Vi skulle bruge en API konto ifm. udvikling af integrationer til Billys. Jeg fik svar på under en halv time og tildelt en gratis integrationskonto. Hos nogle af Billys konkurrenter, fik vi indl... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Gratis og brugervenligt regnskabsprogram. Du kan let sende fakturaer, uploade kvitteringer fra din smartphone og afregne moms med ét klik. Vi har gratis support alle ugens syv dage både på chat, telefon og mail, og du kan prøve regnskabsprogrammet gratis i 30 dage.
Gratis support alle ugens dage fra 7-22 Vores rådgivere i supporten sidder klar til at hjælpe dig fra kl. 7-22 alle ugens syv dage på både chat, telefon og mail, så du kan få fat på os, når du har behov for det. Vi tilbyder også en lang række hjælpeartikler og videoer, som guider dig gennem hele din bogføring.
Tag dit regnskab med på farten
Med vores mobil-app kan du bogføre og sende fakturaer på farten, så du altid har overblik over din økonomi. Du kan sende fakturaer, når du står overfor din kunde, tage billeder af dine kvitteringer og uploade dem direkte til dit regnskab, så de med få klik bliver bogført med det samme.
Bogfør automatisk løn og salg
Med mere end 60 integrationer, kan du integrere Shine Regnskab til dit lønsystem, din webshop eller dit kassesystem og automatisere din bogføring. Det sparer dig for timevis af manuelt tastearbejde og bøvlede regler om bogføring af løn, moms og meget andet. Den dyrebare tid kan du i stedet bruge på at drive din kerneforretning.
Og meget mere...
Shine Regnskab hjælper dig ikke blot med at spare tid og automatisere din bogføring, men tilbyder også en lang række fordelagtige funktioner.
Forestil dig eksempelvis at få udarbejdet dit årsregnskab eller selvangivelse helt automatisk gennem din regnskabsdata. Du kan også afregne moms med et enkelt klik og designe personlige fakturaer nemt og hurtigt, som passer præcis til din virksomheds identitet.
Fiolstrӕde 17B, 1171, København K, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Et super program til at holde styr på ens regnskab. Altid hjælpsom chat eller telefon hvis man står med problemer. Kan helt klart anbefale dem.

Besvarelse fra Shine Regnskab
Er mega glad for at have skiftet fra andet system og over til Billy 🥰
Lige fra start af, har de været super dygtige til at hjælpe med at få flyttet mit regnskab over for 3 virksomheder.
Derudover er de altid hurtige til at svarer mig på chatten (max 5 min.) Når jeg har været i tvivl om noget...
Designet og funktionalitet på deres hjemmeside er også lige i min smag 🥰😎💯

Besvarelse fra Shine Regnskab
Effektiv service og med kunden i centrum. Tak til Philip Vilhelmsen for topservice

Besvarelse fra Shine Regnskab
Havde nogle problemer som jeg ikke kunne løse selv, brugte chatten og fik hurtigt og relevant svar

Besvarelse fra Shine Regnskab
Super service. Altid til at få fast på. Er kun glad.

Besvarelse fra Shine Regnskab
Meget pædagogisk hjælp, det var lige hvad jeg havde brug for.

Besvarelse fra Shine Regnskab
Programmet fungerer tilfredsstillende men de snyder med markedsføringen af deres gratis-udgave. De skriver "Begrænsning: 3 fakturaer og 10 udgiftsbilag pr. md.". De glemmer at skrive at begrænsningen gælder "indtastede bilag per måned", ikke bilagets dato. Dvs. 1. november kan man ikke oprette 3 bilag fra oktober og 8 bilag fra november. Og at "udgiftsbilag" også inkluderer finansposteringer.
Altid hjælpsomme!
Bogføring er svært og du slipper ikke for en revisor, men du slipper for at den daglige bogføring er svær. Det ligetil med Billy.
Kan stært anbefales
Sebastian
naemt.nu

Besvarelse fra Shine Regnskab
Er utrolig glad for Billy's Regnskabs program.
Har nu haft det i 3 år
Hvis ikke man har den store erfaring, er der meget hjælp at hente på deres online chat uanset tidspunkt.
Kan varmt anbefales

Besvarelse fra Shine Regnskab
Altid hurtig support, - også en søndag eftermiddag.

Besvarelse fra Shine Regnskab
Altid meget flinke og hjælpsomme medarbejdere.

Besvarelse fra Shine Regnskab
Imponerende hurtig og god service. Man mærker at de virkelig gør noget for at få tilfredse kunder. Jeg kan varmt anbefale billy.dk

Besvarelse fra Shine Regnskab
Har benyttet Billy til mine virksomheder siden 2021, og har været virkelig tilfreds.
Der er altid hurtigt svar via. chatfunktionen og jeg synes systemet fungerer i alle hjørner.
Jeg har prøvet andre regnskabsprogrammer - men Billy falder mest i min smag, da jeg godt kan lide at se fx salg med positive tal, fremfor hos en konkurrent med negative tal - selvom det måske kan være ok ift. debet / kredit osv.

Besvarelse fra Shine Regnskab
Jeg har Basic abonnementet, og her det meste af det narrefi..e. Det ser ud som om man kan en masse, men hver gang man kommer tæt på, skal man opgradere til Premium. Noget så enkelt som at kontere et udgiftsbilag: Her kræver systemet, at man angiver en leverandør. Okay med det og alle tænkelige leverandører i Danmark er da også oprettet i systemet, men nok se ikke røre ellers skal du opgradere. Derfor skal du selv manuelt oprette hver eneste leveradør, og hvis du vil tilknytte oplysninger som fx adresse eller tlf, så igen: Kun muligt hvis du opgraderer.
17-09-2024:
Jeg har haft en fin dialog med en medarbejder fra Billy og forklaret ham, hvorfor man som Basic abbonnent får en følelse af at man er en ussel semi-gratist mere end en nystartet virksomhed, der skal spare på omkostningerne. Det mødte forståelse, og jeg fik også afklaret, hvordan man bogfører uden nødvendigvis at skulle involvere et leverandørregnskab. Jeg vil dog ikke opgradere til 4 stjerner. Om ikke andet så fordi ingen gider at læse, hvad 4-og 5-stjerneanmelderne skriver. Det er mere værd for Billy at fremvise en 3-stjernet, som de har taget hånd om.
Opdatering januar 2025: Jeg fik - og det skal de have ros for - opgraderet abonnement til Plus ude yderligere beregning. Nu er året skiftet og det er tid til årsregnskab. Det er jo bl.a. derfor man har et regnskabsprogram. Men nej: Ingen adgang til årsregnskab med mindre du lige smider yderligere 2500 kr i kassen. Dermed er Billy noget dyrere end mange af de andre godkendte regnskabsprogrammer. Generelt bærer programmet præg af at være et udenlandsk system, som de (dem i Danmark) ikke har kontrol over. Fx bliver mailadressen på fakturaen vist Puny-kodet. Dvs at fx x(snabelA)LæsøKro.dk bliver vist som x(snabelA)xn--lskro-sra1k.dk. De har anerkendt fejlen, men rettet den? Nej.
Jeg har et meget lille firma og for mit firma Billy var en perfekt løsning. Tak.

Besvarelse fra Shine Regnskab
Billy er et fantastisk værktøj og man kan altid få hjælp!

Besvarelse fra Shine Regnskab
Jeg sad i går aftes og bøvlede med forskellige bogføringsproblemer, hvor jeg så mig nødsaget til at skrive til Billy's support-chat. Klokken var intet mindre end omkring 22:00 og jeg forventede derfor først at få et svar efterfølgende dag.
Dog modtog jeg til min overraskelse et svar indenfor 5 minutter. Den næste halve times tid hjalp hun mig med at fixe alle de udfordringer jeg havde. Hvad der kunne have været et par dages arbejde, blev fixet på en enkelt aften med Cecilies hjælp.
Jeg var helt og aldeles blæst bagover! I en tid hvor man synes kvaliteten af den gennemsnitslige kundeservice er dalende, må jeg simpelthen et sige at dette var den bedste oplevelse jeg længe har haft!
Endnu en gang tak for hjælpen Cecilie, og tak til jer alle hos Billy for at prioritere en "ski'e god" support-oplevelse <3