Ikke noget at råbe hurra for
En rigtig øv oplevelse - ingen reagerer på hverken mail eller telefon
Tusind tak for jeres store indsats til vores bryllup. Alt fungerede. Teltet tog sig godt ud med innerlining, fik stor ros. Hos jer ser man mulighederne i stedet for begrænsningerne. Vi nød go... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Billy Fest er en festudlejer der kan levere det hele til festen, lige fra bestik til den komplette fest med bartendere, musikere, tjenere og meget mere. Ring eller skriv idag for en uforpligtende snak om din fest.
Industrivej 11, 6740, Bramming, Danmark
- info@billyfest.dk
- billyfest.dk
Ikke noget at råbe hurra for
En rigtig øv oplevelse
En rigtig øv oplevelse - ingen reagerer på hverken mail eller telefon

Besvarelse fra Billy Fest
Fantastisk firma, fremragende produkter, super hurtig og venlig service - alt klapper bare. :) Kan så absolut kun anbefale dem.
Super priser super service.
Har brugt dem til 2 konfirmationer. Kommer til tiden. Alt er super.
Lys til 24-timer BIKE event
Ved en tilfældighed opdagede vi Billy Fest og kontaktede dem med henblik på leje af lys til vort stor 24-timers BIKE event i Skovlund-Ansager Hallen. Fra 1.kontakt var vi overbevist og at firmaet var et seriøst firma og lysudstyr til event blev leveret i hallen på aftalt tidspunkt og afhentet som aftalt.
En stor positiv oplevelse og vi vil fremover anbefale Billy Fest til arrangementer samt bruge firmaet fremadrettet..!
Alting var OK
Alting klappede fint. God kommunikation. Leveret og afhentet som aftalt.
Vi kom til at smadre et champagneglas (og gjorde opmærksom på det ved afhentning). Det kostede ikke noget. Dem bruger jeg igen!
Alt som planlagt
Bestilte højtalere et par uger før fest dagen - blev leveret præcist som aftalt og de forlod ikke stedet før det hele virkede - afhentningen var uproblematisk og som aftalt.
Det er bare i orden.
Jeg skulle holde fest. Jeg troede jeg havde hvad jeg skulle bruge, men nej, jeg manglede 18 stole i god kvalitet. Jeg ringede i sidste øjeblik. Stolene blev leveret til døren til aftalt tidspunkt og afhentet igen. Og til en suveræn god pris.
Jeg er blevet en fast kunde hos Billy Fest.
Levering til surprice party
Jeg skulle holde surprice party for min kone.
Billy Fest leverede bord, stole, scervice, servietter, due og stearinlys.
Det så fantastisk ud - det blev en fantastisk fest.
Både levering og afhentning til tiden.
Mine bedste anbefalinger!
FANTASTISK SERVICE
Kan og VIL KUN anbefale Billyfest, super god service!
Altid glade og med et smil på læberne.
Kommer til aftalt tid, billigt at leje.
5 * herfra 😄
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Har virkelig kun positivt at sige om Billy fest. Nem at bestille+hurtig svar+det hele var rent og fint+super fine møbler+søde medarbejder+super god pris = helt og aldeles perfekt. Vil til hver en tid rose og anbefale Billy fest til andre. Og vil helt sikkert bruge dem igen.
Ikke noget at sætte en finger på..
En super god oplevelse at leje højtalere hos Billyfest! Alt blev sat op og testet om fredagen og pillet ned/hentet mandag morgen.
Der var ingen problemer ved brugen af det og var nemt at gå til.
Bliver helt klar anbefalet til andre og det er ikke sidste gang vi benytter os af Billyfest.
Barnedåb
Enormt god service. Billigere end andre. Kom til aftalte tider og alt var som lovet. Vil bestemt bruge igen en anden gang.
Altid fantastisk service
Jeg har brugt Billy Fest 2 gange. Første gang til en havefest, hvor alt spillede med borde, stole, service og køleskab. De har de bedste stole jeg har prøvet at leje. Anden gang var til et firma arrangement, hvor vi havde rom smagning. Vi fik nogle rigtig fine glas. Tusind tak for ene rigtig god service!
Superb - hele vejen igennem
Vi har to gange brugt Billy Fest til at levere fadøl til arrangementer. Begge gange har servicen været uovertruffen. Det kan varmt anbefales.
De er utrolig fleksible med levering/afhentning og de kører ikke før de er 100% sikre på at det hele kører.
Vi glæder os allerede til næste gang. :)
Super super service
Jeg vil gerne takke Simon og "Billy Fest" for at gøre vores sommerfest til en kæmpe succes. Alt blev leveret som aftalt og alt var i super stand. Musikken i Jukeboksen var lige i øjet og maden som blev leveret var super.
Kan kun give "Billy Fest" de varmeste anbefalinger.
De skal i hvert fald være vores samarbejdes partner til næste fest også
m.v.h.
Heidi
Rosendahls
Bryllupsfest
Vi var rigtig godt tilfredse med vores oplevelse med Billyfest. Vi lejede stort telt, samt service mm. til vores bryllup i haven, hvor vi havde 60 gæster. Kvalitet og service var helt i top og de var med til at gøre rammerne om vores fanatiske bryllupsdag helt perfekte. Der var lidt bøvl med teknikken som havde lavet om i ordresedlen, men da vi opdagede det, var Billyfest klar med en rigtig god service og det blev rettet uden bøvl. Vi var også godt tilfredse med prisniveauet.
FANTASTISK
Jeg fik leveret lyd og lys til en 50 års fødselsdag - det var de mindste højtalere, dog kunne de sagtens blæse igennem - og "disko" lyset gjorde sit til at gæsterne dansede løs.. nem og perfekt opsætning, en fuldt ud nem og ikke dyr løsning når der skal holdes fest med lyd og lys :-) Kan kun anbefale Billy Fest - flink ung mand satte op, og hentede på min bopæl 2 dage efter FLOT :-)
Super service - rimelige priser
Kan kun anbefale Billy Fest, da de er billige ift andre i området og servicen fejler ikke noget. Vi lejede bl.a. et dobbelt displaykøleskab til fest og det så sk*degodt ud med et kæmpe køleskab fyldt med iskolde drikke for enhver smag. Vores gæster elskede det! :-)
De kan være svære at finde på nettet - det var en ren tilfældighed at jeg fandt dem. Så det kan sagtens forbedres - til alles fordel. :-)
Kanon god service!
Det er ikke sidste gang, vi bruger Billy Fest! Helt fantastisk service, og enormt flinke og imødekommende medarbejdere! Det bliver personligt på en rigtig god måde! Kan KUN anbefales!