Bike Totaal - Kemps Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Boschveldweg, 1, 5211 VG 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Duidelijke informatie bij uitzoeken van de E-bike op basis van mijn wensen, rustig de tijd voor me nemend. Bij ophalen van de fiets alle aandacht voor uitleg en beantwoorden van mijn vragen. Een dag l... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelbutik
  2. Cykelværksted
  3. Butik med cykeltilbehør
  4. Butik med brugte cykler

Om Bike Totaal - Kemps

Skrevet af virksomheden

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

11.736 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede afspraken met uitmuntende monteur

Na goed overleg alleen de kosten van het materiaal hoeven te betalen, nadat achteraf was gebleken dat het oude onderdeel lekte.Zeer tevreden

Beste,

Goed dat we er samen uit zijn gekomen. Als achteraf blijkt waar het probleem zat, dan is het ook logisch dat we daar eerlijk naar kijken.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede service, vriendelijk personeel en kon mijn fiets dezelfde dag nog ophalen. Hij rijdt weer top!

Beste,

Fijn dat je fiets dezelfde dag nog mee kon en dat hij er weer lekker bij rijdt. Bedankt voor je reactie.

goede service

Service is prima
Vriendelijk personeel
eerlijke Prijs
Snelle aflevering

22. juli 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Prettig dat de fiets ook snel bij je was.

Onduidelijke oorzaak van…

Onduidelijke oorzaak van versnellingsprobleem snel en accuraat verholpen. Ook voor een alles redelijke prijs

22. juli 2026

Beste,

Fijn dat het versnellingsprobleem snel duidelijk werd en opgelost is. Dat soort klusjes kunnen soms best puzzelen, maar het is mooi als het dan ook goed uitpakt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

de advisering was compact en goed

de advisering was compact en goed.
het ophalen van mijn nieuwe fiets ging ook op een prettige manier. Verdere ervaringen heb ik nog niet.

21. juli 2026

Beste,

Fijn dat de advisering duidelijk was en dat het ophalen soepel verliep. We hopen dat je nog veel plezier beleeft aan je nieuwe fiets.

fiets gekocht

vriendelijke, kundige en behulpzame mensen

18. juli 2026

Beste,

Bedankt voor de mooie woorden. Leuk om te lezen dat je je goed geholpen hebt gevoeld.

Topservice

Het bedrijf nam de tijd voor een goede en persoonlijke uitleg van de werking van mijn nieuwe fiets.

Beste,

Fijn dat je die uitleg als prettig hebt ervaren. Een nieuwe fiets verdient een goede kennismaking.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veel kennis en uitstekende service

Heel goede uitleg over verschil in e-bikes, afgestemd op mijn wensen. Altijd ontzettend goede service. Zeer vriendelijk personeel. Ben tig keer gewoon maar binnengelopen om te kijken en me te oriënteren, kreeg altijd antwoord op vragen. Heel blij met mijn fiets nu en met Bike Totaal Kemps.

18. juli 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen dat je de tijd hebt genomen om rustig te oriënteren, en dat je uiteindelijk zo blij bent met je keuze. Die uitleg over e-bikes is ook echt fijn als je goed wilt weten wat bij jou past.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben op een geweldige manier geholpen…

Ik ben op een geweldige manier geholpen en ze hadden alle aandacht voor mij en mijn nieuwe fiets snel afgeleverd.

17. juli 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat je je nieuwe fiets snel in handen had en dat er goed naar je geluisterd is. Veel plezier ermee.

Perfecte service

Vriendelijk personeel. Perfecte service.

Beste,

Fijn dat je dit even laat weten. Bedankt voor je mooie woorden.

De mankementen zijn verholpen

De mankementen zijn verholpen: fijne medewerkers en open en eerlijk

5. juli 2026

Beste,

Goed om te horen dat alles weer in orde is. En eerlijkheid zit gewoon in hoe we met mensen omgaan, dus fijn dat je dat zo hebt ervaren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijke mensen kennis van zaken en…

Vriendelijke mensen kennis van zaken en denken met je mee zonder op te dringen

12. juli 2026

Beste,

Bedankt voor deze fijne reactie. Dat je je niet opgedrongen voelde maar wel goed geholpen bent, dat is precies het soort feedback dat we waarderen.

Aankoop nieuwe fiets.

Jammer dat afspraak niet was doorgegeven dinsdag Ik zat te wachten op een mail om mijn nieuw fiets vrijdag op te halen Gaf bij mij frustatie. Gebeld, ze hebben het snel op orde gemaakt. Toen ik de nieuwe fiets kwam ophalen, geweldige uitleg. Ze nam de tijd . Als ze het niet wist , zadel omlaag zetten, haalde ze een collega erbij. Daar was niks op aan te merken.
Later bleek
mijn voorletters op de mail niet te kloppen. Het gaf me een goed blij gevoel van mijn aankoop hier.

10. juli 2026

Beste,

Vervelend dat de communicatie rondom de afspraak niet goed liep, dat snap ik. Fijn dat je toch even belde, zodat het snel rechtgezet kon worden.

Leuk om te lezen dat de overdracht van je nieuwe fiets zo goed beviel. En dat er gewoon even een collega werd erbij gehaald voor de vraag over het zadel, dat is precies hoe het hoort.

Vast contactpersoon was ideaal

Alles afgehandeld door een vast contactpersoon en da is netjes en soepel verlopen.

11. juli 2026

Beste,

Fijn dat je dat benoemt. Eén aanspreekpunt maakt het een stuk overzichtelijker, blij dat dat goed heeft uitgepakt.

Erg tevreden

Goed, snel en vriendelijk

10. juli 2026

Beste,

Bedankt voor je reactie. Fijn dat je zo goed bent geholpen.

Pluim dus....

In de eerste plaats de goede fiets, die voldeed aan mijn verwachtingen, en twee: het geduld bij de mensen die mij van alles moesten uitleggen, ouwe man die snel vergeet of dingen niet snapt.
Pluim dus

4. juli 2026

Beste,

Wat een leuke review om te lezen. Fijn dat je de goede fiets hebt gevonden, en dat er rustig de tijd voor je is genomen om alles uit te leggen. Daar is helemaal niets geks aan, iedereen heeft soms wat meer uitleg nodig.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede uitleg gekregen over de mogelijkheden.

Goede uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden. Direct proefrit kunnen maken en daarna de bestelling geplaatst.

24. juni 2026

Beste,

Fijn dat je meteen een proefrit kon maken, dat helpt toch echt bij het maken van een keuze. Veel plezier met je nieuwe fiets.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijk, duidelijk en vakkundig!

Een heel drukke winkel omdat de service waarschijnlijk zeer goed is! Er is genoeg personeel aanwezig zodat wij snel geholpen werden met het afhandelen van onze serviceafspraak. Er werd goed naar de fiets gekeken en eerlijk advies gegeven over noodzakelijke vervangingen. Alles heel duidelijk en transparant over prijzen , alternatieven etc. Eens sms later op de dag dat onze fiets klaar was en later via de mail een duidelijke gespecificeerde factuur. Het kan niet beter.. onze volgende fiets gaan we hier aanschaffen!

9. juli 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat alles zo soepel verlopen is. Goed dat de communicatie rondom de servicebeurt duidelijk was, van het advies ter plaatse tot de factuur achteraf.

Tot de volgende keer.

Bike Totaal

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.