3,0

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,0

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Pas op met Bik en Bik

Ik dacht ik ga hier bestellen omdat de prijzen voor supplementen veel goedkoper waren. Allereerst klopt de levertijd absoluut niet met wat ze op de website beschrijven. Het duurt vaak meer dan 2 weken. De laatste bestelling heb ik geannuleerd doordat het zolang duurde en wij met vakantie gingen. Ik stuurde een mail dat ik mijn geld terug wilde. Ze hebben toch de bestelling opgestuurd in mijn vakantie. Post NL zegt dan dat de bestelling geleverd was. Maar wij waren weg. Ik heb dit aangegeven bij Bik en Bik. En die geven niets retour. Geld kwijt en geen product. Ik zeg pas op om hier te bestellen.

13. juli 2026

Dit lijkt een fake webshop

Dit lijkt een fake webshop. Levertijd wordt op de website gecommuniceerd met 1-2 werkdagen. Na het plaatsen en betalen van een order heb ik deze een maand later nog niet ontvangen. Ook heel vervelend geen enkele reactie op verschillende emails en telefoontjes. Ik denk dat ik helaas mijn geld kwijt ben.

11. november 2025

Uitstekende en betrouwbare drogist

Uitstekende en betrouwbare drogist. Heb al een aantal malen Superol besteld, en wordt keurig geleverd. Heel blij mee, zou niet weten hoe ik er aan zou moeten komen. Al die zuigtabletten helpen totaal niets. Heel blij met Bik. Hebben trouwens heel veel producten, echt een aanrader. 5 sterren is 10 punten!

31. juli 2025

Bestelling: 30ml methyleenblauw

Bestelling: 30ml methyleenblauw

De levering verliep vlot, maar het flesje bleek bij gebruik niet de opgegeven inhoud van 30ml te bevatten. Na nauwkeurig doseren (dagelijks 2 ml), was de fles al na 10 dagen leeg, terwijl het 15 dagen mee had moeten gaan. Dit roept twijfels op over de daadwerkelijke inhoud.

Inhoudscontrole bij dit soort producten is belangrijk, zeker bij supplementen waarbij dosering nauw luistert. Jammer, want het product zelf lijkt verder prima.

Ik raad het bedrijf aan om de vulhoeveelheden beter te controleren.

16. april 2025

Great!

Great!! I ordered for the 1st time and as the product was out of stock in whole EU they were very correct, keeping me informed, offered me to send the money back as well. I decided to wait, so they kept me all the time informed. When it got back in stock I got immediately an email and immediately shipped. Many thanks to Geert and his staff!! You are doing a really great job, so friendly, u really treat the customer as king!

4. februar 2025

Communicatie online drama en onprofessionele reactie op klacht

Communicatie online drama. Misschien (hoop ik) is er in de fysieke winkel wel betere service. Elke webwinkel mailt je extra (meerdere keren) als een bestelling tot of meer dan 30 dagen zal duren. Product staat gewoon als bestelbaar op de site, met vage info zonder specifieke termijnen. Dan ziu je denken: je wordt op de hoogte gebracht in de tussentijd. Je krijgt wel mailreclame van producten die 'volgens de regelgeving niet op de website mogen'. Als je ze mailt met jouw ervaringen als klant en klachten, krijg je een hele lap tekst terug met hoe het je eigen schuld is. Hoe de communicatie in dit geval niet aan hen was? Ook nooit meegemaakt. Dacht dat elke beleving van een klant serieus genomen moet worden, wat er ook is. Je krijgt zelfs zinnen te lezen met sarcasme zoals (ik citeer): 'Ik bedank u dan ook dat u in ieder geval ons de kosten laat betalen van de verzending van het pakket en de retour kosten'. Al met al, zeer onprofessioneel.

25. januar 2025

Er dette din virksomhed?