- De e-mail die ik ontving dat het weer tijd was voor een servicebeurt was erg belangrijk omdat ik er anders helemaal niet aan gedacht had. - En de onderhoudsbeurt was uitstekend. Alle details... Se mere
Prima service. In verband met een lekke band in de stad. Door een medewerker met een busje opgehaald en de fiets is dezelfde middag nog gerepareerd. Alleen maar lof voor de firma Wolters.
De Brink, 74, 7206 KC, Zutphen, Gelderland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Prettige service met een goede communicatie/ afstemming over de kosten. Het was best duur maar mijn fiets is weer super!
- En de onderhoudsbeurt was uitstekend. Alle details staan op de bon. Ook dat vind ik belangrijk.
- En natuurlijk de vlotte afhandeling.
En last but not least:
de vriendelijke mensen die daar werken:
Alle tijd en geduld.
Alleen maar lof voor de firma Wolters.

Besvarelse fra Bike Totaal - Wolters Zutphen
Je wordt prettig geholpen, vriendelijk personeel. Ik vind het altijd fijn als ze je ook herkennen en weten wie ze voor zich hebben. Als er extra onkosten zijn wordt je netjes gebeld, de keuze is aan de klant wat en hoe er wordt gerepareerd en de te verwachten kosten worden vermeld. Prettige zaak, ik zou ze zeker aanbevelen bij anderen.

Besvarelse fra Bike Totaal - Wolters Zutphen
Helaas moet je altijd erg lang wachten voor je geholpen wordt aan de balie,
ik vraag mij ook af waarom als je een nieuw fietsmandje koopt de montage ervan niet als service gedaan wordt een beugel monteren en mandje erop klikken € 18,75 kassa!

Besvarelse fra Bike Totaal - Wolters Zutphen
De prijsopgave was helder, uitleg factuur ook. Buitenbanden waren niet voorradig, zijn besteld. Gebruik leenfiets dus langer dan een dag, prima leenfiets.

Besvarelse fra Bike Totaal - Wolters Zutphen
Ik had een lastige vraag over de verzekering van mijn E bike. De medewerker die mij geholpen heeft, moest dat verder uitzoeken. Hij heeft dat prima gedaan. Het probleem is opgelost en ik ben daarover volgens afspraak teruggebeld. Een heel tevreden klant.

Besvarelse fra Bike Totaal - Wolters Zutphen
Prima service, goed geluisterd naar onze wensen. En het vertrouwen in de klant is super

Service is zeer goed.
Leuke en gezellige personeel.
Zeker de moeite waard om bij hun voor hulp of nieuwe fiets te gaan.

Besvarelse fra Bike Totaal - Wolters Zutphen
Afgelopen keer iemand aan de telefoon die heel flexibel wilde plannen, rekening houdt met de afhankelijkheid van een (bak) fiets. Fiets was ook al eerder klaar dan gepland. Top.
Keer daarvoor was de fiets wederom super snel klaar, alleen was inplannen toen een stuk lastiger.

Besvarelse fra Bike Totaal - Wolters Zutphen
Met het fietsplan van mijn werk een prachtige gazelle heavy duty transport fiets aangeschaft om weer veilig naar mijn clienten te kunnen fietsen. Wat een fantastische fiets is dit. Bedankt voor het vertrouwen en jullie vriendelijkheid en geduld tijdens de aanschaf.

Besvarelse fra Bike Totaal - Wolters Zutphen
Ik had een urgent probleem (achterwiel kapot vlak voor mijn fietsvakantie) en het team heeft het op tijd weten te fixen

Besvarelse fra Bike Totaal - Wolters Zutphen
Prettige en goede uitleg bij het kopen van een fietshelm.
Ik ben zeer tevreden.