Hold jer væk
Det startede fint. Var flink og venlig, vi skulle have renoveret huset indvendig. Da vi får karmene og dørene op viser det sig at de er bestilt på forkert mål og skal tilpasses, derudover er farven på karmen og dørene ikke ens. Vi får at vide at der ikke kan gøres noget ved farven, da det er bestilt ens. Karmene skæres til så der nu ikke er en lakeret side og gerichterne ikke kan dække hullet. Karmene monteres ude af lod. Vi spørger gentagne gange under processen ind til hvordan det skal blive pænt. Men de fortsætter som ingenting. Det viser sig da vi selv kontakter swedoor at det er en fejlproduktion.
Fugerne i brusekabinen har flere forskellige farver, og der er huller uden fuge.
Under hele processen må vi selv kontakte samarbejdspartnerne for at få dem til at komme. Selv bede om at få det nye gulv afdækket, da håndværkerne har gået ind og ud. Da vi sætter køkkenet renvasket ind, vælger mesteren at flytte saven hen foran og pløje det hele ind i støv. Som vi selv måtte gøre rent igen for at komme videre. Da projektet også har varet 6 måneder istedet for 6 uger som aftalt, så vælger vi ikke at betale den sidste 1/5 del af regningen.
Vi bliver ved gennemgang enige om at det skal laves om, men nu nægter de at udføre arbejdet før vi har betalt og kan ikke få en slut regning.
Nu er der gået yderlige 3 måneder og vi har forsøgt at forhandle, men de nægter at udføre det resterende arbejde før vi har betalt.
Så hold jer langt væk.
BK byg er inkompetente og arrogante hele vejen igennem.