Bil Vurdering

Uhæderlige forretningsmetoder…. Desværre er også jeg blevet ramt af bilm.dk’s uhæderlige forretnings metoder!! Har aldrig fået en vurdering men istedet regning på 990kr og efterfølgende en på 119... Se mere

Jeg har forsøgt at bestille en fortrydelsesblanket fra bilm.dk. Det kan ikke lade sig gøre så nu har jeg sendt en mail at De ikke skal henvende sig til mig nogensinde igen. Jeg håber inderligt at de a... Se mere

Lige modtaget rykker 2, klage sendt til forbrugerombudsmanden. Håber de vil gå offentlig frem og advare omkring dette firma. ville ønske man kunne give 0 stjerne for de fortjener ikke en. Fir... Se mere

Har netop modtaget ubehagelig inkassotrussel i skrivende stund, samt "bødetillæg" på 200.- --jeg har nu 12 dage til at betale ! Mit problem er at jeg ikke vidste det kostede ca 1000.- kr. -mener som m... Se mere

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

røg også i fælden for over et halvt år siden

1 stjerne for den siden er aaallltttt for meget ville gerne kunne give dem minus 5

sidder med min iphone og spiller, der kommer et banner op med noget bilvudering jeg tænker bare det kunne da være sjovt at se hvad min gamle spand var værd
smed tlf og nrplade ind på siden og trykkede start og derefter opdagede jeg det kostede penge.
jeg lukkede siden ned på næste side fordi jeg trode der ikke var bestildt noget endnu
men 15 min efter fik jeg en sms om at en vurderingsmand har startet vurderingen af min bil,
prøvede omgående at afbestille inde på siden men var forsent
nu har jeg igår 26/6 modtaget deres 2. rykker på de 399 plus 2x100 kr i rykkergebyr
jeg har siden jeg røg i det her skrevet til dem gang på gang på gang at jeg ikke ville købe noget og ikke vil betale, uden at få noget brugbart svar.

nu truer de så med 3. påmindelse og inkasso.
nogen af jer der har prøvet at ignorere dem i længere tid og røget i inkasso eller fogderetten. hvordan får man dem til at stoppe for jeg betaler IKKE.
jeg så dr kontant da de havde det her oppe at vende

27. juni 2013

svindel og humbug

jeg kom til at bestille en vurdering for ca 6 månder siden hos bil-vurdering.com og fandt først ud af at det ik var gratis da jeg fik en regning på 399 sammen med de papir man får så betalte den og regner så ik at høre mere for dem men så idag d 13-05-2013 modtager jeg en sms at en vurderingsmand er igang med at vurder min bil uden jeg har bestilt en ny vurdering fra dem noget der hedder bilvurderin på min tlf og der er ingen tlf nr og da jeg ik har fået min bil vurderet andre steder siden jeg kom til at dumme mig første gang så mit råd til andre bruger hold jer fra den hjemme bil-vurdering.com side det kan koste dyrt

13. maj 2013

FUP OG SVINDEL

Du bliver snydt til at købe - ved at trykke på START - PAS PÅ. Du kan umuligt få dem i tale og deres egne regler ang. fortrydelsesret. Markedsføringsloven er totalt ukendt for dem. Hos mig fik de ikke supplerende oplysninger, så MEGET USERIØST.
FUP FUP FUP
Det er synd for indehaverne, at skulle synke så dybt for, at kunne tjene til sit daglige brød. Man kan jo få helt ondt af dem. Jeg kan ikke forestille mig nogen bank, der vil ligge navn til at have dem som kunde.
Måske skulle man sende dem et gavekort til 10 gange dagens ret, så de ikke kommer til at sulte.
Enig i at en stjerne, er èn for meget.

21. marts 2013

Magen til fidus skal man lede længe efter!

Var det muligt skulle den ingen stjerner have.
Det fremgår ikke at det koster penge, før det er forsent.
Er der en mulighed for at slippe for at betale denne dumme bøde?
Kan det hjælpe at kontakte ombudsmanden. For jeg tror ikke det er lovligt at markedsføre sig sådan her.

Svend Erik

15. marts 2013

Hold jer langt væk fra denne side!

Det er svindel og bedrag - direkte bondefangeri!
Når man har indtastet få oplysninger får man pludselig at vide, at man nu skal betale 400 kr, hvilket står på forsiden, men det er overhovedet ikke noget man ser, hvilket højst sandsynligt også er meningen!

8. marts 2013

bondefangeri

Hold jer væk fra den side.
Synd man skal give mindst 1 stjerne. Man tror man bare lige vurdere sin bils pris som på fx. bilpriser.dk. Men her når du har trykket starte så koster det dig lige 400kr.
Rigtig lorte måde at de gør det på. Føj

18. februar 2013

Bondefangere hele bundtet

Forsøgte at afmelde min bestilling indenfor 15 min. Det var umuligt. Ved henvendelse sender de kun computergenererede mails. Gad ikke tovtrækkeriet og betalte de 399,- kr. Så fandt jeg ud af, at de er kunder hos Østjydsk Bank, så tillykke til Jer i Østjydsk Bank med en "elitekunde," som der bliver skrevet så meget "pænt" om.

14. februar 2013

Fremsendelse af faktura på ulovligt grundlag

Har modtaget en faktura for en vurdering jeg aldrig har bestilt. Har aldrig hørt om servicen før jeg får en sms og dagen efter en faktura på kr. 399,00.

Da jeg kan se, at andre indenfor et par dage har oplevet noget lignende, har jeg bedt min advokat om at politianmelde firmaet bag sitet i morgen.

Total fup

Vi klikkede rundt for at finde ud af hvad vi kunne få for vores bil, bl.a her og pludselig havde vi "bestilt" en vurdering. Ordre kan ikke annulleres, så i dag kom der en regning. Den bliver sjovt nok IKKE betalt.
Magen til fup-firma skal man lede længe efter.

Hoax

vi er vant til bare at klikke på alt muligt for det koster jo ikke noget.. og vi nær læser jo ikke alting grundtigt.
svindlerne her udnytter det.
ved at de har skrevet på siden det koster 399kr at klikke ja og så sender de regningen til det tlfnr du har opgivet, måske din nabo's tlfnr hvis du ikke kan lide dem.

man skal være godtroende for at ville betale dem de penge.
servisen er gratis andre steder på nettet.

6. februar 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (58 anmeldelser)