Na een fiets te hebben bestelt bij fietsly een bedrag van €25 overgemaakt aan bike 2 bike om de fiets rijklaar thuis af te leveren. De fiets is echter nooit afgeleverd waardoor het vooral een grote te... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Serieus!! de website is nog steeds in de lucht!! Ze kunnen nog steeds mensen blijven oplichten?? Nu ruim een jaar later, mijn geld nog niet terug. Ik heb net een ingebrekestelling gemaild en ga... Se mere
Een review voor mensen die zich opgelicht of hopeloos voelen: verlies geen hoop! Na veel slechte reviews lezen en 2 weken vertraging met leveren is vandaag bij ons een mooie fiets geleverd (kerstcadea... Se mere
Voor mijn dochter haar verjaardag een fiets besteld en betaald. Belofte om binnen 5 tot 8 werkdagen te leveren, is niet gehaald. Zou ook aan de zomervakantie kunnen liggen. Aantal keren gemaild en... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 4 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb een kinderfiets besteld van het…
Ik heb een kinderfiets besteld van het merk Volare. Bike2bike heeft de fiets netjes afgeleverd volgens de afspraak, de fiets werd 100% rijklaar geleverd door hun eigen bezorgers. De kwaliteit prijs verhouding is perfect.
Wat een mooie fiets!!!!
Een meisjesfiets hebben wij gekocht bij Bike2bike en de fiets is binnen 3 werkdagen riklaar afgeleverd. De geleverde fiets is nog veel mooier dan op de foto's, onze dochter is super blij.
Onze bestelde fiets voor onze dochter…
Onze bestelde fiets voor onze dochter was helaas te groot, wij hadden de verkeerde maat besteld en de fiets moest omgeruild worden met een kleinere maat. Binnen 3 dagen was de fiets netjes bij ons thuis omgeruild, bedankt Bike2bike voor de goede service
Mijn fiets was helaas gestolin ik had…
Mijn fiets was helaas gestolin ik had met spoed een fiets nodig voor mijn werk. Een mooie Altec transportfies gekocht bij Bike2bike en deze werd netjes rijklaar afgeleverd. Erg blij met mijn aankoop.
Voor mijn vrouw heb ik een mooie…
Voor mijn vrouw heb ik een mooie damesfiets gekocht van het merk Altec. Bike2bike heeft de fiets netjes rijklaar geleverd volgens de afspraak, een top kwaliteit fiets voor een mooie prijs.
Een mooie Altec fiets gekocht voor mijn…
Een mooie Altec fiets gekocht voor mijn dochter bij Bike2bike, binnen 2 dagen was de fiets rijklaar geleverd. Wij werden netjes door de bezorger gebeld, top service Bike2bike
Voor onze tweeling hebben wij 2 mooe…
Voor onze tweeling hebben wij 2 mooe Volare fietsen gekocht bij Bike2bike. Ze leveren de fiesten snel en rijklaar, wij zijn erg tevreden over Bike2bike.
Binnen 2 dagen geleverd
Binnen 2 dagen geleverd, 100% rijklaar. Mijn zoon is super blij. Badankt, Bike2bike!
Wat een service zeg....
Onze bestelling is binen 2 degen geleverd, de fiets was 100% rijklaar. Mijn Zoon is super blij. Bedankt Bike2bike
Een mooie fiets gekocht voor onze…
Een mooie fiets gekocht voor onze dochters en hij was snel gelevered maar de fiets was helaas te groot. Gelukkg kon de fiets omgeruild worden hebben ze super snel geregeld. Top service Bike2bike.
Onze bestelde fiets was helaas niet…
Onze bestelde fiets was helaas niet meer leverbaar, ze hebben ons netjes gemaild hierover en alternatieven aangeboden. Wij hebben een andere fiets gekozen en deze was super snel geleverd, goed opgelost. Communicate was perfect.
Een mooie damesfiets gekocht bij…
Een mooie damesfiets gekocht bij Bike2bike en de fiets was snel geleverd in perfecte staat, heel erg tevreden met de service. Echt blij met mijn nieuwe fiets.
Geen vlotte terugbetaling
Op 7 mei meisjesfiets besteld, op 13 mei bericht dat de fiets niet meer voorradig was en voorstellen voor alternatieve fietsen, deze geweigerd en geld teruggevraagd. Na vele emails en Whatsapp berichten werd op 11 juni het bedrag teruggestort. Deze verkoper heeft nog andere online sites waar ook fietsen worden verkocht (fietsly.nl, fietshome.nl,...) met hetzelfde adres in Hoogvliet, Willem Leevendstraat 7.
Ik had na het lezen van de slechte reviews (helaas na de bestelling) natuurlijk veel stress dat de terugbetaling niet zou gebeuren. De meisjesfiets die voor mij niet meer voorradig was bleef wel nog weken op de site staan en kon besteld worden wat mij ook erg achterdochtig maakte. Ik heb aangifte gedaan bij de politie in Nederland en gedreigd om dit ook in België te doen. Wij hebben onze centen teruggekregen maar bespaar je veel stress en frustratie en bestel elders.
Goede kwaliteit prijs verhouding
Onze bestellng is snel geleverd door een aardige bezorger van Bike2bike, de fiets was rijklaar.
Mooie misjesfiets geleverd voor onze…
Mooie misjesfiets geleverd voor onze dochter. Super snel, de fiets is nog mooier dan op de foto en hij is rijklaar geleverd. Beste ervaring tot nu toe.
Oplichters
De bestelde fiets is nooit geleverd en we wachten nu al weken op ons geld. Mail na mail met smoesjes, eerst over de fiets die maar niet kwam en nu over ons geld waar we geen cent van terug zien.
Toevoeging: na dreigen met juridische stappen hebben wij exact 3 maanden na aankoop van lucht ons geld terug gekregen.
Mooie fietsen rijklaar geleverd
Mooie fietsen rijklaar geleverd. Kwaliteit en prijs uitstekend, vriendelijke klantenservice. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze nieuwe fiesten.
Aanrader om bij Bike2bike te bestellen
Mooie fietsen voor weinig geld, rijklaar geleverd. Wij hebben een blije dochter.
Snelle levering en goede kwaliteit
Gisteren hebben wij een fiets besteld en hij is vandaag rijklaar geleverd. Wij zijn zeer tevreden.
Geen terug betaling
15 mei fiets besteld, geannuleerd, wacht nu nog steeds op de terugbetaling. Eerst 5 werkdagen, daarna konden ze niet terug storten omdat er iets mis was. Nu weer 2 werkdagen doorgekregen maar nog niets ontvangen terwijl ze het handmatig over hebben gemaakt, wat normaal
Gesproken meteen op de rekening staat!