Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
2 Bikeboxers Endurance gekocht voor onze Paasvakantie op Terschelling waar we lekker met de MTB fietsen leuke tochten gaan beleven. Gekozen voor deze variant omdat deze iets dikkere zeem heeft m... Se mere
Zeer prettige communicatie. Had fietsbroekje besteld, maar helaas te strak rond bovenbenen. Zonder problemen gratis retour kunnen sturen (welk bedrijf doet dat tegenwoordig nog? daarvoor zou ik nog ee... Se mere
De fietsonderbroek van bikeboxer zorgt voor maximaal zitcomfort op de fiets en is speciaal ontworpen voor de e-bike. De zeem van bikeboxer is ontworpen voor geweldig zitcomfort op de wat bredere en zachtere zadels van e-bikes en reguliere fietsen. De speciale zeem van bikeboxer is ook niet zichtbaar onder je kleding. De brede elastieken zitten comfortabel om de benen en zorgen ervoor dat de pijpen niet opkruipen. Daarnaast voorkomt bikeboxer huidirritatie door zeer goede warmte regulatie en het speciaal ontwikkelde nadenpatroon. Bikeboxer heeft Nederlandse maatvoering, is gemaakt van gerecyclede materialen en geproduceerd met zonne-energie in Italië. Dutch design, Italian made!
Rhonestroom, 26, 2721CC, Zoetermeer, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
vandaag 65 km zonderzadelpijn gefietst. Een echte aanrader. Ik ben er heel blij mee
Met mn oudere fietsbroek kreeg ik toch al na 30 km wat pijn in de billen.
Nu na 3 dagen fietsen van 60km/dag voel ik nog helemaal tot vrijwel niets. Mn partner en ik niet!
Goede investering en zeker geen spijt van
Wij hebben de broeken voor een kennis besteld.
Wij gebruiken de broeken al een paar jaar, Omdat de broeken ons heel goed bevallen vertellen wij dat ook aan andere mensen.
Eerst wat sceptisch. De zeem voelt wat vreemd aan. Net alsof die los zit. Ik rij voornamelijk lange afstanden met de motor die eigenlijk best al een comfortabel zadel heeft, maar na enkele uren begonnen de naden van mijn ondergoed te irriteren. Ik hoopte dat de bikeboxer dit zou oplossen.
Dus de eerste trip met de bikeboxer gestart. Voor de zekerheid m'n normale ondergoed meegenomen, maar ongemerkt bleek de bikeboxer comfortabeler dan ik dacht. De irritante drukplekken bleven uit. Wel vind ik de bovenrand steeds irritant omkrullen en moet ik bij elke stop m'n ondergoed even " fatsoeneren" maar al met al een goede ervaring. 800 km op één dag met de bikeboxer, en geen bijster irritante pijntjes.
Het zou wel prettiger zijn wanneer de zeem niet zo los in de broek hangt

Goedemiddag,
Ik had meer verwacht van deze bikeboxer. Ik heb toch nog
wat zadelpijn. Jammer.
Jan Heidekamp

Snelle levering.
Goede zeem, echter de rest is erg dun, waardoor zweetplekken erdoor in de bovenkleding ontstaan. Dat had ik niet met de vorige van ander merk. De zeem is echter wel fijner
Razendsnelle levering. Kort geleden uitgeprobeerd bij een tochtje van 45 km en nauwelijks zadelpijn. Hoera. De zeemstukken hadden iets zachter mogen zijn en de plakrandjes van de pijpjes vond ik ook niet geweldig, maar ja... de fietsbroek is verder helemaal okay.
heb een boxer besteld en was eerst een beetje sceptisch. maar was aangenaam verrast over het conform. Gelijk er een besteld voor mijn vrouw. Echter had haar maat verkeerd ingeschat. Haar kont was groter dan verwacht. Ook het omruilen ging zonder problemen. Dus wij zijn zeer content.
Snelle en correcte levering.
Het gekochte product voldoet ook helemaal aan de verwachtingen.
Praktische en goed passende fietsbroek voor onder een kledingstuk.
Ik heb nog steeds zadelpijn.
Spijt dat ik de bikeboxer gekocht heb. Had misschien beter voor hetzelfde geld een ander zadel kunnen kopen.
Niet alleen de demping vind ik minimaal.
Als je tussendoor een keer wil plassen en daarna je broek optrekt, zit de rand zowel bij de pijpjes als bij de buik dubbel en is het best wel moeilijk om dit weer netjes te doen.
Bovendien was ik gewend -bij geen wc in de buurt- even achter de bosjes te plassen. Dit is met een bikeboxer niet zo eenvoudig omdat ie nogal strak zit en je deze helemaal onder je knieën moet doen bij het plassen om daarna weer correct aan te kunnen doen.
Het liefst zou ik hem terugsturen….. vind hem veel te duur om zomaar in de kast te laten liggen, ik vind het een miskoop en snap de vele goede reviews niet.
Ik heb de bikeboxer goed uitgeprobeerd, wel 5 fietstochten, tussen de 40 en 60 kilometer met minimaal twee rustpauzes dus daar kan het niet aan liggen.
Ik heb maat small, zit goed aangesloten om mijn benen.
Inmiddels ben ik benaderd door Bikeboxers. Het een en ander besproken en het is wat mij betreft keurig opgelost door Jules van Bikeboxers.nl.
Wat een fijne broek die me door de fietsvakantie heeft geholpen.
En wat een prettige service want een andere maat zat toch lekkerder en omruilen was geen probleem. Kreeg direct een reactie op mijn email.
Top service en Top product
Zeer snelle verwerking en toezending van artikel. Helaas was het artikel niet wat ik hoopte en werd de verwerking van de terugbetaling vertraagd, maar hier werd excuses voor gemaakt en werd het e.e.a. direct afgewikkeld.
N.a.v. een eerste review ben ik gebeld door Bikeboxer en hebben wij mijn bevindingen doorgesproken. Ik vond dat zeer attent. Mogelijk dat dit leidt tot een (kleine) productaanpassing.

Besvarelse fra Bikeboxer
Van begin tot einde hadden wij een goed gevoel over jullie bedrijf. Wij zijn in onze nopjes met ons bestelling.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.