Bike2bike Anmeldelser

TrustScore 2 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na een fiets te hebben bestelt bij fietsly een bedrag van €25 overgemaakt aan bike 2 bike om de fiets rijklaar thuis af te leveren. De fiets is echter nooit afgeleverd waardoor het vooral een grote te... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Serieus!! de website is nog steeds in de lucht!! Ze kunnen nog steeds mensen blijven oplichten?? Nu ruim een jaar later, mijn geld nog niet terug. Ik heb net een ingebrekestelling gemaild en ga... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Voor mijn dochter haar verjaardag een fiets besteld en betaald. Belofte om binnen 5 tot 8 werkdagen te leveren, is niet gehaald. Zou ook aan de zomervakantie kunnen liggen. Aantal keren gemaild en... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 4 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

22 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Koop hier geen fiets!

Helaas te laat de reviews gelezen.
Zoals velen hier een fiets gekocht (doe het niet!).
Nadat ik de bestelling annuleerde werd mij beloofd het geld binnen 5 werkdagen teruggestort te hebben.
Helaas inmiddels 3 terugbetaal beloftes verder, en nog steeds geen geld. Er werd zelfs glashard beweerd dat ik het geld al ontvangen had, maar tot op heden geen geld terug gehad.
KOOP HIER NIET! het is een oplichter

28. maj 2024

Fiets besteld

Fiets besteld, natuurlijk niet leverbaar terwijl je deze wel gewoon kunt bestellen én betalen online!! Kon een andere, veel duurdere, fiets kopen. Geld terug gevraagd, ze claimen dit binnen 5 dagen terug te storten!! Raar want een overschrijving kan direct terug op een rekening gestort worden!! Bestel geen fiets hier!!

6. maj 2024
Bike2bike-logo

Besvarelse fra Bike2bike

Beste klant,

Uw bestelling was op donderdag 09-05 geannuleerd en het bedrag zou binnen 5 werkdagen teruggestort worden.

Vandaag is het bedrag op uw rekening bijgeschreven, na 3 werkdagen dus.

U mag zeker een review schrijven maar dat moet wel eerlijk blijven.

Fietsly

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ook ik heb hier een fiets besteld en…

Ook ik heb hier een fiets besteld en betaald. Ook deze fiets was niet leverbaar en kreeg ik andere opties aangeboden. Dit schijnt hier dus heel normaal te zijn. Nu mijn geld terug gevraagd. Ik neem aan dat ze geen verdere problemen willen zonder aangiftes en netjes mijn geld zsm terug storten zonder smoesjes.
Zo niet ga ook ik zeker aangifte doen. Deze reviews bewijzen dat er mensen opgelicht worden. En als iedereen aangifte doet kan deze oplichter de deuren sluiten om verdere leed te voorkomen.

13. maj 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fiets besteld voor onze dochter

Update: na veel heen en weer mailen, vond ik het nog steeds niet professioneel. Maar het is opgelost! Ik heb me geld terug gekregen. Wel apart eerst was het automatisch terug gestort met contact met de bank was er precies niks gebeurd of in de wacht. Zelf maar een betaal verzoek gestuurd. En zou het alsnog terug gestort worden. en kan een nieuwe fiets uitzoeken voor me dochter. Wel met 4x de vraag om de review aan te passen.
Ik zou niemand adviseren hier een fiets te bestellen maar eerlijk is eerlijk als het op gelost zou worden zou ik dit hier ook eerlijk schrijven dus bij deze.

Fiets besteld voor onze dochter. Uiteraard niet op voorraad en/of leverbaar. Zou me geld terug krijgen binnen 5 werkdagen zijn al 2 weken verder! Telefonisch niet bereikbaar. App gestuurd naar het nummer die op de site stond en krijg ook hier geen antwoord helaas, lijkt ook niet gelezen te worden. Dus ook hier word het een aangifte maandag

Treurig dit

12. april 2024
Bike2bike-logo

Besvarelse fra Bike2bike

Beste Desiree,

Allereerst onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Uw aankoopbedrag was al teruggestort en het bedrag is op 15-04-2024 op uw rekening bijgeschreven, jammer dat u uw review daarna niet aangepast terwijl u uw geld al hebt terugontvangen.

Bike2bike

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Alleen doen als je heeeeel veel geduld hebt!

Al sinds 5-3-24 bezig en nog niet de juiste fiets. Ik had een Altec urban transportfiets 28 inch, 57cm army groen besteld. De levering was later dan ze op de site aangeven, uiteindelijk werd er na 7 werkdagen 14-3-2024 een fiets afgeleverd. Ik had al gelezen dat de leveringen niet altijd soepel gaan, maar voor deze prijs had ik dat er wel voor over.

Tot mijn verbazing zag ik Donderdag 14-3-24 een fiets staan met een ander merk, Crown Holland. Via whatsapp contact gehad, en ik kreeg te horen dat de fietsen behalve het merk identiek zijn. Ik zag overigens op de site dat de Crown Holland alleen in 28 inch, 53 cm is en niet in de 57 cm die ik had besteld. De fiets kon omgeruild worden voor de juiste fiets, dit zou binnen 5 werkdagen gebeuren. Een ruime week verder 22-3-2024 en ik had nog steeds niks gehoord dus zelf maar weer een bericht gedaan. Ik kreeg te horen dat het ontzettend druk was en ze die dag zouden uitzoeken wanneer de fiets mijn kant op zou komen. Je raad het al, geen bericht. Vorige week Vrijdag 29-3-2024, na zelf weer te hebben gewhatsapt kreeg ik eindelijk bericht dat de ze de juiste fiets hadden besteld en dat deze inmiddels bij hun was afgeleverd. Ze zouden de fiets Dinsdag 2-4-2024 rijklaar maken en dan hoorde ik die dag ook wanneer de fiets afgeleverd zou worden.

Nou suprise, suprise, niks gehoord gister.... Dus vandaag 3-4-24 maar weer een bericht gedaan met de vraag wanneer de fiets mijn kant op komt.
Ik kreeg een bericht dat de fiets die ik had besteld niet meer leverbaar was, alleen in de mat zwarte kleur en of ik hier mee akkoord ging.

Ik heb ze een reactie gestuurd dat ik het ontzettend vreemd vind dat ze vorige week vrijdag nog zeiden dat de fiets bij hun was afgeleverd en dat ze de fiets rijklaar zouden maken, en dat de fiets nu ineens niet meer leverbaar is.... Hierop krijg ik geen duidelijk antwoord. Ik ben maar akkoord gegaan met de mat zwarte variant want ik ben er echt helemaal klaar mee. Ik heb ze een bericht gedaan dat ik zsm de fiets omgeruild wil hebben.

De reviews verschillen erg, maar uit mijn ervaring raad ik niemand dit aan. Tenzij je superveel geduld hebt en uiteindelijk ook met een ander alternatief genoegen neemt..... Prijs/kwaliteit verhouding van de fiets is prima, maar de service er omheen en de bereikbaarheid van Bike2bike is echt slecht.

3. april 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Koop lokaal!

-Inmiddels mijn geld teruggekregen na een aangifte, een vervelende recensie en vele e-mails met beloftes-
—————————————————————

Ik geef Bike2bike 1 ster voor hun snelle communicatie (al krijg je als klant er zorgen bij die je liever niet hebt als je iets leuks voor je kinderen koopt)
En ik geef ze een 2e ster omdat ze toch nog mijn geld hebben teruggestort. Vjiew…

Ik heb inmiddels een fiets gekocht bij de fietsenmaker bij ons in het dorp, dat zou jij ook kunnen overwegen :)

8. marts 2024
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ze lijken slachtoffer van hun eigen…

Ze lijken slachtoffer van hun eigen succes doordat ze adverteren met mooie prijzen en populaire en leuke 28" dames transportfietsen die vervolgens niet(meer) leverbaar blijken. Voorraad beheer/website niet in orde.

Fiets met twee kratten besteld op 10 maart.
Fiets daadwerkelijk netjes en rijklaar geleverd op 21 maart, kratjes op 26 maart.
+15x heen en weer berichten via e-mail en WhatsApp.

Wat kan er beter:
-Filters op de website werken traag en filteren te strict, kleuren en frame maat hierdoor niet juist te filteren,
-Er zijn fietsen te koop die besteld en betaald kunnen worden maar vervolgens niet(meer?) geleverd kunnen worden, zorgt hiermee voor onduidelijkheid en gevoel van oplichting.
-Omschrijving kleur ontbreekt bij product regel en dus op bestelling, maar staat wel in advertentie beschrijving(?), waardoor je feitelijk een niet bestaande of leverbare fiets koopt.
-Er word geadverteerd op de website met 10€ korting in maart 2024, krijg deze vervolgens niet automatisch toegepast bij afrekenen, word door Bike2Bike wel via mail wel toegezegd dit te zullen terug storten, gebeurt vervolgens niet ondanks in elke e-mail het verzoek gedaan.
-Leveren fietsen met eigen bezorgers, communicatie uit eigen beweging over wanneer word verzonden of daadwerkelijk geleverd lijkt erg slecht.
-Leveren van accessoires zoals kratjes via DHL, krijgen hier zeer slecht of pas erg laat bericht en pas na hier meermaals om vragen, idem eigen bezorg dienst.
-Communicatie, duidelijker dus wel alle vragen beantwoorden en toegezegde zaken zoals restitutie ook doen, berichtgeving is naamloos en onpersoonlijk, alleen Bike2Bike.

Goede punten:
-Goed geprijsde fietsen.
-Reageren binnen 24u op e-mails en WhatsApp(50%).
-Fiets word netjes rijklaar geleverd met eigen bezorg dienst zonder schade.
-Producten worden daadwerkelijk geleverd al moet je geen haast hebben of geen tijd willen besteden voor een goede deal.
-Doen daadwerkelijk moeite om het juiste en gewenste te leveren.

26. marts 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooie fiets voor scherpe prijs

De bestelde fiets bleek niet meer voorradig te zijn, maar er is een goed alternatief rijklaar afgeleverd en ook het prijsverschil is opgelost. Goede communicatie en mijn dochter is heel blij met haar verjaardagscadeau 👍🏼

15. marts 2024

Oplichting

Bestelling geannuleerd door de winkel, geen restitutie ondanks constante garanties dat de overdracht was verzonden. Oplichting, beter vermijden!
De terugbetaling werd pas na vele weken en een groot aantal e-mails en na het nemen van juridische stappen ontvangen.

1. februar 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Communicatie moet beter

Vandaag besteld morgen in huis gaat niet werken. Hier ook direct actie op ondernomen. Bestelde fiets niet leverbaar.
Communicatie kan beter. Komt de betrouwbaarheid niet ten goede. Maar na overleg, 5 dagen later dan gepland, een zeer mooie fiets afgeleverd. Dochter en ik blij mee

5. februar 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bike2Bike doet wat ze beloven!

Bike2Bike doet wat ze beloven. Inderdaad zijn ze telefonisch niet goed bereikbaar, maar ze reageren snel op mail en whatsapp. En als ze zeggen dat ze terugbellen, doen ze dat ook!
Ze denken ook goed met je mee. Wij hadden een fiets gekozen die uiteindelijk toch niet gelijk leverbaar scheen te zijn. We wilden niet wachten en gingen voor een andere. Na telefonisch contact hebben ze het ook nog eens dezelfde dag (op de verjaardag van m’n dochter) geleverd.

6. februar 2024

Aangifte gedaan. Geld terug

Zelfde verhaal als meerdere klanten van Bike2bike.nl. Fiets besteld, niet op voorraad, geven aan het geld terug te storten, maar doen ze niet. Inmiddels heb ik mijn geld terug nadat ik online aangifte heb gedaan bij de Politie. Bewijs hiervan naar Bike2bike gestuurd en binnen een dag had ik het geld terug op mijn rekening

15. januar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na annulering bestelling geen geld retour

Na bestelling bericht ontvangen van bike2bike.nl dat de fiets niet voorradig was. Gevraagd de bestelling te annuleren. Het bedrag zou automatisch binnen 5 dagen teruggestort worden. Na 5 dagen contact opgenomen dat het bedrag niet is teruggestort. Bericht ontvangen dat het wel is teruggestort en verkoper vraagt volledige bankgegevens te sturen. Tot op heden geen reactie ontvangen.
Op advies van onze jurist aangetekend de koopovereenkomst laten ontbonden en aangifte gedaan bij de politie.
Verkoper/webshop kan reageren als er een vergissing is en het geld teruggestorten, anders wordt de juridische stappen en de aangifte doorgezet.

12. januar 2024

Verlies geen hoop...

Een review voor mensen die zich opgelicht of hopeloos voelen: verlies geen hoop! Na veel slechte reviews lezen en 2 weken vertraging met leveren is vandaag bij ons een mooie fiets geleverd (kerstcadeau voor mijn zoon). Enorme opluchting want het ging om bijna 400€. Communicatie met bike2bike was best goed. Ik zal bij bike2bike nooit meer iets bestellen omdat het uiteindelijk veel onzekerheid en veel stres kostte. Wel blij met de nieuwe fiets.

9. januar 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Fiets besteld niet voorradig/geld na mailen terug

Net zoals velen, een fiets besteld op
10-11 paar dagen later bericht dat de fiets niet voorradig is (ondertussen gewoon nog steeds online verkrijgbaar). Geld terug gevraagd, automatisch terugboeken bleek niet te lukken, nu handmatig gedaan en zou binnen 2 werkdagen op de rekening staan. Ben nog steeds aan het wachten, morgen is het de 2e werkdag! Heb betaald met creditcard, dus nu maar hopen dat het daar verzekerd is! Ook de website op politie.nl opgezocht en daar staan ze ook als fraudeurs! Linksom/rechtsom zal ik mijn geld terugkrijgen, in het ergste geval via de rechtsbijstand! Maar een gewaarschuwd mens telt voor 2, dus trap er niet in!

Update 29-11;
Via de mail altijd een snelle reactie, inmiddels geld terug gekregen. Zelfs iets te veel, eerlijkheid duurt het langst dus heb dit aangegeven en ter compensatie mocht ik een deel zelf houden. Uiteindelijk opgelost en daarom nu 2 sterren.

27. november 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Koop hier niet!! Oplichters!!! Pas op!!!

Er is een fiets voor mijn zoontje besteld. Stond op de site dat deze op voorraad was. Na een paar keer mail contact geen fiets. Was toch niet op voorraad. Geld terug gevraagd. Zou binnen 7 werkdagen terug gestort worden. Na 7 dagen geen geld. Ze zeiden dat er wat verkeerd was gegaan en dat ze het handmatig zouden terug storten. Tot nu toe nog geen geld. Ook met een sommatiebrief niks opgeleverd. Koop hier niets!! Je wordt opgelicht!!

11. oktober 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.