BikeFriend - Leuven Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Aarschotsesteenweg 331, 3012 Leuven, Wilsele Dorp, BE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik sluit me volledig aan bij de review van Geert B. De website is misleidend en fout. Fiets niet gekocht daar, geen onderhoud, Je kan er absoluut niet terecht voor onderhoud van een fiets van hun merk... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De verkoper nam de tijd om op maat werk te leveren. Het zadel op de fiets zat niet goed, dat werd door twee andere modellen vervangen tot het juiste zadel er op stond. Goed advies ook mbt zadeltassen.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

(BikeFriend Leuven) wij hebben hier reeds meerdere fietsen aangekocht. super tevreden over de service; altijd vriendelijk, behulpzaam en professioneel. de verkopers in de winkel maken écht tijd voor... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden over mijn ervaring bij BikeFriend. Heel vriendelijk en professioneel onthaal. Men nam echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen over de werking van de fiets. Ook de connectie me... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Kom langs bij BikeFriend. Met een breed assortiment elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, bakfietsen, kinderfietsen, fietsaccessoires en meer. Bij BikeFriend vind je A-merk fietsen van bijvoorbeeld Cube, Sparta, Flyer, Kalkhoff, Cortina en Stromer voor vaste lage prijzen. Onze fietsexperts staan voor je klaar om je te helpen met het uitzoeken van de perfecte fiets en het maken van een testrit. Heb je een fietsenmaker nodig omdat je je fiets wil laten repareren of langsbrengen voor een onderhoudsbeurt? Bezoek het atelier in onze fietsenwinkel voor professioneel nazicht en herstel door onze monteurs.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

196 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

They are professional

They are professional, and they give you honost feedback on your preference. Trustworthy

29. september 2025

Hi Michael,

Thank you for your great review! We’re delighted to hear that you’re so satisfied. Enjoy your bike 🚲!

Best regards,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijke mensen die voldoende tijd…

Vriendelijke mensen die voldoende tijd nemen om alles uit te leggen.
Je kan er nadien ook terecht voor eventuele vragen of aanpassingen.

28. september 2025

Dag Betty,

Bedankt voor je fijne review! Heerlijk om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je fiets 🚲.

Vriendelijke groeten,

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Sparta e bike compact gekocht in…Wilsele

Sparta e bike compact gekocht in februari,maar vastgesteld dat pedalen regelmatig doortrappen,een kwarttoer,op onregelmatige tijdstippen.
Teruggeweest en na een paar dagen bericht dat het hersteld is.Dit is al vijf keer herhaald!!!
Geen succes, en er werd dan een nieuwe naaf gestoken.
Na een maand wachten blijkt er geen beterschap.Dat doortrappen gebeurt soms na korte afstand,soms na langere,telkens met een krak.
Nu stelt men voor om samen met een technieker te gaan fietsen om het gebrek te kunnen vaststellen. Ik heb al lang ondervonden dat ze mij niet geloven,maar ik ben het beu om nog verder te gaan “bedelen “en ik heb hieruit al de nodige lessen getrokken!

21. september 2025

Hoi Rik,

Onlangs hebben we je een e-mail gestuurd naar aanleiding van je review. We zouden het prettig vinden als je ons een reactie wilt geven, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

We horen graag van je.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zeer duidelijke en vriendelijke uitleg

Ik twijfelde tussen 3 fietsen. Dankzij de goede uitleg van Jef en 2 testritjes uiteindelijk de juiste keuze kunnen maken. Jef nam echt de tijd om op al onze vragen te antwoorden en de verschillen tussen de fietsen uit te leggen. Hij kwam heel vriendelijk en helemaal niet opdringerig over! We kochten niets, maar bestelden thuis op de website. Dit was helemaal geen probleem. Na 2 weken de fiets gaan afhalen. Toen kregen we van iemand anders een heel korte snelle uitleg en heb zelf nog moeten vtagen om het zadel te verstellen. Dit vond ik iets minder goed. Maar over het algemeen dus heel tevreden!

30. august 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle en professionele hulp bij leegloper

Had al enkele dagen te kampen met een leegloper vooraan, s' morgens band oppompen en tegen de late namiddag stond ik plat.
Woensdagvoormiddag snel tot bij BikeFriend in Wilsele gereden en daar heel snel verder geholpen, waarbij ook bleek dat de buitenband door zijn beste tijd was door verduring. Door snel en professioneel ingrijpen verder geholpen en terug zonder zorgen de baan op! Bedankt!

23. april 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer vriendelijke en eerlijke verkoper

Zeer vriendelijke en eerlijke verkoper, ging samen met ons en onze wensen op zoek naar de beste fiets en niet naar de duurste oplossing. Hij heeft ook zijn tijd genomen om bij aflevering een goede en verstaanbare uitleg te geven, een echte topper 👍

25. marts 2025

Top winkel

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij kregen een perfecte uitleg over de fiets. Ook waren zij zeer geduldig bij het geven van de uitleg.
Echt een aanrader.

9. oktober 2024

Heel goede uitleg

Heel goede uitleg, super vriendelijk, niet opdringerig. Fiets wordt in de juiste maat besteld, en dan kan je er nog een proefrit mee maken en beslissen of je echt koopt…

2. juni 2024

Top service.

Dank u Bikefriend Leuven voor een schitterende service. Bikefriend Leuven is een echte aanrader. Deze mensen weten waar ze met bezig zijn. Als u een fiets, een accesoire of een onderhoud nodig hebt is er maar 1 adres Bikefriend Leuven.

23. marts 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.