Birgit er virkelig rar
Birgit er virkelig rar, hjælper dig med alt. og priserne er virklig gode
Birgit er virkelig rar, hjælper dig med alt. og priserne er virklig gode
Brug ikke denne køreskole, med mindre du har lyst til at blive overfuset under kørelektionerne verbalt af en kvinde med et rigtigt skidt temperament .
Jeg tog mit kørekort hos Birgit, og alt var som det skulle!
Hun er sød og god til sit arbejde.
Hold jer langt væk fra den køreskole, hun trækker tiden og er dybt useriøs. Havde betalt for pakken, og var utilfreds over det lange forløb samt hendes uforskammet måde at behandle vores datter på, og hende til en anden køreskole, hvor hun kunne færdiggøre kørekortet.
Vi fik en høj efterregning som vi var utilfredse med og prøvede at gå i dialog med hende, hvor hun efterfølgende troede med advokat mv.
Da jeg valgte køreskole til min datter i august 2017, faldt valget på Birgits Køreskole i Sorø, fordi hun havde en Totalpakke, der indeholdt lovpakken, som alle køreskoler har, til en pris kr. 13.700,- inkl moms og inkl. evt. ekstra køretimer. Vi betalte ekstra for denne pakke i forhold til kun at købe lovpakken, som var lidt billigere. Det viser sig nu, at vi har valgt helt forkert, da Birgits Køreskole EFTERFØLGENDE har ændret sine pakker på hjemmesiden og nu løber fra den aftalte pris. Nu sender Birgits Køreskole en ekstra regning for ekstra køretimer på kr. 3.360,-. Jeg kontakter naturligvis Birgit Rothborg Larsen, da der må være tale om en misforståelse. Men nej, tværtimod bliver jeg kaldt en løgner og en der opdigter ting. Samtalen ender med, at Birgit siger til mig "du kan vælge at betale eller lade være, jeg er ligeglad" hvorefter hun afslutter samtalen. Nu er der så i mod forventning kommet en rykker med trussel om inkasso mv.
Jeg siger bare - Birgit er ikke til at stole på - hun løber fra alle sine aftaler. Det er godt nok en skam, at man ikke kan hente den gamle hjemmeside frem på nettet - altså den før hun fortrød sin Totalpakke. Hvis nogen kan hjælpe med dette, så hører jeg gerne fra dem.
Lynge Køreskole tilbyder den samme grundpakke til kr. 10.800,-, så det er da meget billigere.
Pris hos Lynge Køreskole:
Lovpakke kr. 10800,- + ekstra køretimer 3360,- + leje af bil til ekstra køreprøve kr. 500,- i alt kr. 14.660,-
Pris hos Birgits Køreskole:
Lovpakke kr. 13700,. + ekstra køretimer kr. 3360 + leje af bil til ekstra køreprøve kr. 500,- i alt kr. 17.560,-
Prisforskellen er kr. 2900,- for præcis det samme kørekort. Det giver i hvert fald ingen mening og det var heller ikke den aftale vi indgik med Birgits Køreskole i Sorø
Jeg opfordrer alle til at boykotte Birgits Køreskole - hun er helt utroværdig og ikke til at lave aftaler med.