2,8

Middel

Dårlig Service

Vi har "modtaget" 2 blade fra Bilekspressen - men vi har aldrig sagt vi ville have disse blade. (Aldrig sagt Ja i telefon eller sagt ok til det i konkurrencer eller andet) De 2 blade vi har modtaget er sendt retur MED DET SAMME.
Da vi ikke kan forstå dette prøver vi at ringe til deres kundeservice som man så slet ikke kan komme i kontakt med, så vælger vi at logge ind på deres hjemmeside (ser kontrakt nr inden blad sendes retur + post nummer) Så afmelder vi det der inde. Vi modtager nu ikke flere blade. Men vi modtager nu en opkrævning med rykkergebyr!!!!!! Aldrig om jeg vil betale dette, vi har aldrig sagt ja til at modtage disse blade og når vi så gør det har vi sendt retur. De skriver ingen gang hvad de opkræver for, bare et beløb! Vi har ingen prøvet at ringe til deres kundeservice - men igen uden held. De har jo heller ikke særlig længe åbningstider på telefonen.
Jeg prøver nu at skrive her for at komme i kontakt!! De får ikke nogle penge, så må vi gå til forbrugerrådet! Hilsen en meget meget gal person. P.s kan se det er sket før.

5. august 2015

Flot blad dårlig research.

Jeg holder altid et eller andet bilblad, så jeg gav Bil Ekspressen chancen.
Bladet er i og for sig pænt sat op og med relevante test og artikler, men data omkring bilerne er helt galt. Præstationer og priser og overskrifter som ikke passer til teksten er der alt for meget af. Det er for mig meget vigtigt, at når en bil omtales, så skal data være rigtigt. Der er alt for mange fejl og det er ikke ok. Jeg har for en måned siden afmeldt mit abb. alene af den grund.
Mvh Thomas Boesgaard

9. marts 2015

dårlig service!

Jeg blev ringet op for nogle måneder sinden hvor en virkelig ivrig sælger tilbud mig 3 blade og et headset som gave, hvilket jeg takkede pænt nej tak til!
en måned efter kom det første blad. jeg ringede ind for at få mit abonnement opsagt og fik forresten også fortalt at jeg ikke skulle have flere blade. så blev røret smækket på. eller forbindelsen røg. hvad ved jeg. Jeg kunne ikke ringe deres kundeservice op igen så jeg gik ud fra at mit abonnement var opsagt.

en måned efter kom der igen et blad og jeg oplevede det samme hvor forbindelsen røg / røret blev smækket på.

tredje gang ringede jeg og jeg ventede i 50 minutter på min skole. missede en lektion bare for at kunne komme i kontakt med kundeservice og der skete det samme igen.

Jeg har nu Idag d. 12/02-2015 haft ringet igen efter at have modtaget FJERDE blad snakket med en kvinde fra kunde service som fortalte mig at mine tidligere henvendelser aldrig har fundet sted for det kunne simpelten ikke passe.
jeg har fået opsagt mit abonnement efter 4 måneder og fået en regning på 179,- for noget som jeg faktisk har sagt NEJ TAK til i første omgang!
Virkelig dårlig service!!
mvh.
Benjamin Clausen

12. februar 2015

fedt blad. sjov telefonsælger

jeg blev ringet op af den her telefonsælger imens jeg nød min aftensmad. det endte så med jeg sad og snakkede med ham i en halv times tid om vores fælles interesse for biler. jeg valgte at prøve de her 3blade og de kom præcis til tiden. og nemt at få det opsagt igen. det ikke sidste gang jeg tager imod jeres tilbud

10. februar 2015

fantastisk kundeservice !

blev ringet op af en telefonsælger, høflig gut. kom med et rigtig godt tilbud på en prøveperiode til 99kr plus porto. alt kom til tiden og har idag abonnoment på bladet. tommel op til dem

10. februar 2015

Hold jer fra telfonsælgere med bladabonnementer

Jeg har idag modtaget rykker nr. 3 vedr. Manglende betaling af bil ekspressen.
Den er afmeldt rettidig, efter jeg havde modtaget blad nr. 3. Efter nogen tid, modtog
Jeg blad nr. 4 med en opkrævning på 3 blade ekstra. Jeg henvendte mig straks igen
(Ventetid 20 minutter). Fik at vide, at man ikke havde registreret min opsigelse. Det
Er jo egentlig ikke mit problem.

1. august 2014

Nærmest svindel...

Havde modtaget 3 blade i gave, men havde misforstået gaven, og viste ikke det var et løbennede abonnement.... jeg modtager et girokort sammen med blad nummer 4, sender dette blad retur, hvor efter jeg modtager opkrævning på det blad jeg har sendte tilbage + 30kr i gebyr

Jeg sidder tilbage og undre mig over hvorfor jeg skal betale 59,50kr for et blad jeg har sendt tilbage og hvorfor jeg skal betale 30kr i gebyr.

Mvh. en skuffet og meget sur læser...

PS. bladet er udemærket

22. marts 2013

Ekstrem dårlig service.......

Købte for meget længe siden et abonnement på bilekspressen og blev i den forbindelse lovet en velkomstgave.
Jeg har nu over et ½ år efter jeg tegnede abonnementet stadig INTET modtaget. Har talt med kundeservice adskellige gange, men indtil videre uden held.

I begyndelsen var velkomstgaven "udsolgt", men 3. gang jeg rykkede var den kommet på lager igen og jeg ville modtage den inden for kort tid, men her et par måneder senere har jeg stadig intet modtaget og når man ringer til kundeservice, ja så får man beskeden at man har givet besked til forlaget om at de skal sende den. Man giver med andre ord aben videre til 3. part. Forøvrigt en 3. part jeg ikke har mulighed for at rykke.

Jeg vil under INGEN omstændigheder anbefale nogen som helst at starte et abonnement på Bilekspressen.

13. juni 2012

Hvor er min vare?

Jeg havde bestilt to ting fra deres WEB shop. Men fik kun en af tingene..Har ventet på det i en måned! Plus jeg har sendt tre Mails og ikke fået noget svar.. Hvad sker der??

27. januar 2012

Sikker opskrift til dårlig omtale

Først arrangere du et DM i go-kart men forlanger at deltagerne forudbetaler for et abonnement på bil bladet for x antal måneder.
Herefter kræver du ikke yderlig forudbetaling, men fortsætter med at eftersende bil bladet til Go-kart deltagerne, samt sender efterkrav til over kr. 100,- pr. blad.
Når det så går op for go-kart deltagerne at Bilekspressen bliver ved med at dumpe ind af brevsprækken, men nu forlanger de yderlig betaling, så falder hammeren og trusler om incasso og det der er værre.

Flot gået Bilekspressen! I ved virkelig hvordan I skal fast holde jeres "kunder"!!

P.S.
Hvorfor I al verden kan jeg ikke give 0 stjerner?

21. december 2011
Bilekspressen-logo

Besvarelse fra Bilekspressen

Hej Ken!

Det er ikke helt rigtigt det du skriver. Det var forklaret helt tydeligt at deltagerne til vores DM i Indendørs Gokart også fik et 3-måneders abonnement på Bil Ekspressen — men naturligvis også, at du selv skulle framelde, hvis ikke du ønskede at abonnementet fortsatte. Vi lever jo af at sælge magasiner, og alt fremgik tydeligt af kuponen som du udfyldte.

Vi forstår ikke helt hvad du mener med at der er sendt efterkrav på over 100 kr. pr. blad. Men det der er sket er nok, at du har ignoreret vores henvendelser, og så er det klart du får en opkrævning. Det eneste du skal gøre er egentlig at ringe til kundeservice, så klarer det de for dig.

Bil Ekspressen

Kanon!

Hurtig og sikker levering!
Absolut intet at klage over, fragt prisen er dog måske en anelse høj. Men ellers kan jeg kun være særdeles tilfreds med Bilekspressens læsershop.

12. december 2011