Falske ai artikler
Overrasket over at der stadig popper falske artikler om Kåre Q op fra sidste år. Bitcoin og flow er altså yesterdays news.
iNPUT er Danmarks største magasin om forbrugerelektronik, gadgets, teknologi, elbiler og streaming. Vi skriver om i morgen i dag.
Worsaaesvej 15B, 1972, Frederiksberg, Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
iNPUT gjorde opmærksom på deadline ift. indsigelse mod Meta's anvendelse af data til træning af Ai.
Jeg troede først det var en klassisk gammelmandsscam, men den var god nok. Good looking out!
En masse gode tests og artikler!
Engang var hjemmesiden nem at overskue og meget bruger venlig, desværre er alle artikler i dag, omringet af reklamer

Besvarelse fra iNPUT
Nu mødes man af følgende besked når man vil tilgå inputmag.dk
"Vi kan desværre ikke drive inputmag.dk uden indtjening. Vi er derfor afhængige af reklameindtægter som benytter data - eller du kan betale dig til adgang og selv bestemme hvad og hvor meget du deler"
Det vil sige man skal aflevere sine data, for I kan leve af det eller betale, hvor er det dog lavt, ellers rimelig god side.
Farvel og tak for denne gang.
Sikke dog et svar at få, lad os da endelig blive nede i kælderniveau, måske I skulle så få jer et job der er nyttigt, der giver mening, der mangler varme hænder i mange jobs - når I nu ikke kan drive jeres side så I kan leve af det, uden af vi bruger skal levere data, som er personlige oplysninger, som I så sælger videre.
Se i øjnene, I ikke kan forsætte i det marked, tiden er løbet fra jer, erkend det!

Besvarelse fra iNPUT
Sender permanent reklame for alt mulig og man kan kun som computerexpert måske forhindre de
Har langt om længe fundet knappen

Besvarelse fra iNPUT
Har opdateret mig på Technyheder i flere år. God og fyldestgørende nyhedsdækning på området - og ovenikøbet ganske gratis !
Aner ikke hvordan den virus er kommet på min tlf.

Besvarelse fra iNPUT
Når man læser diverse artikler, for man fornemmelsen af, at Apple invented everything eller er det førende produkt.
F.eks. "Amazon laver konkurrent til Apples AirPods"
"Nokias AirPods-konkurrent har 150 timers batterilevetid"
"Sony laver AirPods-konkurrent med aktiv støjdæmpning"
Her er Huaweis konkurrent til HomePod
Homepod er nok en af de største salgsflop, samt dårligste stemme assistent og kun udgivet i få lande, så det virker underligt at man vælge Homepod som reference.
"Her er Googles Chromecast-afløser med Apple TV-tendenser
"Sabrina” som den hedder internt hos Google, er nemlig udrustet med Google TV-software, så der kan installeres og afvikles apps direkte fra enheden. Den har også fjernbetjening – og minder altså mere om Apple TV end om Chromecast."
Det her jeg syntes det går helt galt for inputmag, Google har lavet Google TV siden 2010, som i 2014 blev rebranded til Android TV, hvor Google selv udgav Nexus TV med fjernbetjening (hvilket også var til Google TV), samt tilkøb af Nexus TV Pad, hvor man kunne installeres apps og kan afvikles direkte fra enheden. Apple kom først med den mulighed i 2015 med 4 gen af Apple TV.
Samt siden har TV producenter som Sony, Philips o.m.a. haft Android TV OS, samt diverse "Apple Konkurrenter", som Nvidia og Xiaomi lavet Android TV bokse.
Med andre ord er Google's "Sabrina" noget som nok minder mere om Android TV end Apple TV!
Hvorfor får jeg pludselig jeres totalt ligegyldige og irriterende clickbait på skærmen ??

Besvarelse fra iNPUT
Fjerner valide kommentarer fra deres artikler, som kalder deres fejl og clickbait overskrifter ud. Deres Comment Policy vil kun have pæne indlæg, så ingen former for konstruktiv kritik hører åbenbart hjemme. Den slags censur kan jeg ikke støtte op omkring og viser at redaktionen på siden er umoden.