BikeFriend - Gent Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Kortrijksesteenweg 1042, 9051 Gent, Vlaams Gewest, BE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijk van 1e tot laatste bezoek. Professioneel advies zonder op te dringen. Wachttijd bestelling werd gerespecteerd. Ruime keuze en scherpe prijzen.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

geen uitleg over fiets bij ophalen van fiets , was extra verlichting op geplaatst hoe lichten opladen , verkoper verdween na enkele minuten zeker voor 15 min waar naar toe ?? Vraag naar extra sparbor... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

- Heel vriendelijk onthaal - duidelijke en heldere communicatie - mogelijkheid tot vervangfiets bij onderhoud - zeer bekwame mensen die het onderhoud van de fiets doen - fijn systeem dat je verw... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Kom langs bij BikeFriend. Met een breed assortiment elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, bakfietsen, kinderfietsen, fietsaccessoires en meer. Bij BikeFriend vind je A-merk fietsen van bijvoorbeeld Cube, Sparta, Flyer, Kalkhoff, Cortina en Stromer voor vaste lage prijzen. Onze fietsexperts staan voor je klaar om je te helpen met het uitzoeken van de perfecte fiets en het maken van een testrit. Heb je een fietsenmaker nodig omdat je je fiets wil laten repareren of langsbrengen voor een onderhoudsbeurt? Bezoek het atelier in onze fietsenwinkel voor professioneel nazicht en herstel door onze monteurs.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

191 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Als ik kon had ik jullie 10 sterren…

Als ik kon had ik jullie 10 sterren gegeven
Wat een service nog maar zelden gezien
David van Gent je bent een top Verkoper zo zijn er niet veel
Door een probleem met een nieuwe fiets had ik gewoon gezegd geen vertrouwen meer te hebben in deze fiets
Dus hebben ze in Gent direct een nieuwe bestelt
Waarvoor nogmaals dank

23. oktober 2025

Hoi Martin,

Bedankt voor je leuke review!
We wensen je veel plezier, en veilige kilometers met je nieuwe fiets.

Team Bikefriend

Prima ervaring

Heel erg duidelijke toelichting van verschillende soorten fietsen. Er wordt tijd genomen om te luisteren naar je wensen om de juiste fiets voor te stellen.
Aangenaam en bijzonder vriendelijke verkopers.
Heel uitgebreid gamma van kwaliteitsvolle fietsen.

15. august 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Degelijke service

Degelijke service. Niet te veel gedoe gewoon straight forward

10. august 2025

Beste Sare,

Bedankt voor uw fijne review! Goed om te horen dat u onze service als degelijk en duidelijk ervaart. Daar doen we het voor!

Team BikeFriend

zeer tevreden

wij kochten paar maanden geleden 2 electrische fietsen bij Bikefriend Gent /review schrijven altijd uitgesteld , maar bij deze wil ik toch benadrukken dat we zeer tevreden zijn van hoe alles is verlopen .
Wij (mijn echtgenote en ik - beiden juist in pensioen ) gingen eerst eens op "prospectie " , eens informatie vragen over batterij , welke motor , welk merk .., want wij wisten daar weinig of niks over ( nooit electrisch gereden ) .Wij werden ontvangen door David die rustig al onze vragen beantwoorde en deskundige uitleg gaf .Hij heeft ons een paar fietsen klaargezet waar we -na wat uitleg - een proefritje mee gemaakt hebben rond het gebouw. Nooit of nooit hebben we van de verkoper David enige druk tot aankoop ervaren.Die dag zijn we met wat informatie terug naar huis gegaan ( oa gratis prijsofferte van enkele fietsen ), want ik wou dat thuis eens op mijn gemak bekijken en eens prijsvergelijking doen met andere winkels.
Twee dagen nadien zijn we teruggegaan en was David terug van de partij . Terug zeer hartelijk en vriendelijk. Na nog wat vragen en uitleg (welke kader..sterkte batterij..) hebben we de knoop doorgehakt en hebben we 2 fietsen besteld (Kalkhoff image 3 excite BLX 2024 en een Batavus Finez E-go power enviolo ) allebei met een batterij van 625 Kw ).
Wij hebben geen voorschot moeten betalen , alles zou afgerekend worden als we de fietsen effectief in ontvangst zou nemen . Een goede week later zijn we de fietsen dan komen ophalen .Terug wat uitleg , zadel op de goede hoogte gesteld...
Wij hebben daar ook nog een fietsendrager gekocht waar we nog 25% reductie op gekregen hebben

samengevat . zeer tevreden van ons contact met David van Bikefriend en zijn collega van wie de naam mij nu ontsnapt ( die ons ook wat uitleg gegeven heeft op de dag van ontvangst en mij geholpen heeft om fietsendrager en de fietsen te monteren )
We zijn nu 2 maanden verder en de fietsen rijden prima !!! We hebben in de winkel ook verzekering genomen ( diefstal , omnium pech ) Dat heeft David ook voor ons in orde gebracht . Iets van jaarlijkse premie van 120 euro of zoiets / geeft wel gemoedsrust vind ik moest je ergens platvallen , ander defect hebben .....

3. april 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

geen uitleg over fiets bij ophalen van…

Vraag naar extra sparbord, antwoorde kijk daar maar eens tegen de muur ??! Jammer wat zal de service zijn bij deze eerste kennismaking?

4. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

slechte kwaliteit

bikeFriend scandeert kwaliteit en service. trieste realiteit heeft mij geleerd dat dit onjuist is. Dik 2 jaar geleden een e bike gekocht. Na nog geen 7000 km is de "body" versleten. volgens de filiaalmangager "abnormale slijtage die te wijten is aan goedkope materialen waaruit deze fietsen samengesteld zijn" . daarbij komt nog dat het onderdeel op zich niet kan vervangen worden maar ook het wiel en andere onderdelen moeten helaas vervangen worden. Deze fiets is mij als een kwaliteitsvolle fiets verkocht. waar is de kwaliteit? service? ik krijg 40 % korting op de exclusieve prijs van de onderdelen maar wees gerust btw toevoeging en werkkosten laten de rekening aantikken. BikeFriend is voor mij gedegradeerd naar een bedrijf die zo veel mogelijk omzet wil draaien met een minimum aan kwaliteit en service. ik koop nooit nog een fiets bij BikeFriend

1. april 2025

Hoi Kaat,

Bedankt dat je ons hebt laten weten dat er iets niet goed is gegaan. Het spijt ons echt dat je deze ervaring hebt gehad.

Wij hebben jouw klacht doorgezet naar de best betreffende winkel.
Zij zullen nog even contact met je opnemen.

Met vriendelijke groet team Fietsvoordeelshop.nl/Bikefriend

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Valse beloftes

- Op 12/02 bestel ik op jullie site een Outlet fiets voor 850€ (Batavus Dinsdag Exclusive 2023), ophaaldatum van 19/02 doorgegeven/aangevraagd.
- Op 19/02 bel ik jullie op omdat ik nog niks gehoord heb. Via telefoon feedback gekregen dat jullie snel extra info gingen opvragen.
- Op 20/02 bel ik jullie opnieuw op voor extra info, uit dat telefoongesprek blijkt dat de fiets nog foutief op jullie site stond (kan gebeuren) en jullie gingen bekijken wat er als alternatieven voorgesteld konden worden.
- Op 21/02 informeren jullie mij (via mail over mogelijke alternatieven, hierbij vermelden jullie een extra korting van 10% als compensatie. (wat nog steeds een prijsverhoging is van > 15% op de oorspronkelijk gekochte fiets).
- Op 27/02 geef ik feedback dat ik op het voorstel wil ingaan (en dan voor de Batavus Dinsdag Exclusive 2025).
- Op 28/02 antwoorden jullie dan dat de beloofde 10% korting toch niet kan.
- Op 06/03 is de bestelling door BikeFriend geannuleerd.

@Bikefriend: dit gaat over bestelling BF_321243

6. marts 2025

Hoi Wim,

Helaas kunnen wij verder niks voor u betekenen. De winkel heeft gedaan wat ze konden. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet team Fietsvoordeelshop.nl/Bikefriend

Update : de reden dat de fiets bestelling geannuleerd is: Is omdat de fiets niet meer leverbaar is. Helaas heeft de fabriek de fiets niet meer kunnen leveren aan ons en was de winkel genoodzaakt de order te annuleren. Als het goed is bent u daar netjes van op de hoogte gebracht door de winkel.

Fantastische winkel

Uitgebreide keuze en David nam de tijd om de beste fiets voor mij uit te zoeken. Ik mocht ze uitproberen op de weg. De prijzen zijn zeer scherp en ik kreeg nog een korting voor alle attributen die ik erbij kocht: een nieuwe helm, een spiegel, een superslot, een leuke bel. Verzekering kon ook ter plaatse geregeld worden. Uiteindelijk duurde het een hele namiddag en toch bleef David even vriendelijk en behulpzaam.

11. marts 2025

Beste Martine,

Dank je voor je mooie review! We wensen je heel veel fietsplezier.

Met vriendelijke groet team BikeFriend.

Zeker een aanrader!

Zeer uitgebreid assortiment, zeer vriendelijk en hulpvaardig, nemen de tijd om u voldoende te informeren met veel kennis van zaken. Kans om de fietsen te testen, zeker niet opdringerig. Kortom een aanrader!

9. juli 2024

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.