Bloemenvandegier Anmeldelser

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

8 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

BESTEL HIER ONLINE GEEN BLIOEMEN

BESTEL HIER ONLINE GEEN BLIOEMEN!
Je besteld een boeket wat dan de volgende dag (vrijdagavond 17:00 tot 22:00) geleverd gaat worden met één of andere suffe vervoerder.
Dan krijg je om 19:00 een mail dat ze het niet gaan redden om te bezorgen.
De volgende bezorging vind plaatst op de eerstvolgende werkdag. Dat is dus maandagavond! WTF! We leven in 2026 en deze firma, die bloemist is vind het acceptabel voor z’n klanten dat het gewoon 3 dagen later komt waardoor het verassings element compleet verdwenen is. En als het nog dezelfde bloemen zijn dan kan je bos retour. Nog nooit zoiets meegemaakt. En jij noemt jezelf een serieuze ondernemer?
Je prijs is goed, de service is buitengewoon slecht, ik heb weinig vertrouwen in de kwaliteit nog.

14. august 2026

Geen rozen op je 80ste - meest slechtste bezorging Van de Gier en Trunkrs

6 juli mn moeder die slecht ter been is 80 is geworden wacht uren op haar bloemen van 17 tot na 22 u. Haar verrassingsboeket met 80 rozen is nog steeds niet bezorgd. Alle gasten zijn al gekomen en gegaan. Degene die het had gekocht daarvan ben ik nog over om te wachten tot het is bezorgd. Dit zodat ze het nog in de vaas kan zetten. Is dit uberhaupt hoe je je moeder, oma, schoonmoeder haar 80ste verjaardag gunt? Alle kinderen en kleinkinderen zijn al naar huis en ik zit nog steeds te wachten. Morgen moet ik weer 5u op en vroeg van DH naar Amersfoort naar mn werk. Van de Gier werkt met Trunkrs. Ze konden me niet eens helpen waar de chauffeur zou zijn, hoe laat ze bezorgen. Nu gaat Trunkrs de call sluiten en moet ik maar mailen naar Trunkrs.

Een advies. Als je zo een belangrijke dag heb bestel je grote boeket niet bij Van de Gier en laat ze niet bezorgen door Trunkrs. Haal ze als het je lukt bij de bloemist dan weet je dat je moeder kan genieten van bloemen op haar verjaardag!

Ze hebben aangeboden om weer de bloemen af te leveren en de volledige kosten terug te betalen. Weer de reactie dat ze koerier niet kunnen instrueren. Nu is het op de dag ruim tijd ervoor. Moet ik weer mn moeder laten wachten tot laat?! Ik heb al een rechtsbijstandsproces gestart tegen Van de Gier!

6. juli 2026

Waardeloos bedrijf

Ik heb een boeket besteld met 57 witte rozen. Die zijn prima, maar het bijbehorende rouwlint kan gewoon niet. En dat bij zo een belangrijk moment als het overlijden van je broer… daarna geen enkele reactie gehad van hen

3. juli 2026

Rozen besteld

Rozen besteld, bezorging was snel en vriendelijk maar de rozen zijn dramatisch allemaal half dood blaadjes vallen er al vanaf na 1 dag. Totaal geen mooie rozen. Jammer

13. februar 2026

Ik bestelde 40 rode rozen

Ik bestelde 40 rode rozen via de site van Bol.com bij hun partner..
De rozen op zich zijn er goed uit
Maar er worden 35 rozen geleverd ?? Zijn ze zo verzonden of vielen er 5 af met transport wie zal het zeggen maar dit vind ik niet kunnen

19. november 2025

Zeer teleurstellende service en…

Zeer teleurstellende service en klantonvriendelijk. Maken afspraken met een minderjarige over dubbele bestelling. Terwijl ik daarover in contact was. Nu willen ze dat we dubbel betalen voor een bestelling die maar 1 keer is afgeleverd. Daarnaast zie ik dat ze ook vaak te laat leveren.

8. april 2025

Er dette din virksomhed?