Bloemen incl vaas besteld voor een 95 jarige dame welke afgeleverd moesten worden op een feestlocatie. De bloemen werden echter pas na 2100 uur geleverd en het feestje was al lang voorbij. Bijzondergr... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Heb met een speciale reden, hier een Delphinium boeket besteld in de lievelingskleuren van de ontvanger, deze bloem zat er echter totaal niet in, en de bloemen/kleuren kwamen zeker niet overeen met... Se mere
Na telefonisch contact een mail met de diverse wensen verstuurd aan Dennis. Er is een prachtig rouwstuk gemaakt met de diverse wensen erin verwerkt. Levering bij het rouwcentrum ook cfm. de afsp... Se mere
In korte tijd hadden we twee crematies, waarvoor we een rouwstuk hebben besteld bij Bijzonder Groen. Onze ervaring is zeer positief! Het waren prachtige stukken met verse witte bloemen en zorgvul... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 76 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bloemstuk voor een uitvaart
Het bestelde bloemstuk was bestemd voor een uitvaart. Het werd met grote zorg en persoonlijke als een ambachtelijk kunstsuk gemaakt en precies op tijd in perfecte staat op de aangegeven locatie afgeleverd. Bovendien werd ik op de dag van het transport steeds op de hoogte gehouden. Het is de tweede keer dat ik van diensten van dit bedrijf gebruik gemaakt heb en dat meer dan volle tevredenheid.
Afgelopen kerst heb ik 5 rode amaryllis…
Afgelopen kerst heb ik 5 rode amaryllis boeketten in een vaas online besteld. Ondanks de kerstdrukte lukte het om de bestelling 1 dag eerder hier keurig in dozen te bezorgen. Mijn buren uit de seniorenflat waren zeer verrast en vonden ieder dat het boeket liefde en genegenheid uitstralen. Het boeket heeft langestraat. Ik ben een tevreden nieuwe klant
Het liefst -5⭐️
Het liefst -5⭐️! Wat een flutbedrijf! Eerst een bestelling als bedankje voor een vriendin, bos bloemen lijkt niet eens op de keuzefoto dan wordt het bij bezorging plat voor de deur gelegd met als gevolg dat het water eruit loopt een natte bende voor de deur en het kaartje niet meer leesbaar. Een klacht ingediend via email wordt er bij de volgende bestelling als vergoeding 50% korting beloofd en gratis een cilindervaas. Ik dacht ik geef ze een 2e kans! Nieuwe bestelling voor mijn dochter haar verjaardag! Zou bezorgt worden op zaterdag 8 maart. "Ja
mevrouw we gaan een prachtige bos bezorgen!" Aldus een zin uit de email! Helemaal NIKS bezorgt! Ben zo ongelofelijk boos! Om teleurstelling te voorkomen is dit een absolute afrader!
Na een zeer onaangenaam telefonisch contact heb ik de verbinding verbroken. Ze verwijzen het probleem naar ieder ander behalve zichzelf. Ik kreeg het verwijt dat ik het bedrijf de nek om wilde draaien. Mijn enige reactie daarom was dat ze mij daar niet bij nodig hebben want dat doen ze zelf wel. Er is geen oplossing mogelijk! Geld terug geëist dat inmiddels is teruggestort. Einde van deze ellendige ervaring.

Besvarelse fra Bijzondergroen
Prachtig rouwstuk met de mooist bloemen
Het rouwstuk was met zoveel zorg, aandacht en met de mooiste bloemen gemaakt. Een prachtige kleur lint maakte het geheel af.
Absoluut betrouwbaar, op tijd bezorgd.
Bijzondergroen.nl heeft een prachtig bloemstuk verzorgd.
Bijzondergroen.nl heeft voor de uitvaart van een familielid een prachtig, gepersonaliseerd bloemstuk gemaakt. De overledene hield erg van lentebloemen en op ons verzoek zijn deze in overvloed in het bloemstuk verwerkt. Dit in contrast met andere bedrijven die niet bereid waren het stuk te personaliseren. Petje af voor Bijzondergroen. We zullen in de toekomst graag opnieuw gebruik maken van dit bedrijf.
Ontvangen grafstuk
Een prettig contact waarin ik mijn wensen kenbaar kon maken. Grafstuk was mooi gemaakt volgens de afspraken.
Werd op tijd geleverd.
super mooi en een echte aanrader
De keuze is heel overzichtelijk en voor ieder wat wils. Ook eigen inbreng is mogelijk, maar dat vond ik niet eens nodig. Prachtstuk op zich! Ook verschillende formaten per variant. Je kunt, indien nodig, heel makkelijk contact leggen met vriendelijk medewerker. En tot slot...een hele snelle levering! Ik weet waar ik in de toekomst moet zijn!
Rouwboeket bijzondergroen
Ik heb online een rouwboeket besteld bij bijzondergroen.nl. slechts 2 dagen voor de uitvaart heb ik het besteld. Ik was vergeten een kaartje toe te voegen, maar na contact per mail werd dat probleemloos alsnog toegevoegd. Al was het een treurig event, het boeket was werkelijk prachtig. Een bijzonder mooi en vol bloemstuk dat duidelijk met zorg en aandacht gemaakt was. Heel hartelijk dank hiervoor.
Supersnelle levering en n zeer mooi…
Supersnelle levering en n zeer mooi groot rouwboeket. Vriendelijk behandeld en n goeie communicatie. Ik raad dit iedereen aan. Miranda

Super vriendelijk bedrijf.
Super vriendelijk bedrijf.
Nadat er iets mis gegaan was met de bezorging.
Was dit bedrijf één en al oor .
Een heel lief aanbod aan geboden gekregen.
Ze leveren een mooie kwaliteit bloemen.
De bloemen waren vers, divers en van hoge kwaliteit.
De bloemen waren veelkleurig, mooi om te zien vers en keurig verpakt. Ik heb de foto gezien voor en na het bestellen echt van hoge kwaliteit.
Schitterend grafboeket
Wilden het grafboeket aanpassen.
Hebben telefonisch contact opgenomen.
Het boeket was werkelijk schitterend gedaan.
Wij zijn fan!
Altijd prachtige verse boeketten en hele goede en persoonlijke service. We zijn al twee jaar klant en dat blijven we graag nog een tijdje :-)
Ik ontving binnen 24 uur 2 schitterende…
Ik ontving binnen 24 uur 2 schitterende rouwstukken. En ook nog helemaal afgestemd op mijn wensen; ze maakten een prachtige combinatie van 3 rouwstukken in één.
Fraaie creme linten met gouden letters erbij geleverd.
Kortom, terecht bijzondergroen!
Absoluut een aanrader!
Heb voor mijn moeder haar 60ste…
Heb voor mijn moeder haar 60ste verjaardag, een extra groot boeket aangevraagd! Wat een ontzettend mooi boeket, ik ben super tevreden, en wil graag jullie bedanken!

Prachtig boeket
Boeket bloemen besteld voor mijn zieke vriendin. Snel geleverd en boeket nog mooier dan op de foto. De bloemen hebben ook lang gestaan. Volgende keer zeker weer een bestelling bij Bijzondergroen!

Besvarelse fra Bijzondergroen
Al bij veel online bloemisten besteld
Al bij veel online bloemisten besteld, maar deze springt er echt uit. Het bestelproces is overzichtelijk en snel en de boeketten prachtig. Voor mij geen anderen meer.
D. Karel

Mooi boeket besteld
Mooi boeket besteld, snel geleverd ook, bloemen houden het lang vol, helemaal tevreden, aanrader!
Altijd weer stralende boeketten die…
Altijd weer stralende boeketten die opvallend lang mooi blijven, netjes bezorgd en een uitstekende klantenservice. Ik bestel al jaren bij Bijzondergroen en ben een zeer dankbare en tevreden klant. Ook ideaal als cadeau. Bijzondergroen is een absolute aanrader!