2,9

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Bliv beskyldt for at blive bestjålet

Vi købte vores Opel vectra C hos bilboxen i køge. Vi er glade for bilen i dag, men der har været bøvl med bilboxen.
Nr. 1: Da vi havde kørt 400 km i bilen og kom ud en morgen, så stod der en hjulbolt på vores skraldespand. ( vi bor i et kvarter hvor der ikke kommer nogen uden de bor her ). Mærkeligt? Men gik rundt om bilen og fandt ud af der manglede 3 ud af 5 bolte i v-forhjul. Det skal siges at bilen skulle være nyserviceret hos bilboxen inden afhentning. Jeg skrev til Ramazan for at hører om hans holdning til denne sag. Han påstod hårdnakket at det skete ikke hos bilboxen, at man kunne glemme og spænde hjulene og de havde været forsøgt stjålet. .?? Så det var mit problem.
Nr. 2: da jeg 3 uger senere skulle ud og hente vores campingvogn, så skulle jeg bruge det aftageligt træk, som bilen er købt med. Jeg rodede bilen igennem for at finde trækket, men det var ikke nogen steder. Jeg kontakter igen bilboxen ( ramazan ) han siger det ligger i bilen og de har det ikke på værkstedet. Jeg roder igen men forgæves. Bilen skal ned og have lavet en lampe som lyser og jeg beder derfor bilboxen om at finde trækket i bilen. Da jeg skal hente bilen få jeg at vide de hellere ikke kan finde det.? Ramazan siger derfor at det må være stjålet. ( det skal siges at et originaltræk, som der er monteret, der er lås på kuglen og den skal aktiveres for at kunne montere det. ). Men den flinke ramazan tilbyder at jeg kunne købe et nyt for 3500kr af ham og han vil gerne montere det gratis. Men jeg havde selv undersøgt prisen på et nyt hos opel, og min pris var 2000kr. Incl. Moms. Dette har jeg efterfølgende måtte købe, da der ikke er nogen hjælp og hente hos bilboxen.

Så hvis du ikke vil beskyldes for at være en tyveknægt, så lad være med at handle bil hos bilboxen i Køge. For de laver ikke fejl og du bliver bestjålet hvis du køber bil af ham.

Mvh
Henrik

21. august 2013

Et sted hvor et ord ikke er et ord og håndslag ikke tæller...

Min kæreste og jeg fandt en Ford Mondeo hos Bilboxen i Køge. Vi aftalte med sælger at vi skulle give 155000 kr for bilen og de ville så få vores gamle Ford Focus med i bytte. På den måde fik vi 10000 kr for den gamle bil og 5000 kr, i rabat for den nye bil, en god handel for begge parter.
Vi blev enige om at de skulle email slutseddelen til os næste dag.
Da vi modtog slutseddelen manglede overtagelsen af vores gamle bil, til de 10000 kr. Vi ringede for at høre hvorfor den manglede, sælger blev meget uforskammet og ubehøvlet, det kendte han ikke noget til, den sælger som vi havde talt med dagen før havde ikke sagt noget om det og han var bestemt ikke nogen løgner (dermed sagt at det var os der løg).
Vi fik besked på at rive den slutseddel i stykker.
Jeg vil sige at jeg er glad for at handlen ikke gik igennem, for selv om der ville være seks måneders garanti på bilen, er jeg bange for at det ville have givet problemer at benytte den.

27. marts 2013

Er dette din virksomhed?