de 3 étoiles ?
Nous faisons toujours de notre mieux pour offrir un service précis et de qualité, et votre retour nous aide à nous améliorer.

Die letzten Schleich Schlümpfe

Hallo,
die letzten Schleich-Schlümpfe sind heute in ihrem neuen Zuhause angekommen. Sie waren sehr gut für die lange Reise verpackt. Bluedwarfs hat genau geliefert wie versprochen, ich kann das Geschäft wärmstens empfehlen. Daumen hoch

26. oktober 2025

Besvarelse fra Bluedwarfs

Hallo, vielen herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung!
Wir freuen uns sehr, dass alles gut angekommen ist. 😊

Bestelling smurfen

Snelle levering van mijn bestelling + aangekondigde leveringstijd werd gerespecteerd

Besvarelse fra Bluedwarfs

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! 😊
Fijn om te horen dat de levering snel en volgens planning is verlopen.

Snel maar helaas….

Snel geleverd, maar helaas: Weliswaar 2 zorgvuldig ingepakte beeldjes, met zelfs een extra steuntje voor de staart aan de mutsen van de beide Jans(s)en’s, maar die laatste bleek toch afgebroken (bij beiden). Gelukkig goed te lijmen, maar toch…Wel lastig om zo’n kwetsbaar deeltje te beschermen, dus daarom nog even puntjes op de i voor de 5e ster.

Besvarelse fra Bluedwarfs

Bedankt voor uw reactie. Helaas zijn dit inderdaad kwetsbare items. U kunt altijd bij ons in Leerdam items ophalen om het risico uit te sluiten.

Smurf

product was uitverkocht, weer snel binnen
en ook snel bij mij thuis bezorgd
is een cadeau voor de sint, dus de rest is nog een verrassing

26. oktober 2025

Besvarelse fra Bluedwarfs

Bedankt voor het 5 sterren review! Daar zijn we blij mee!

W i Puffi

The package 📦 arrived intact. Congratulations on the packaging 🎩 Thanks Roelof.

29. september 2025

Besvarelse fra Bluedwarfs

Thanks for the review, glad to hear!