Eerst wat sceptisch. De zeem voelt wat vreemd aan. Net alsof die los zit. Ik rij voornamelijk lange afstanden met de motor die eigenlijk best al een comfortabel zadel heeft, maar na enkele uren beg... Se mere
Razendsnelle levering. Kort geleden uitgeprobeerd bij een tochtje van 45 km en nauwelijks zadelpijn. Hoera. De zeemstukken hadden iets zachter mogen zijn en de plakrandjes van de pijpjes vond ik ook n... Se mere
2 Bikeboxers Endurance gekocht voor onze Paasvakantie op Terschelling waar we lekker met de MTB fietsen leuke tochten gaan beleven. Gekozen voor deze variant omdat deze iets dikkere zeem heeft m... Se mere
Zeer prettige communicatie. Had fietsbroekje besteld, maar helaas te strak rond bovenbenen. Zonder problemen gratis retour kunnen sturen (welk bedrijf doet dat tegenwoordig nog? daarvoor zou ik nog ee... Se mere
De fietsonderbroek van bikeboxer zorgt voor maximaal zitcomfort op de fiets en is speciaal ontworpen voor de e-bike. De zeem van bikeboxer is ontworpen voor geweldig zitcomfort op de wat bredere en zachtere zadels van e-bikes en reguliere fietsen. De speciale zeem van bikeboxer is ook niet zichtbaar onder je kleding. De brede elastieken zitten comfortabel om de benen en zorgen ervoor dat de pijpen niet opkruipen. Daarnaast voorkomt bikeboxer huidirritatie door zeer goede warmte regulatie en het speciaal ontwikkelde nadenpatroon. Bikeboxer heeft Nederlandse maatvoering, is gemaakt van gerecyclede materialen en geproduceerd met zonne-energie in Italië. Dutch design, Italian made!
Rhonestroom, 26, 2721CC, Zoetermeer, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Fijne reactie en goede afhandeling in mailcontact. Top
Broek was snel binnen en zit fijn. Knelt niet bij de pijp op mijn bovenbenen, dat had ik met andere fietsbroeken wel.
De levering was veel sneller dan ik had verwacht. 's avonds besteld en de volgende dag in huis.
Gebeld omdat ik twijfelde over de maat, telefoon werd meteen opgenomen, kreeg direct andere maat toegestuurd.
nog een keer gebeld om advies te vragen en dat ging ook snel en heel klantvriendelijk. plus goed advies.
Bestelling en levering ging prima, vlot en volgens verwachtingen. De broek echter maakt de verwachtingen absoluut niet waar. Geeft niet overal waar nodig voldoende ondersteuning. Wel beter dan een gewone onderbroek, maar zadelpijn bij lange ritten is nog niet verleden tijd. Toch maar terug naar de reguliere fietsbroek

Besvarelse fra Bikeboxer
Geen verschil tussen gewone onderbroek en bikeboxer qua gevoeligheid. Heel veel geld voor matig product.

Besvarelse fra Bikeboxer
Waardeloos product. Broek direct teruggestuurd. Ondanks verwoede pogingen van mijn kant, is het geld tot op heden niet teruggestort

Besvarelse fra Bikeboxer
Besteld en zoals beloofd de volgende dag in huis. Artikel is perfect op maat, zoals vermeld in het maattabel, en van goede kwaliteit.
Gemakkelijk besteld op de website. Confectiemaat (dames) klopte beter dan jeansmaat. Snel geleverd. Zit heerlijk op de fiets. Ik voelde de naden van mijn jeans na een half uurtje op de fiets, nu niet meer.
De service was prima. Levering was ook snel.
Had alleen gehoopt dat ik nu geen zadel pijn meer zou hebben, maar dat is niet het geval voor mij.

Besvarelse fra Bikeboxer
Gisteren een tocht van 74 km gemaakt, geen enkele last!! Fantastisch!!
Snelle levering, goede pasvorm, meteen de eerste 55km mee gefietst. Beter dan wat ik had.
Snelle levering van een goed product. Mijn vrouw heeft er al heel veel plezier van.
Heel fijne fietsonderbroek, na ruim 90 km nergens last van gehad.
Ik heb nog 2e exemplaar besteld.