Alles super geklappt, Bestellung/ Versand/ Qualität....tip top! Schade ist, dass bei solch einem Hochwertigen Ladegerät der Netzstecker extra dazu gekauft werden muss.
Supersnelle service ! Blij jullie gevonden te hebben want ik kon nergens anders meer aan mijn batterijlader geraken. Vele fietshandelaars zijn hiervan niet op de hoogte (of willen het niet meedelen... Se mere
Zeer goede service. Elke vraag werd beantwoord. Elke wens werd vervuld. Bij thuiskomst bleek een steekpen voor voorwiel te missen mocht meteen een ophalen. Heb fiets zelf inelkaar gezet maar voorwiel... Se mere
Met een been dat slechts minimaal kan buigen leek fietsen voor mij lange tijd onmogelijk. Met dat aan de mensen van Bike Totaal - Smeeing bleek niets minder waar. Toppers zijn het. Ze hebben meegedach... Se mere
Koningsweg, 16, 3762 EC, Soest, Utrecht, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Snelle levering, duidelijke site, goede informatie over voortgang na plaatsing order

super snelle levering.
s'ochtends besteld en eind van de zelfde dag al binnen.
een duidelijke site.
een aanbeveling.

Supersnelle service !
Vele fietshandelaars zijn hiervan niet op de hoogte (of willen het niet meedelen).

Besvarelse fra Bike Totaal - Smeeing
Alles super geklappt, Bestellung/ Versand/ Qualität....tip top!

Besvarelse fra Bike Totaal - Smeeing
De bestelling is snel geleverd, de dag na de bestelling.

Besvarelse fra Bike Totaal - Smeeing
Mich nervt es wenn die Beuteilungsanfragen und die Erinnerungen dazuvor der Ware ankommen. Sonst war alles super.

Besvarelse fra Bike Totaal - Smeeing
Good price, original product, great communication and quick and transparent delivery. Recommended.

Besvarelse fra Bike Totaal - Smeeing
Perfekete en snelle levering ,een en de prijs hechte aanrader

Besvarelse fra Bike Totaal - Smeeing
Goede informatie t.a.v. de keuzes die gemaakt konden worden. Ook de mogelijkheid om na 2 dgn aankoop toch te kiezen voor zwaardere accu. Heel fijn !

Besvarelse fra Bike Totaal - Smeeing
Raritäre Produkte kann man hier noch für das Qwic Premium Q erwerben. Lediglich die Tragelasche wurde dazu nicht bereitgestellt.

Besvarelse fra Bike Totaal - Smeeing
De ontvangen informatie was ok maar het kon niet tot n werkelijke aanschaf leiden
Goed advies,netjes geholpen,afspraken nagekomen