Superfijne koop ervaring allereerst! Ik was al enige tijd op zoek naar een gepersonaliseerd snijblok van goede kwaliteit. Blij om deze dan ook nog redelijk dicht bij huis te kunnen vinden en n... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Vorige week ons tweede snijblok gekocht bij Patrick en Isabelle. Net zoals het eerste blok is ook dit weer een prachtig exemplaar. Wij zouden andere mensen aanbevelen om bij jullie een snijplank of h... Se mere
Ik heb een hakblok op maat laten maken in 1 stuk massieve eik. Fantastische kwaliteit. Gravure op achterkant in ons handschrift ook heel leuk gedaan. Samenwerking en contact met zaakvoerder ook heel... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Handgemaakte kopshouten hakblokken en snijplanken van duurzaam resthout uit de meubelproductie.
Kontaktoplysninger
Windmolenweg 16, 5102 AJ, Dongen , Holland
- info@blocks-boards.nl
- blocks-boards.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Kwalitatief goed product
Kwalitatief goed product! Planken zijn heel mooi!
Snelle levering
Kwaliteit snijplank.
Super mooi en kwaliteit snijplank.
Het kost wel wat maar je hebt wel wat.
Heel vakkundig gemaakt, kan niet anders van maken 👍🏽👍🏽👍🏽
Prachtig!
Fijn en snel contact, heel blij met het resultaat. De snijplank staat prachtig.
Great service!
Great service!
product was of excellent quality and we mentioned it was for a birthday and they made sure it arrived very quickly!
Topmateriaal!
Juiste info, geen gedoe, snelle levering en topmateriaal dat eruitspringt in onze keuken. 5 sterren zeker waard!
Het is werkelijk een schitterende…
Het is werkelijk een schitterende plank, alles wat er over beschreven staat is waar.
Ook de levering ging vlotjes.
Niks op aan te merken
Super goede service and super goede en mooie houten plank.
Super goede service and super good product!
Aanrader
Ik vond het fantastisch dat ze mee dachten over de inscriptie en niet klakkeloos het voorbeeld copieerde waardoor het perfect is geworden! En behalve dat is een prachtig zwaar block board! Het heeft een luxe uitstraling!
Super blij met het product
Super blij met het product! Snelle levering en prettig contact
Zeer kwalitatief!!
Zeer kwalitatief!!
Vlotte levering en een persoonlijke boodschap in pakket
Mooi product
Mooi product! Massief stuk noten hout! Goed ingepakt en verstuurd.
Enige kanttekening die ik er bij heb is dat op de site staat dat je de plank gelijk kan gebruiken na een paar dagen, terwijl na een tungolie bad het raadzaam is de plank een maand uit te laten harden. Voor de rest top!
Mooie kwaliteitsproducten die…
Mooie kwaliteitsproducten die gepersonaliseerd kunnen worden.
Super service
Fijn contact. Goed advies. Snelle levering. Super mooi hakblok voor in onze nieuwe keuken. Top! Super bedankt.
Ontzettend fijn dat er vragen gesteld…
Ontzettend fijn dat er vragen gesteld kunnen worden waar een eerlijk antwoord op komt!
Prachtig product en levering en service…
Prachtig product en levering en service zoals afgesproken.
Geweldige houten snijplanken
Prachtige houten snijplanken.
Geven goede adviezen voor onderhoud van de planken.
Snelle verzending en fijne communicatie.
Ben zeer tevreden.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.