Min datter har haft en serviceaftale på…
Min datter har haft en serviceaftale på hendes Opel Karl. Da sædevarmen i førersiden ikke virkede og der var knirkende lyde fra bagakslen, tog jeg kontakt til værkstedet. Vi aftaler en tid, så det kan blive lavet. Værkstedet kunne konstatere, at sædevarmen virkede, som den skulle ifølge deres tester. Efter at jeg har snakket med en fra værkstedet, og siger, jeg ikke kører 45 km, hvis der ikke var noget galt. Herefter foreslår jeg, at de bestiller nye reservedele hjem, hvilket de indvilliger i.
Jeg bliver kontaktet af værkstedet, da reservedelene er kommet hjem, og vi aftaler en tid, så det kan blive lavet. Efter de har skiftet reservedelene, virker det upåklageligt. Der bliver på ingen måde beklaget fra værkstedets side. Jeg er ikke sønderligt imponeret over, jeg skal foreslå dem, at bestille reservedele hjem.
Bilen har en knirkende lyd fra bagakslen, som vi reklamerer over, det bliver forsøgt udbedret 3 gange, men uden effekt. Jeg har været i kontakt med andre Opel værksteder, der er bekendt med den knirkende lyd og har fået vejledning til, hvordan fejlen / knirkeriet kan løses.
Her ved sidste eftersyn, vælger vi at opsige serviceaftalen. Jeg snakker med Malene fra værkstedet, og nævner de forskellige ting, der har været, og ikke mindst den knirkende lyd, hvortil jeg får at vide, at jeg ikke har været nem at stille tilfreds og der er blevet lavet meget ved bilen.
Det var absolut ikke den afslutning, jeg havde forventet af en Opel forhandler, meget uprofessionelt.
22. oktober 2019