Heel vriendelijk en professioneel geholpen. Mandje van de hond was niet juist geinstalleerd waardoor we moeten wachten vooraleer we onze fiets hebben. Verder absoluut een aanrader.
Se, hvad kunderne siger
Wij hebben de aanpak van Tom, met zijn technische uitleg en niet-agressieve begeleiding voor onze keuze van elektrische fiets erg geapprecieerd. Enkele malen de levering uitstellen stelde ons dan weer... Se mere
Heel behulpzaam, vriendelijk, veel uitleg. Helaas heeft iedereen gelijk telefoon gekregen dat de fiets klaar was, waardoor het heel druk was om af te halen en we dus ook lang hebben moeten wachten.
Zeer klantvriendelijk. Zeer goede informatie zowel vooraf als bij het ophalen van mijn nieuwe fiets. Zeer tevreden.👍👍👍👍. Ga ook gebruik maken van het onderhoudsprogramma.!!! Een echte aanrader moc... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Kom langs bij BikeFriend. Met een breed assortiment elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, bakfietsen, kinderfietsen, fietsaccessoires en meer. Bij BikeFriend vind je A-merk fietsen van bijvoorbeeld Cube, Sparta, Flyer, Kalkhoff, Cortina en Stromer voor vaste lage prijzen. Onze fietsexperts staan voor je klaar om je te helpen met het uitzoeken van de perfecte fiets en het maken van een testrit. Heb je een fietsenmaker nodig omdat je je fiets wil laten repareren of langsbrengen voor een onderhoudsbeurt? Bezoek het atelier in onze fietsenwinkel voor professioneel nazicht en herstel door onze monteurs.
Kontaktoplysninger
Genkersteenweg 247, 3500, Hasselt, Vlaams Gewest, Belgien
- 011949143
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Top service!
Ik ging een dag na aankoop terug met een probleempje en dat werd onmiddellijk en met veel vriendelijkheid verholpen. Top!!
Super winkel.
Heel goede uitleg, vriendelijk en heel behulpzaam , niets is hun teveel.
Heb daarom daar een tweede fiets gekocht binnen het jaar. Niet getwijfeld.
Topzaak
BikeFriend Hasselt biedt een ongelooflijk goede service, de medewerkers zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Kortom een echte topzaak.
Verkoop is prima verlopen
Verkoop is prima verlopen. Verkoper neemt genoeg tijd om te helpen bij de keuze van de fiets.
Nu nog afwachten hoe de service bij onderhoud verloopt en of de garantie goed wordt toegepast, in ieder geval een heel goede start. Bedankt.
Uitstekende service bij Bikefriends Hasselt – heel tevreden met mijn nieuwe Batavus e-bike!
Onlangs kocht ik een nieuwe elektrische damesfiets van Batavus bij Bikefriends en ik ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. Al bij mijn eerste bezoek aan de winkel kreeg ik een heldere en vriendelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden binnen het budget dat ik had vooropgesteld. De medewerkers namen echt de tijd om mee te denken en verschillende modellen voor te stellen.
Wat ik ook erg waardeerde, was dat ik de kans kreeg om meerdere testritjes te maken. Zo kon ik zelf ervaren welke fiets het beste bij mij paste, wat de keuze een stuk makkelijker maakte.
Bij het afhalen van mijn nieuwe fiets kreeg ik opnieuw duidelijke uitleg, dit keer over het gebruik van de e-bike en het nodige onderhoud. Alles werd rustig en stap voor stap uitgelegd, wat ik als beginnende e-bike-gebruiker erg fijn vond.
Kortom: topservice van begin tot eind. Ik raad Bikefriends Hasselt zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een goede fiets én klantvriendelijke begeleiding!
Zeer goede en professionele service!
Mooie showroom met veel keuze
Mooie showroom met veel keuze. Vriendelijk geholpen met het uitzoeken van een fiets en ook bij het afhalen. Alle info over de fiets goed uitgelegd.
Zeer goede service
Nieuwe elektrische fiets gekocht in Hasselt. We kregen uitgebreid uitleg bij het kiezen en testen van een fiets. Na een klein weekje was mijn fiets beschikbaar. Er bleek achteraf een probleempje te zijn met de lader, maar dit werd snel opgelost door de filiaalverantwoordelijke. Hij is echt nog begaan met zijn werk, klanten en winkel!
Deskundig en vriendelijk personeel
Deskundig en vriendelijk personeel. Mogelijkheid gekregen om 2 fietsen te bestellen voor een testrit. Uitgebreid assortiment fietsen in een mooie winkel.
Spijtig dat de eerste leverdatum met…
Spijtig dat de eerste leverdatum met een maand werd uitgesteld, de fiets een kleine lakfout heeft en dat het nog weken wachten is op de lakstift
Teleurstellende afhandeling aankoop fietsen, vertrouwen is momenteel zoek
Mijn echtgenote en ikzelf hebben elk een fiets besteld bij Bikefriend te Hasselt.
Er werd toen overeengekomen dat we bij elke fiets een gratis kettingslot zouden krijgen.
Maar toen we mijn fiets gingen afhalen, werd meegedeeld dat ik geen recht had op een kettingslot…
Discuteren bleek zinloos en ik ben dus moeten vertrekken met mijn nieuwe fiets maar zonder kettingslot.
Bij thuiskomst heb ik een mail gestuurd naar het hoofdkantoor in Leuven samen met het bewijs dat ik recht had op dat kettingslot.
Het hoofdkantoor heeft dat uiteindelijk ook bevestigd.
Ik ben dus opnieuw naar de fietswinkel in Hasselt moeten rijden met mijn wagen: het “gratis” kettingslot heeft me uiteindelijk toch nog meer dan 10 euro gekost voor het gebruik van mijn wagen. En opnieuw beweerde de winkelmedewerker dat ik eigenlijk geen recht had op dat kettingslot…
Het baart me ook zorgen dat de verkoper mij wist te vertellen dat ze geconfronteerd worden met meer en meer ontevreden klanten. En dit terwijl de winkel in Hasselt nog maar 2 jaar bestaat…
Ik twijfel of ik het onderhoud (en eventuele herstellingen) van onze fietsen moet toevertrouwen aan de winkel in Hasselt of niet, want mijn vertrouwen in Bikefriend Hasselt is momenteel zoek.
vlotte verwerking vande bestelde…
vlotte verwerking vande bestelde fietsen en degelijke uitleg gekregen, vriendelijk personeel
Je kan alle fietsen in de winkel testen
Zeer vriendelijke verkopers die hun fietsen kennen zonder opdringerig te zijn.
Je kan alle fietsen in de winkel testen.
Heel vriendelijk onthaal
Heel vriendelijk onthaal. Personeel nam de tijd om de opties te overlopen en hielden rekening met mijn wensen!
Top service met het oog op tevreden klanten
Top service, Tim gaf heel goede raad en stelde ook voor om een grotere frame maat voor mijn zoon te bestellen om te kunnen vergelijken vooraleer ik een aankoop deed. Niet verkopen om te verkopen, maar een mooie duidelijke begeleiding met het doel tevreden klanten met een mooie fiets naar huis te laten gaan. Missie meer dan geslaagd! Echt een aanrader!
DE reden om te kiezen voor de…
DE reden om te kiezen voor de BikeFriend locatie op de Genkersteenweg in Hasselt is de klantvriendelijke aanpak en het bijkomende professionele advies. Ik kan deze zaak aan iedereen aanraden. Ondertussen heeft mijn dochter zich ook een elektrische fiets in dezelfde winkel aangeschaft...