Bil Vurdering

Uhæderlige forretningsmetoder…. Desværre er også jeg blevet ramt af bilm.dk’s uhæderlige forretnings metoder!! Har aldrig fået en vurdering men istedet regning på 990kr og efterfølgende en på 119... Se mere

Lige modtaget rykker 2, klage sendt til forbrugerombudsmanden. Håber de vil gå offentlig frem og advare omkring dette firma. ville ønske man kunne give 0 stjerne for de fortjener ikke en. Fir... Se mere

Uhæderlige forretningsmetoder….

Uhæderlige forretningsmetoder….
Desværre er også jeg blevet ramt af bilm.dk’s uhæderlige forretnings metoder!!
Har aldrig fået en vurdering men istedet regning på 990kr og efterfølgende en på 1190kr med trussel om inkasso.
Har også forsøgt kontakt til “firmaet” via
Mail men uden held.
Overvejer politianmeldelse…..

11. juli 2022

Fup og Svindel

Jeg er også fået en regning på kr. 990,00
jeg har skrevet til dem på mail, uden at få noget svar.
men sender en ny faktura på kr. 1190,00 med nyt IBAN nr.
det er fup og svindel det hele
jeg betaler ikke en krone

10. juli 2022

Jeg har forsøgt at bestille en…

Jeg har forsøgt at bestille en fortrydelsesblanket fra bilm.dk. Det kan ikke lade sig gøre så nu har jeg sendt en mail at De ikke skal henvende sig til mig nogensinde igen. Jeg håber inderligt at de ansvarlige vil blive dømt lange fængselsstraffe.

9. juli 2022

Klasse 1 A fup

Hvordan har det "firma" fået halvanden stjerne???

(Jeg bliver i anmeldelsen bedt om at fortælle Bil Vurdering om min anmeldelse. Fuldstændig unødvendigt. Der svares aldrig!).

13. juni 2022

Jeg har desværre også modtaget en…

Jeg har desværre også modtaget en regning for en, påstået, vurdering af min bil. Jeg har aldrig bedt dette "firma" om at udføre et betalt arbejde for mig. Nu trues jeg med extra betaling på 200 kr hvis ikke jeg betaler 990 kr inden 24.3
Jeg er enig i at det er et svindelnummer.
Betaler under ingen omstændigheder. . . Har forsøgt at maile til firmaet for at oplyse dem om at jeg ikke skylder dem noget. Min mail kommer bare retur.

28. marts 2022

Svindel og humbug

Så er jeg blevet ramt af deres svindel, har lige modtaget en faktura på vurdering af min bil samt at jeg har modtaget et "priscertifikat"
Min bare r.. 😡
Har sendt dem et svar at de vil blive politianmeldt hvis de fortsætter deres henvendelser.... OG DET VIL SKE TRO MIG.....
Der ligger iøvrigt også en advarsel fra forbrugerombudsmanden at men IKKE skal betale NOGET SOM HELST....Uanset hvad de kommer op med....

28. marts 2022

Har netop modtaget ubehagelig…

Har netop modtaget ubehagelig inkassotrussel i skrivende stund, samt "bødetillæg" på 200.- --jeg har nu 12 dage til at betale ! Mit problem er at jeg ikke vidste det kostede ca 1000.- kr. -mener som mange ikke det fremgår -desuden fik jeg en vurdering 5000.- under salgsprisen Jeg har skrevet til Dem-De svarerer ikke -søgt hvor de befinder sig, eller er i landet! Jeg vil normalt altid betale hver sit, men er noget undrende over dette, samt hvor mange andre der er i lignende situation --Er der nogle der faktisk er røget til inkasso herinde ? Synes De skal svare på mail eller ringe som forespurgt --det ville kunne la' sig gøre i et "almindeligt" firma !!

23. marts 2022

Svindlerfirma - Hold jer væk

Jeg blev også bundefanget af det svindler-firma. 990 kr for en algoritmeberegning af min bils værdi. Desværre måtte jeg konstatere, at prisen står skrevet (omend med småt), hvor man taster detaljerne ind. Der er umiddelbart ingen mulighed for at kontakte firmaet på normal vis.

10. marts 2022

ærgerlig sag

Hej. Jeg er også røget i fælden. Jeg fik ingen vurdering af min tidligere bil, som jeg har solgt i mellemtiden, men jeg har også modtaget en regning på 990 kr. Jeg forsøgte at overføre pengene, men det kunne ikke lade sig gøre i danske kroner, og så vil jeg heller ikke gøre mere. Kan man ikke kontakte udsendelsen "kontant" og håbe at de vil lave en udsendelse om firmaet.

3. marts 2022

Advarsel

Advarsel - det er fup og fidus. Jeg er røget i fælde.

Bad om en vurdering, og der var intet om at den "vurdering" kostede noget.

Så kommer “vurderingen” og en uventet opkrævning på 990,-. Få dage efter en popper en mailtrussel om hvad der ville ske, såfremt jeg ikke betalte til tiden.

Jeg har svaret på "firmaets" mail, men får mine svar tilbage, da mailadressen tilsyneladende ikke eksisterer.

Jeg betaler intet - rent snyd, og en i øvrigt fiktiv vurdering.

VH
Henrik

28. februar 2022

Fup og svindel, hvor hører firmaet hjemme?

Det er det rene fup. Hvem er Kristian Schmidt og Torben Jensen.
Er det et reelt firma, så stå da frem.
Jeg var desværre så naiv, og kom til at trykke på "knappen", og troede selvfølgelig det var gratis, og blev aldeles chokeret da fakturaen kom.
Ikke et eneste sted blev der gjort opmærksom på hvad prisen var, for så havde jeg da aldrig trykket til den pris, og vurderingen er jo intet værd, når ingen har set bilen, er det da kun et gæt.
Har også prøvet at skrive for at få at vide hvad det er for et firma, men selvfølgelig forgæves.
Har også modtaget "truslen", men har heller ikke i sinde at betale, så hører jeg mere, bliver de politianmeldt.

18. februar 2022