Fantastische service zowel in winkel als via telefoon. Goede hulp bij het kiezen van een passende fiets. Zeker bezoeken waard!
Se, hvad kunderne siger
Levering werd uitgevoerd zoals voorzien, echter we kregen totaal geen uitleg. De chauffeur leek ook ontzettend haastig en was weer weg voor we het door hadden.
Dank je S&C fietsen winkel uit bornem 2880 heeft mijn fiets Quick Ebike kunnen herstellen, electrische ondersteuning viel steeds uit, niks zo vervelend... Mijn winkel waar ik hem had gekocht kreeg dit... Se mere
Wij kochten een elektrische fiets bij Bikefriend en zijn ontzettend tevreden over de service. We werden er heel vriendelijk geholpen: verschillende modellen testen was geen enkel probleem, we kregen r... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Kom langs bij BikeFriend. Met een breed assortiment elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, bakfietsen, kinderfietsen, fietsaccessoires en meer. Bij BikeFriend vind je A-merk fietsen van bijvoorbeeld Cube, Sparta, Flyer, Kalkhoff, Cortina en Stromer voor vaste lage prijzen. Onze fietsexperts staan voor je klaar om je te helpen met het uitzoeken van de perfecte fiets en het maken van een testrit. Heb je een fietsenmaker nodig omdat je je fiets wil laten repareren of langsbrengen voor een onderhoudsbeurt? Bezoek het atelier in onze fietsenwinkel voor professioneel nazicht en herstel door onze monteurs.
Kontaktoplysninger
Holland
- bikefriend.com
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
professioneel en vriendelijk
Blij met mijn nieuwe fiets!
Vriendelijk personeel, behulpzaam zonder te pushen. Mooie korting gekregen. Levering sneller dan verwacht.
Fantastische service zowel in winkel…
heel vriendelijk personeel
heel vriendelijk personeel, hulpvaardig, duidelijke kennis en eerlijke uitleg. er was ook dadelijk een testrit nodig met de fiets naar keuze.
Zeer vriendelijk personeel alsook…
Zeer vriendelijk personeel alsook prachtige winkel.
Levering ok, zonder enige uitleg
vriendelijke bediening
vriendelijke bediening, correct op de hoogte gehouden van leveren van fiets, geen overbodige poespas verkooppraatjes
Kalkhoff Image 5+ Advance BLX
Zeer vriendelijk
Keuze van fietsen in de winkel en de mogelijkheid om die te testen
Heel goed geholpen en een super goede…
Heel goed geholpen en een super goede service gehad!
Zeer vriendelijk personeel!
Zeker 5 sterren waard 😁
Vriendelijk personeel dat een degelijke…
Vriendelijk personeel dat een degelijke uitleg geeft zonder opdringerigheid. De korting is ook mooi meegenomen!
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Dank u bikefriend Leuven voor de goede…
Dank u bikefriend Leuven voor de goede service. Een zeer tevreden klant doe zo verder.
Ik ben zėėr tevreden over deze winkel
Ik ben zėėr tevreden over deze winkel ! Ze namen alle tijd, beantwoordden onze massa's vragen met geduld en kennis, we mochten onbeperkt fietsen testen en vooral de prijzen zijn zeer scherp, topwinkel!!
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Mooie promoties, flexibele leveringsopties, maar teleurstellende leveringservaring
Mooie promoties op kwalitatieve producten
Flexibele leveringsopties en zeer stipte levering
Leveringservaring zelf was teleurstellend: ik moest bijna bedelen om de fiets (zadel & stuur) op mijn maat af te stellen en de jongeman had duidelijk geen zin (tijd in principe wel, want hij was 20 minuten te vroeg gearriveerd) om ook maar iets van uitleg omtrent het verdere praktische gebruik (fietscomputer, oplaadmogelijkheden, verwijderen batterij) van de elektrische fiets te geven of hij had onvoldoende kennis, dat was me niet duidelijk... jammer alleszins!

Besvarelse fra BikeFriend
Professioneel, vriendelijk en duidelijke uitleg.
Zeer tevreden over mijn ervaring bij BikeFriend. Heel vriendelijk en professioneel onthaal. Men nam echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen over de werking van de fiets. Ook de connectie met de Gazelle-app werd rustig en stap voor stap uitgelegd, zodat alles in orde was voor ik vertrok.
Topservice met geduld en aandacht voor de klant.
Hier voel je je echt welkom.
Absoluut een aanrader !
Læs mere om andre typer anmeldelser.