Fragtgebyr på 285 DKK er uhørt. Varen vejer Max 500 g og en størrelse på 10x15x10 cm. Ved henvendelse fået at vide det det afspejler de faktiske omkostning ved forsendelsen. Min bare r..

Bestilte to facadeprofiler på specialmål og de blev leveret ganske hurtigt. Profilerne var af god kvalitet og svarede præcis til det bestilte. Nemt og hurtigt. ! Ikke sidste gang jeg handler der . Kan... Se mere

Har fået leveret zink-profiler til at dække kanten af min carport. Havde forespørgsel hos 2 andre leverandører og valgte denne pga pris. Trods laveste pris, så har jeg fået et perfekt resultat. Var sp... Se mere

Bestilte en murkrone på specialmål, hurtig levering og sublim service fra blikshop.dk Varen havde desværre en fragtskade ved ankomst. Blikshop.dk sendte lynhurtigt en ny murkrone. 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Se... Se mere

1. Leverandør af byggematerialer
  2. Byggemarked
  3. Gør det selv-butik
  4. Butik med tagmaterialer

Blikshop.dk er en digital specialforhandler af blikkenslager- og tagdækkerprodukter. Vi leverer kvalitetsmaterialer til både professionelle håndværkere og private gør-det-selv projekter – med fokus på hurtig levering, konkurrencedygtige priser og et af Danmarks største sortimenter af løsninger, der fungerer i praksis. Hos Blikshop.dk har vi fokus på at gøre det nemt og effektivt at handle de rigtige materialer til både små og store byggeopgaver. Vores sortiment er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, funktionalitet og holdbarhed, så vores kunder får produkter, der lever op til kravene i praksis – uanset om der er tale om professionelle projekter eller gør-det-selv løsninger. Vi samarbejder med en bred vifte af leverandører for at kunne tilbyde et stærkt og alsidigt produktsortiment inden for blandt andet tag, facade og blikarbejde. Samtidig arbejder vi løbende på at optimere vores sortiment, så vi altid matcher markedets behov. Hurtig levering er en vigtig del af vores forretning, og vi prioriterer at få varerne frem til vores kunder så effektivt som muligt. Vi ved, at tid ofte er en afgørende faktor i byggeprojekter, og derfor arbejder vi målrettet på korte leveringstider og en enkel købsproces.

3,8

God

Svarer typisk inden for 2 uger

3,8

Blikshop går til stålet...

Til midt projekt skulle der anvendes en alu. plade, hvem har det - det har Blikshop.dk varen blev bestilt ved en venlig dame og kunne hentes den efterfølgende dag hvor der var stor hjælp fra folkene på lageret og på kontoret fik jeg bekræftet at damen var venlig og så ret godt ud... så køb trykt hos blikshop.dk

17. maj 2023

Hej Hans Christian
Mange tak for dine fine ord. Det sætter jeg stor pris på. Er glad for at vi kunne hjælpe og give dig en god oplevelse ved at handle ved os :-)

Rigtig god service.

Rigtig god service.
Der blev fulgt op på ordren, og det endte med et bedre produkt.
Tak for det.

11. maj 2023

Besvarelse fra Blikshop

Mange tak for dine fine ord. Vi er glade får du har haft en god oplevelse ved at handle ved Blikshop.dk

Super hurtig levering og god betjening.

Super hurtig levering og god betjening.
Kan varmt anbefale og handle ved dem.

26. april 2023

Besvarelse fra Blikshop

Hej Mikkel Mange tak får de 5 stjerner. Vi er rigtig glade for at hører du har haft en god oplevelse :-)

Billigt og hurtig levering

Billigt og hurtig levering. Perfekt.

21. april 2023

Besvarelse fra Blikshop

Hej Mikkel Mange tak for dine 5 stjerner og tak for din tid :-) Vi er glade for du har haft en god oplevelse ved at handle ved Blikshop

Hurtig levering og super service

Hurtig levering, suveræn kunde service
Zinkbakken var blevet bøjet under transport. Anmeldte skaden og blev omgående tilbudt en ny bakke.

21. marts 2023

Hej Kim
Mange tak for din flotte besked og dine 5 stjerner. Det sætter vi meget stor pris på.

Nem og hurtig betjening

Nem og hurtig betjening

23. februar 2023

Besvarelse fra Blikshop

Hej Nicolai Tak fordi du har taget dig tiden til besvarelsen. Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse ved at handle hos Blikshop.dk

Blikshop fuld tilfredshed

Blikshop behandlede min ordre professionelt og effektivt, dvs. meget kort leveringstid. De ringede endda til mig for at sikre, at de producerede profilet nøjagtigt, som jeg gerne vil have det.

1. februar 2023

Hej Hans-Peter
Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi meget stor pris på. Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse ved at handle med os

God service- hurtig levering- gode…

God service- hurtig levering- gode priser.
🌟🌟🌟

Vh
Risbjerg byg aps 60668070

19. januar 2023

Hej Jacob
Tak for dine 5 stjerner. Vi er glade for du har haft en god oplevelse.

Som smurt i olie

Ikke så meget at fortælle -- bestilte en vare, den blev leveret til den aftalte pris, mængde og stand.
Og så var blikshoppen ca. 30% billigere end nærmeste konkurrent med samme vare.

3. oktober 2022

Hej Morten
Tak for dine 5 stjerner. Vi er rigtig glade for at læse du har haft en god købsoplevelse

Hurtig levering og Blikshop.dk er…

Hurtig levering og Blikshop.dk er hurtig til at svare på spørgsmål via mail.

14. september 2022

Hej JJ
Mange tak for dine 5 stjerner, det sætter vi stor pris på. Vi er glade for du har haft en god købsoplevelse hos os

Man bliver k.... edme' helt forpustet !!

Man bliver k.... edme' helt forpustet !!

Tak for god og meget hurtig ekspedition,

21. september 2022

Besvarelse fra Blikshop

Mange tak for dine 5 stjerne. Vi kan slet ikke få armene ned. Det er så fantastisk at du har haft en god købsoplevelse.

Ekstraordinær service

Blikshop var ekstraordinært hjælpsomme da jeg spurgte ind til mulighederne for en skræddersyet konstruktion, og lavede straks en prototype. Derudover har de leveret hurtigt og deres hjemmeside gør det meget nemt og ligetil at prisberegne opgaver ned i mindste detalje.

Uden tvivl en anbefaling herfra.

6. september 2022

Besvarelse fra Blikshop

Hej Elias Vi takker mange gange for din tid til at give os så fine ord med på vejen. Vi er glade for du har haft en god oplevelse og vi ser frem til at hjælpe dig næste gang. God dag

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Da aluminiumspladerne havde en mindre skade giver jeg kun 3 stjerner

9. september 2022

Besvarelse fra Blikshop

Hej Søren Dejligt du var tilfreds med leveringen. Kan ikke se du har haft taget kontakt til os vedrørende skaden på pladerne.

God og hurtig service

Hurtig afhentning af varer i vojens.
God betjening og service

29. august 2022

Hej Lars
Vi takker mange gange for dine 5 stjerner og ord. Vi er glade for du har haft en god oplevelse og vi sidder klar til at hjælpe dig næste gang.

Super oplevelse på hastighed, service og pris

Super oplevelse på hastighed, service og pris - burde have 6 stjerner.

8. september 2022

Besvarelse fra Blikshop

Hej Ken Mange tak for dine 5 stjerner. Gid vi kunne lave en 6 stjerne, he he :-) Vi er glade for du har haft en god oplevelse