1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

iNPUT er Danmarks største magasin om forbrugerelektronik, gadgets, teknologi, elbiler og streaming. Vi skriver om i morgen i dag.

• Worsaaesvej 15B, 1972, Frederiksberg, Danmark

• inputmag.dk

3,1

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Falske ai artikler

Overrasket over at der stadig popper falske artikler om Kåre Q op fra sidste år. Bitcoin og flow er altså yesterdays news.

5. august 2025

En masse gode tests og artikler!

En masse gode tests og artikler!
Engang var hjemmesiden nem at overskue og meget bruger venlig, desværre er alle artikler i dag, omringet af reklamer

28. april 2023

Besvarelse fra iNPUT

Hej Mads. Tak for anmeldelsen. Desværre kan vi ikke rigtigt overleve uden reklamer, men vi gør vores bedste for at de ikke er ALT for generende og vi bugger ikke for nyhedsbreve og andet irriterende. Vi håber, du vil blive ved at følge med. :-)

Nu mødes man af følgende besked når man…

Nu mødes man af følgende besked når man vil tilgå inputmag.dk

"Vi kan desværre ikke drive inputmag.dk uden indtjening. Vi er derfor afhængige af reklameindtægter som benytter data - eller du kan betale dig til adgang og selv bestemme hvad og hvor meget du deler"

Det vil sige man skal aflevere sine data, for I kan leve af det eller betale, hvor er det dog lavt, ellers rimelig god side.

Farvel og tak for denne gang.

Sikke dog et svar at få, lad os da endelig blive nede i kælderniveau, måske I skulle så få jer et job der er nyttigt, der giver mening, der mangler varme hænder i mange jobs - når I nu ikke kan drive jeres side så I kan leve af det, uden af vi bruger skal levere data, som er personlige oplysninger, som I så sælger videre.

Se i øjnene, I ikke kan forsætte i det marked, tiden er løbet fra jer, erkend det!

2. oktober 2022

Besvarelse fra iNPUT

Får du ikke løn? Hvis du gerne arbejder gratis kan vi godt bruge noget gratis rengøring på redaktionen?

Vi kan bare godt lide at få løn for det vi laver.

I øvrigt kan du godt vænne dig til det. Der er flere hundrede sider der kommer til at kræve at du enten betaler med cookies eller cash.

Helt ærligt Steen - du har aldrig betalt for vores service og hvis du har takket nej til cookies har du jo slet ikke. Så du er SÅ velkommen til aldrig at komme tilbage. Du er sur over at du ikke kan få noget GRATIS - som du selv indrømmer er fint - uden at skulle se reklamer. Over 90% af vores brugere accepterer at man ikke får noget gratis, og accepterer derfor at se reklamer. At vi "sælger noget videre" står for din egen regning.

I øvrigt - vi lever i bedste velgående, på trods af dig - og kommer nok også til det fremover. :-)

Sender permanent reklame for alt mulig…

Sender permanent reklame for alt mulig og man kan kun som computerexpert måske forhindre de
Har langt om længe fundet knappen

13. maj 2022

Besvarelse fra iNPUT

Hej Andreas. Hvis du med “reklamer” mener notifikationer, så er det noget man siger ja til hvis man klikker ja tak når man besøger sitet. Man kan let slå det fra ved at trykke på klokken nederst på siden.

Aner ikke hvordan den virus er kommet…

Aner ikke hvordan den virus er kommet på min tlf.

20. januar 2021

Besvarelse fra iNPUT

Hej Kenneth. Du har været forbi vores side og har slået notifikationer til. Du kan selv slå dem fra i dit kontrolpanel - det har ikke noget med vores site at gøre, men er en funktion i din browser/dit styresystem.

Mvh
iNPUT

For Apple centrisk

Når man læser diverse artikler, for man fornemmelsen af, at Apple invented everything eller er det førende produkt.

F.eks. "Amazon laver konkurrent til Apples AirPods"

"Nokias AirPods-konkurrent har 150 timers batterilevetid"

"Sony laver AirPods-konkurrent med aktiv støjdæmpning"

Her er Huaweis konkurrent til HomePod

Homepod er nok en af de største salgsflop, samt dårligste stemme assistent og kun udgivet i få lande, så det virker underligt at man vælge Homepod som reference.

"Her er Googles Chromecast-afløser med Apple TV-tendenser
"Sabrina” som den hedder internt hos Google, er nemlig udrustet med Google TV-software, så der kan installeres og afvikles apps direkte fra enheden. Den har også fjernbetjening – og minder altså mere om Apple TV end om Chromecast."

Det her jeg syntes det går helt galt for inputmag, Google har lavet Google TV siden 2010, som i 2014 blev rebranded til Android TV, hvor Google selv udgav Nexus TV med fjernbetjening (hvilket også var til Google TV), samt tilkøb af Nexus TV Pad, hvor man kunne installeres apps og kan afvikles direkte fra enheden. Apple kom først med den mulighed i 2015 med 4 gen af Apple TV.
Samt siden har TV producenter som Sony, Philips o.m.a. haft Android TV OS, samt diverse "Apple Konkurrenter", som Nvidia og Xiaomi lavet Android TV bokse.
Med andre ord er Google's "Sabrina" noget som nok minder mere om Android TV end Apple TV!

5. juni 2020

Hvorfor får jeg pludselig jeres totalt…

Hvorfor får jeg pludselig jeres totalt ligegyldige og irriterende clickbait på skærmen ??

5. december 2019

Besvarelse fra iNPUT

Du har selv tilmeldt dig den første gang, du har besøgt sitet. Det er en funktion i Android/Windows/Mac - og du skal selv slå den fra i dine indstillinger. Vi har intet med det at gøre.

Fjerner valide kommentarer fra deres…

Fjerner valide kommentarer fra deres artikler, som kalder deres fejl og clickbait overskrifter ud. Deres Comment Policy vil kun have pæne indlæg, så ingen former for konstruktiv kritik hører åbenbart hjemme. Den slags censur kan jeg ikke støtte op omkring og viser at redaktionen på siden er umoden.

31. oktober 2019

Besvarelse fra iNPUT

Som vi har skrevet - du er velkommen til at skrive svinske, sure kommentarer på Nationen. Vi gider det ikke, og folk der kommenterer med "valide" kommentarer i en ordentlig tone er velkomne.