Sehr schnelle Lieferung, trotz Feiertage. Sehr gut verpackt. Qualität exakt wie beschrieben. Ich hätte mir eine Information darüber erwartet, dass ich diesmal möglicherweise einen Schlumpf bestellt... Se mere
Top geholpen toen de levering dreigde niet op tijd te komen! Super mee gedacht en uiteindelijk goed gekomen. Super tevreden
Hallo, die letzten Schleich-Schlümpfe sind heute in ihrem neuen Zuhause angekommen. Sie waren sehr gut für die lange Reise verpackt. Bluedwarfs hat genau geliefert wie versprochen, ich kann das Gesch... Se mere
Voila plusieurs mois que j'avais mis une alerte en cas de retour d'un article qui me plaisais. Bien que mon alerte remonte a de nombreux mois, j'ai eu le plaisir de recevoir un mail m'informant qu'il... Se mere
We are a specialty shops in Smurfs, Tintin, Asterix and other cartoon figurines.
Energieweg, 4143 HK, Leerdam, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Heel mooie site, duidelijk en ook als waardemeter te gebruiken. Veel beschikbaar.
Trato cercano. Resolutivo. Y muy recomendable. Si eres coleccionista de Pitufos o te gustan los Pitufos .Bluedwarfs es tu tienda 🩵🩵🩵🩵🩵
Tirelire cuisinier Schtroumpf très belle en excellent état. Suivi commande très détaillé livraison très rapide emballage très soigné je suis très satisfaite
Excellente prestation : je pu trouver les articles que je recherchais depuis quelques temps
Le colis a été envoyé rapidement et reçu dans les créneaux annoncés

Besvarelse fra Bluedwarfs
Many thanks Mr.Roelof , i purchase more smurfs for my collection , the items are all ok , awesome quality.
the best shop online in europe.
Best regards.

Besvarelse fra Bluedwarfs
Op 24/01/2026 zou mijn pakket geleverd worden. Ik was op dat ogenblik echter niet thuis. Volgens de T&T van Packs bleek het toch afgeleverd te zijn, alhoewel ik niet thuis was!!!! Er zat geen briefje in de bus dat het bij de buren geleverd was. Later navraag gedaan bij de buren en niemand had een pakket ontvangen dat voor mij bestemd was.
Ook al heb ik via diverse bewijsstukken (Garmin, winkel bon) onweerlegbaar aangetoond dat ik op het ogenblik van de levering niet thuis was, toch blijft de verkoper zich verstoppen achter de T&T van PACKS, de vervoerder.
Volgens Packs zou het pakket aan mij persoonlijk zijn afgeleverd terwijl ik op dat moment niet thuis was! Ook zou ik voor ontvangst getekend hebben, wat onmogelijk is!!!
De verkoper weigert zijn verantwoordelijkheid op te nemen en mij terug te betalen, terwijl hij hiertoe wettelijk verplicht is. Hij geeft duidelijk niets meer om zijn klanten van zodra hij de betaling ontvangen heeft. Dit is werkelijk triest!
Dit zal aangevochten worden via Paypal, de creditcard maatschappij (charge back en verzekering) en indien nodig, via de kantonrechter!
Als je koopt bij Bluedwarfs, denk tweemaal na. Gaat het goed, geen probleem. Gaat het niet goed, dan hoef je niet te rekenen op de verkoper! Hij telt gewoon zijn geld en laat je stikken !!!!!!!
Antwoord op de leugenachtige reactie van deze frauduleuze verkoper:
1) “Gelukkig zijn wij geen oplichters en leveren wij gewoon”: ER WERD NIETS GELEVERD!!!
2) “U hoort de vervoerder aan te spreken omdat de chauffeur aangeeft bij u aan de deur te zijn geweest”
DE VERKOPER HEEFT EEN CONTRACT AFGESLOTEN MET DE VERVOERDER, NIET DE KOPER! DE VERKOPER DIENT DE VERVOERDER AAN TE SPREKEN. DE KOPER KAN DIT NIET! UW RAADSMAN ZAL U DIT BEVESTIGEN TIJDENS DE GERECHTELIJKE PROCEDURE!
3) “Een algemene kassabon”: DIE ALGEMENE KASSABON VERMELDT EXACT HET UUR WAAROP IK BETAALD HEB IN DE WINKEL EN WORDT BEVESTIGD DOOR DE BANKAFSCHRIFTEN VAN MIJN BETAALREKENING.DIT IS EEN ONWEERLEGBAAR BEWIJS, HETGEEN U OOK ZAL BEVESTIGD WORDEN DOOR UW RAADSMAN.
UPDATE 04/05/2026:
Verkoper wijzigt om de zoveel weken zijn reactie en laat zijn fantasie dan weer de vrije loop.
Ondanks verschillende verzoeken om mij terug te betalen, heb ik mijn terugbetaling pas ontvangen NADAT IK KLACHT HAD INGEDIEND BIJ HET CREDITCARD BEDRIJF!!!!
Had ik betaald via bankoverschrijving, dan had ik mijn geld nooit teruggezien.
Aangezien de verkoper mij voor de gek bleef houden, heb ik op een assertieve manier geschreven wat ik zou doen: klacht indienen bij het creditcard bedrijf. Gewoon zeggen wat je gaat doen, is blijkbaar “niet vriendelijk”.
Het wordt tijd dat de verkoper volwassen wordt en zijn verplichtingen nakomt in plaats van zich als een kleuter te gedragen!
Kijk al uit naar de volgende update van zijn reactie op mijn waardering …

Super freundlicher Kontakt und sehr bemüht, Lösungen zu finden
Bestelle gern wieder

Besvarelse fra Bluedwarfs
Bestelling geplaatst, item was op voorraad, betaald via iDeal. Na 3 dagen geen bericht dus geprobeerd tevergeefs te bellen, maar e-mail gestuurd, geen reactie. Nog een keer gebeld, kort antwoord: alle bestelling worden vandaag verzonden. Volgende dag zie ik dat mijn bestelling geannuleerd is vanwege fout adres. Adres is gewoon correct. Kortom, nooit meer bij dit bedrijf.

Besvarelse fra Bluedwarfs
Fijne communicatie. Ook nadat iets niet goed ging door eigen schuld.
Product erg mooi. Niet goedkoop, maar is vooraf bekend.
Complimenten voor de bezorging ondanks de kutsneeuw.

Besvarelse fra Bluedwarfs
Ich hätte mir eine Information darüber erwartet, dass ich diesmal möglicherweise einen Schlumpf bestellt habe, der gar nicht vorrätig war. Ich hätte dann gerne selber eine Alternative ausgewählt, da ich den mir zugesandten Ersatz bereits besitze.

Besvarelse fra Bluedwarfs
Ich kaufe schon einige Jahre bei Bluedwarfs ein…sehr gute Ware👌…super verpackt👍…noch nie eine schlechte Erfahrung gemacht✌️…hier mal ein sehr großes Dankeschön🤝
Jana Walther