Superservice bij Bike Totaal Smeeing! In de verwachting dat ik mijn fiets een paar dagen moest achterlaten ivm reparatie, bleek dat het onderdeel op voorraad was, én dat het eenvoudig te monteren wa... Se mere
Denk je eens in… Je eerste vakantiedag met camper en fietsen achterop. Eén van de e-fietsen “wipt” onderweg deels van de drager af en het voorwiel sleept lang “dwars” over het wegdek. Velg meer dan k... Se mere
Elektrische bakfiets gekocht. Zonder afspraak direct goed geholpen door Bart. Meteen een proefrit kunnen maken en er werd uitgebreid de tijd genomen om voor en nadelen van verschillende merken en uitv... Se mere
Koningsweg, 16, 3762 EC, Soest, Utrecht, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Mijn fiets is weer in orde gemaakt . De ketting gespannen en wat schroeven aangedraaid .
Nieuwe trappers erop .
Nou was mijn slot ook uit elkaar gevallen was al eerder gebeurt . Weer in elkaar gezet door jullie . Maar toch weer uit elkaar gevallen .
Nu vertelde een medewerker dat het wel via de verzekering kon . Maar uiteindelijk ging dat dus niet . Nou vindt ik dat ze dit wel even hadden kunnen overleggen. Ik zat daar te wachten .
Toen ik moest betalen ( wat ineens meer was ) als wat een mederwerker vertelde . Vertelde hij dat het toch niet via de verzekering kon gedaan worden .
Verder heel tevreden .
Met vriendelijke groet Willy
Sehr schnelle Lieferung und gut verpackt.Immer gerne wieder.

Besvarelse fra Bike Totaal - Smeeing
Er was een probleem met mijn accu-oplader. Er werd goed naar gekeken en advies gegeven. Daar was ik blij mee

Besvarelse fra Bike Totaal - Smeeing
Altijd goede en fijne service en kwaliteit! Ik kom weer terug.

Besvarelse fra Bike Totaal - Smeeing
Jammer dat de accu die wij om deden ruilen niet eerst is doorgemeten. Want het probleem was niet de accu.
schnelle Lieferung und ein guter preis, werde dort öfters bestellen wenn ich was an meinem ebike habe.

Besvarelse fra Bike Totaal - Smeeing
Ik moest een nieuwe fietsmand die werd er meteen opgezet, ik had de oude op een extra manier vast en de medewerker deed de nieuwe op de zelfde manier.
Kijk dat noem ik nog eens meedenken en service.

Besvarelse fra Bike Totaal - Smeeing
Superservice bij Bike Totaal Smeeing! In de verwachting dat ik mijn fiets een paar dagen moest achterlaten ivm reparatie, bleek dat het onderdeel op voorraad was, én dat het eenvoudig te monteren was.
Met 20 minuten stond ik weer buiten met een goed werkende fiets.
Mark, bedankt voor je hulp!

Besvarelse fra Bike Totaal - Smeeing
the customer service was veru fast in responding and I received my order very fast.

Besvarelse fra Bike Totaal - Smeeing
Bart en zijn collega's zijn erg betrokken en klantgericht. Kennen je persoonlijk en willen je echt goed helpen. Inmiddels hebben we drie fietsen bij ze gekocht en hebben er ook de fietsen in onderhoud. Naar volle tevredenheid!

Besvarelse fra Bike Totaal - Smeeing
Alles is snel afgehandeld, en de fiets lo8opt weer als een zonnetje.