Ik vond El Trading door het specifiek zoeken naar het zonnepaneel dat ik zocht. Ik vond op hun site gemakkelijk de goedkoopste aangeboden prijs, die ik op internet kon vinden, en heb ze met... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Leo is pro-actief in zijn handelen. Op e-mail wordt snel gereageerd, maar ook telefonisch gaat prima. Veel andere webshops kun je dagen wachten op een antwoord, als je al een antwoord krijgt. De offer... Se mere
Fijne club! Ik werd dezelfde dag teruggebeld om te overleggen over mogelijkheden voor zonnepanelen op mijn dak. Ze begrepen direct de situatie en kwamen met een passend advies. Echt meedenken en v... Se mere
Virksomheden har svaret
Zelf al wat uitzoek werk gedaan maar zij hebben geholpen de puntje op de i te zetten en het verhaal compleet te maken. Ging voornamelijk nog om het montage materiaal en bekabeling uitzoeken. Op basis... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij EL Trading BV zetten we ons in voor een groenere toekomst. We zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoogwaardige zonnepanelen en duurzame energieoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Als groothandel voorzien wij installateurs van kwaliteitsproducten en materialen, en we zijn trots op onze expertise in export en levering aan bedrijven in het Caribisch gebied. Of u nu als consument op zoek bent naar een energie-efficiënte oplossing voor uw woning, als bedrijf duurzame projecten wilt realiseren, of als installateur betrouwbare partners zoekt voor uw projecten, bij EL Trading BV bent u aan het juiste adres. Samen maken we de overstap naar een duurzame toekomst – lokaal en internationaal!
Kontaktoplysninger
Voorn 10, 1741XZ, Schagen, Holland
- 0224712046
- info@blijmetzonnepanelen.nl
- blijmetzonnepanelen.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snel geholpen, goede service, betaalbaar
Snel geholpen, via whatsapp snel contact met actuele leverdata en snel antwoord op vragen die ik had over de installatie. Aanrader!
Vlot geleverd, goeie prijs
Vlot geleverd, goeie prijs, snelle terugkoppeling. Ik kan me niet meer wensen.
De geleverde Goodwe omvormer was de…2000XS
De geleverde Goodwe omvormer was de opvolger van mijn kapotte Goodwe omvormer. Bij het bestellen duidelijk gevraagd of alle stekker uit de oude en weer in de nieuwe gestoken konden worden? Ja was het antwoord. De praktijk wees anders uit. Ook over de vraag in welke volgorde je moet demonteren en monteren kwam geen duidelijkheid. Dozenschuiver meer niet. Jammer. Wees eerlijk in je communicatie.

Besvarelse fra EL Trading BV | blijmetzonnepanelen.nl
Komen afspraak naar prijs is goed
Komen afspraak naar prijs is goed
je kunt zelf leverdatum inplannen en zelf buiten werktijd reageert men op Wattsapp berichten
Betrouwbare leverancier die snel reageert op mails.
Reageert meteen op mails, snelle levering, scherpe prijzen, alles snel en op afgesproken datum en tijd geleverd. Zeker kopen hier!
Van harte aanbevolen!
Nav van een goeie ervaring van kennissen met dit bedrijf een set spullen besteld voor op het dak van de garage. Een paar dagen later werd eea netjes door een transporteur aan huis afgeleverd.
Ik kwam er later achter dat ik nog een aantal zelftappende plaatschroeven nodig had, die werden prompt kostenloos nagestuurd.
Prijs is zeer concurerend en het contact verliep heel soepel. Zoek je zonnepanelen en/of bijbehorende materialen dan is Blijmetzonnepanelen een aanrader!
Ontzettend vriendelijke mensen en een…
Ontzettend vriendelijke mensen en een spoedige levering
Goed advies en snelle levering
In één woord: TOP
Niks op aan te merken, levering volgens planning.
Wat een scherpe prijs en snelle levering!
Wat een scherpe prijs en snelle levering! En korte vraag per mail werd snel beantwoord. Levering via importeur was vlekkeloos. Zeer vriendelijke bezorger.
Leo heeft mij heel fijn geholpen
Leo heeft mij heel fijn geholpen. De aanschaf moest snel gebeuren en ook de samenstelling van panelen, omzetter en optimizers was een snelle actie. Spullen zijn keurig op tijd afgeleverd door vriendelijke transporteurs.
Voor de liefhebber: Jinko, Click-fit en Huawai.
Vriendelijk in contact en behulpzaam
snelle behulpzame service
Dit is een prima bedrijf, goede respons!
Een bedrijf dat meteen een goede respons geeft.
Duidelijke afspraken over de prijs en datum van levering. Bovendien werden ook prima adviezen gegeven. Dit bedrijf beveel ik anderen van harte aan.
Zowel via telefonisch en App Contact
Zowel via telefonisch en App Contact, Zeer vriendelijk en vakbekwaam geholpen. Waarbij in dit geval de zonnepanelen netjes geleverd zijn. Top! Bedankt!
scherpe prijs en snelle levering
De prijs was de beste die ik kon krijgen, de communicatie verliep heel vlot, net als de levering binnen 48 uur. Track en trace functioneerde goed.
Netjes en eerlijk
Perfect geholpen!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.