Fragtgebyr på 285 DKK er uhørt. Varen vejer Max 500 g og en størrelse på 10x15x10 cm. Ved henvendelse fået at vide det det afspejler de faktiske omkostning ved forsendelsen. Min bare r..
Bestilte to facadeprofiler på specialmål og de blev leveret ganske hurtigt. Profilerne var af god kvalitet og svarede præcis til det bestilte. Nemt og hurtigt. ! Ikke sidste gang jeg handler der . Kan... Se mere
Har fået leveret zink-profiler til at dække kanten af min carport. Havde forespørgsel hos 2 andre leverandører og valgte denne pga pris. Trods laveste pris, så har jeg fået et perfekt resultat. Var sp... Se mere
Bestilte en murkrone på specialmål, hurtig levering og sublim service fra blikshop.dk Varen havde desværre en fragtskade ved ankomst. Blikshop.dk sendte lynhurtigt en ny murkrone. 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Se... Se mere
Blikshop.dk er en digital specialforhandler af blikkenslager- og tagdækkerprodukter. Vi leverer kvalitetsmaterialer til både professionelle håndværkere og private gør-det-selv projekter – med fokus på hurtig levering, konkurrencedygtige priser og et af Danmarks største sortimenter af løsninger, der fungerer i praksis. Hos Blikshop.dk har vi fokus på at gøre det nemt og effektivt at handle de rigtige materialer til både små og store byggeopgaver. Vores sortiment er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, funktionalitet og holdbarhed, så vores kunder får produkter, der lever op til kravene i praksis – uanset om der er tale om professionelle projekter eller gør-det-selv løsninger. Vi samarbejder med en bred vifte af leverandører for at kunne tilbyde et stærkt og alsidigt produktsortiment inden for blandt andet tag, facade og blikarbejde. Samtidig arbejder vi løbende på at optimere vores sortiment, så vi altid matcher markedets behov. Hurtig levering er en vigtig del af vores forretning, og vi prioriterer at få varerne frem til vores kunder så effektivt som muligt. Vi ved, at tid ofte er en afgørende faktor i byggeprojekter, og derfor arbejder vi målrettet på korte leveringstider og en enkel købsproces.
Fabriksvej 6a, 6500, Vojens, Danmark
- info@blikshop.dk
- blikshop.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
God og hurtig service
God og hurtig service. Rimelige priser. Tilgængelig på tlf.

God hjemmeside hurtig levering til døren
God hjemmeside hurtig levering til døren

Besvarelse fra Blikshop
Super god service og lynhurtig…
Super god service og lynhurtig levering. Hentede varen selv i Vojens og alt virkede bare som det var aftalt. Tak...

Besvarelse fra Blikshop
Hurtig levering og en billig pris i…
Hurtig levering og en billig pris i forhold til byggemarkeder.
Kan kun anbefales.

Besvarelse fra Blikshop
Hurtig levering god service og…
Hurtig levering god service og fantastisk produkt

Besvarelse fra Blikshop
Produktet er i samme kvalitet som det…
Produktet er i samme kvalitet som det jeg tidligere har betalt 4 gange så meget for hos de store byggemarkeder.

Kan kun anbefales
Overskuelig hjemmeside og bestillingen blev modtaget hurtigt.

Besvarelse fra Blikshop
Hurtig, nem bestilling og levering
Hurtig og nem bestilling og levering. Tak

Lidt af hvert
Der er tre sider af min handel hos jer. Pris på genstand ok. Hurtig levering - ok. Pris for forsendelse - urimelig ( gad vide hvorfor).

Hurtigt og effektivt
Hurtigt og effektivt, og god kvalitet. Og Blikshop ringede for at sikre sig at mine specialmål var rigtige.

Besvarelse fra Blikshop
Hurtig levering af den varer vi havde forventet 😊😊

Besvarelse fra Blikshop
Hurtig levering. Hurtig respons på spørgsmål. Men lidt høj pris for forsendelse.

Besvarelse fra Blikshop
Hurtig og let bestilling samt levering
Hurtig og let bestilling samt levering. Fine materialer.

Upålidelige
Upålidelige
Jeg bestilte 30 plader zink
Jeg fik en ordregodkendelse
dagen efter blev min ordre annuleret gr. "fejl i deres system"
deres priser er slet ikke til at stole på, ligeså lidt som overholdelse af deres aftaler
I har ret, jeg er professionel og i er amatører