Dårlig Service
Vi har "modtaget" 2 blade fra Bilekspressen - men vi har aldrig sagt vi ville have disse blade. (Aldrig sagt Ja i telefon eller sagt ok til det i konkurrencer eller andet) De 2 blade vi har modtaget er sendt retur MED DET SAMME.
Da vi ikke kan forstå dette prøver vi at ringe til deres kundeservice som man så slet ikke kan komme i kontakt med, så vælger vi at logge ind på deres hjemmeside (ser kontrakt nr inden blad sendes retur + post nummer) Så afmelder vi det der inde. Vi modtager nu ikke flere blade. Men vi modtager nu en opkrævning med rykkergebyr!!!!!! Aldrig om jeg vil betale dette, vi har aldrig sagt ja til at modtage disse blade og når vi så gør det har vi sendt retur. De skriver ingen gang hvad de opkræver for, bare et beløb! Vi har ingen prøvet at ringe til deres kundeservice - men igen uden held. De har jo heller ikke særlig længe åbningstider på telefonen.
Jeg prøver nu at skrive her for at komme i kontakt!! De får ikke nogle penge, så må vi gå til forbrugerrådet! Hilsen en meget meget gal person. P.s kan se det er sket før.