Se, hvad kunderne siger
Na telefonisch contact een mail met de diverse wensen verstuurd aan Dennis. Er is een prachtig rouwstuk gemaakt met de diverse wensen erin verwerkt. Levering bij het rouwcentrum ook cfm. de afsp... Se mere
In korte tijd hadden we twee crematies, waarvoor we een rouwstuk hebben besteld bij Bijzonder Groen. Onze ervaring is zeer positief! Het waren prachtige stukken met verse witte bloemen en zorgvul... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 76 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Veel te late levering
Bloemen incl vaas besteld voor een 95 jarige dame welke afgeleverd moesten worden op een feestlocatie. De bloemen werden echter pas na 2100 uur geleverd en het feestje was al lang voorbij. Bijzondergroen werkt met de vervoerder Packs die altijd pas s avonds afleverd. Ik bestel hierdoor nooit meer bloemen bij Bijzondergroen.
Teleurstellend
Heb met een speciale reden, hier een Delphinium boeket besteld in de lievelingskleuren van de ontvanger, deze bloem zat er echter totaal niet in, en de bloemen/kleuren kwamen zeker niet overeen met de getoonde foto. Ik moest vlgs mail, eigenlijk nog blij zijn dat ze ivm hoge kosten en weinig voorraad/aanbod nog geprobeert hadden, er iets moois van te maken. Voor mij dus nooit meer, ook het standaard antwoord: ( zag ik helaas telaat) 50% korting en de gratis vaas, op een volgende bestelling, gaan dat niet veranderen.
Vind de teleurstelling, en het misleiden nog het ergste, als je het niet kan leveren, pas je aanbod en prijzen dan gewoon aan.
Dan had ik gewoon ergens anders bloemen besteld.
Super fijn geholpen
Super fijn geholpen
En zeer tevreden over de mooie bloemen.
Het stuk wat geleverd is lijkt er…
Het stuk wat geleverd is lijkt er totaal niet op ,ook niet in waarde .
Ze zijn telefonisch niet te bereiken en reageren ook niet op hun mail .

Erg mooi boeket besteld!
Erg mooi boeket besteld op Bijzondergroen.nl bestellen was gemakkelijk en het boeket werd op onze trouwdag bezorgd! Heel blij mee!
Rouwstuk
Na telefonisch contact een mail met de diverse wensen verstuurd aan Dennis.
Er is een prachtig rouwstuk gemaakt met de diverse wensen erin verwerkt.
Levering bij het rouwcentrum ook cfm. de afspraak netjes afgeleverd
Niet vers en meerdere takken al leeg
Ik kreeg bloemen. Bij in de vaas zetten lag er al van 1 bloem alle blaadjes op de grond. Een andere tak hing op half 11 en bij nog een andere was een stuk uit de bloem. Het oogde allemaal niet vers.
Tevens was de grootte de helft van wat er op de site op de foto stond (ik had de gever een foto gestuurd en die schrok wat er geleverd was).
Kortom teleurstellend en schandalig voor wat ervoor betaald moet zijn.
Heel vervelend
Heel vervelend, ik kies het Delphinium veldboeket, rouwboeket, uit, een groot boeket met vaas, voor zeer goede vrienden. Ze vragen om fleurige bloemen, daarom dit boeket en t veld omdat ik erg van dat sprieterige houd.
Wordt er een standaard rose boeket geleverd, met niets speels en vrolijk. Alleen de vaas was, die ik besteld had. Zo jammer dit. Dacht ga eens op zoek naar een andere bloemenleverancier. Echt heel jammer dit.
Bloemen
Na wat problemen, die eigenlijk met de bezorging te maken hadden…is alles naar tevredenheid opgelost…dank jullie wel hiervoor. Hierover een goed telefonisch contact gehad…. Bloemen werden opnieuw bezorgd….
Nette klachtafhandeling
Er was een slordige fout gemaakt bij de bezorging van een boeket. Na wat mails, die snel en netjes werden beantwoord,
hebben ze opnieuw een bos bloemen bezorgd.
De klacht is heel netjes afgehandeld.
Dus voor de 1e bezorging 1 ster, maar door de nette afhandeling, toch 4 sterren
Het rouwstuk voor mijn vader was echt…
Het rouwstuk voor mijn vader was echt prachtig. Het bedrijf is duidelijk populair, heeft het druk, dus het was iets lastig om telefonisch contact te krijgen voor overleg. Maar het stuk werd keurig op tijd bezorgd en was echt prachtig.
Ander product geleverd op verkeerde dag!
Beschrijving van de situatie
Op 7 mei 2026 heb ik via de website een extra groot boeket bloemen besteld en betaald ter waarde van € 47,85 (inclusief bezorgkosten). De levering was specifiek door mij ingepland voor 10 mei 2026 (moederdag). Ik had expliciet gekozen voor een boeket met dahlia's.
Het product is op twee cruciale punten niet conform de overeenkomst geleverd:
Verkeerde leverdatum: Het boeket is een dag te vroeg geleverd.
Verkeerd product: Het geleverde boeket week volledig af van wat ik had besteld. De specifieke dahlia's ontbraken, de kleurstelling was onjuist en het boeket was beduidend kleiner dan de door mij bestelde 'extra grote' variant.
Contact en reactie van het bedrijf
Ik heb direct na de levering per e-mail bezwaar gemaakt. Ik heb verzocht om ontbinding van de koop en een volledige terugbetaling, aangezien het product niet aan de overeenkomst voldeed en de specifieke gelegenheid waarvoor de bloemen bedoeld waren inmiddels voorbij was.
Het bedrijf heeft via e-mail als volgt gereageerd:
Erkenning van de fout: De bloemist geeft schriftelijk toe dat het door mij bestelde product (de dahlia's) wegens het seizoen niet leverbaar was. Ook erkent het bedrijf dat er sprake is van een systeemfout en dat zij vooraf telefonisch contact met mij had moeten opnemen over deze wijziging, wat door drukte is nagelaten.
Eenzijdige wijziging: Het bedrijf stelt dat zij zelfstandig de afweging heeft gemaakt om een alternatief boeket (een rozenveldboeket inclusief vaas) te leveren.
Weigering terugbetaling: Het bedrijf weigert de terugbetaling uit te voeren. Zij verschuilt zich achter het argument dat de ontvanger de bloemen in ontvangst heeft genomen en er blij mee zou zijn. Wat de ontvanger ervan vindt, is voor mij juridisch echter niet relevant; ik ben de contractpartij.
Aanbod: Het bedrijf weigert mee te werken aan geld terug en blijft vasthouden aan een eenzijdig compensatieaanbod (50% korting op een volgende bestelling plus een vaas), of een latere nalevering. Ik ben hier herhaaldelijk niet mee akkoord gegaan.
Het zou niet uit moeten maken, maar er zat een zeer speciale reden achter de keuze voor de dahlia's en het was voor mij van groot belang dat er exact op de afgesproken dag geleverd zou worden. De bloemen waren bedoeld voor een specifieke, betekenisvolle gelegenheid die hiermee volledig in het water is gevallen. Het is voor mij onvoorstelbaar dat een bedrijf eenzijdig besluit een totaal ander product op een ander moment te leveren, de fout schriftelijk toegeeft, maar vervolgens elke verantwoordelijkheid afwijst en weigert het aankoopbedrag terug te betalen.
Update na reactie bedrijf (18-6): ik waardeer het niet als er onwaarheden door dit bedrijf worden verspreid. Ik heb nooit complimenten gegeven over de levering en ik heb foto's bij de klacht meegestuurd om aan te tonen dat het boeket niet in goede orde is ontvangen. Het bedrijf hoeft mij ook niet meer prive te mailen en al helemaal niet met opmerkingen over dat ik hun naam aan het besmeuren ben. Ik beschrijf hier alleen de feiten. Ik heb hen gevraagd om de overeenkomst te ontbinden en om het aankoopbedrag terug te storten. En wat dat betreft zijn ze volledig in controle over de situatie.
Ik vind het contact inmiddels bijna intimiderend, niet alleen heb ik na deze review nog een nare en rare mail ontvangen, maar er is ook nog contact opgenomen via whatsapp en ik ben meerdere keren gebeld in een korte tijd. Ik verwacht geen oplossing meer en ik wens ook geen contact. Ik heb meermaals gevraagd om het bedrag terug te storten zodat ik dit kan afronden maar het bedrijf blijft maar om een oplossing vragen. Er wordt totaal niet geluisterd naar je verhaal, de communicatie verloopt zeer onprettig en ik waarschuw iedereen, bestel hier niks!

Geweldige dienst
Geweldige dienst, alle keren prachtige rouwstukken tegen een eerlijke prijs!
Prachtige bloemen in 2 rouwstukken
Prachtige bloemen in 2 rouwstukken. Goede instructie voor watergeven enz.
Goed geluisterd naar de wensen.
Heel fijn
Begin juni een lenteboeket (groot)…
Begin juni een lenteboeket (groot) besteld, helaas kwam de bezorging 2 dgn telaat ivm brand , toen het besteld werd bleek het niet het bestelde boeket te zijn en de daarbij geleverde vaas was kapot.
Bijzondergroen is heel slecht te bereiken tel worden niet beantwoord en mails worden erg laat of niet beantwoord.
Na vele mails gestuurd te hebben, werd er een nieuw boeket en vaas aangeboden, heb weer gevraagd om een lente veldboeket , het bezorgde boeket was wederom geen veldboeket , de vaas was gelukkig niet kapot.
Wederom een mail gestuurd met de vraag waarom het geen veldboeket heb ik geen antwoord meer op gekregen.

Besvarelse fra Bijzondergroen
Zeer slechte ervaring met het bestellen van een lenteboeket
Een Delphinium veldboeket besteld. Het werd omschreven als een knallend veldboeket vol bloemen uit het voorjaar met o.a. Delphinium, Viburnum, Snowball en Franse tulpen.
Het bezorgde boeket leek in de verste verte niet op een lenteboeket, het was een smakeloos opgemaakt boeket van totaal andere bloemen waaronder paarse herfstasters.
Op een klacht hierover was het antwoord dat bloemen op dit moment enorm schaars zijn door het geringe aanbod op de bloemenveiling en de enorme vraag. Dit terwijl de supermarkten vol staan met soortgelijke lenteboeketten. Ter compensatie boden ze 50% korting aan voor een eventueel volgende aankoop met een gratis vaas ter waarde van €14,95. Maar daar heb ik absoluut geen behoefte aan en dus heb ik, overigens tevergeefs, om alsnog levering van het juiste boeket gevraagd of indien dat niet mogelijk is het aankoopbedrag te retourneren . Daar werd niet meer op gereageerd. Zeer teleurstellend allemaal en een schande voor dit bedrijf.
Soms gaat er wat mis
Helaas ging de aflevering van een boeket met een bepaalde intentie helemaal mis.
Bijzondergroen heeft de kwestie uiteindelijk opgelost en, weliswaar een week later, een mooi vers boeket bloemen inclusief vaas bij mijn schoonouders laten afleveren. Hopelijk nemen ze in de toekomst een andere koerier onder de arm

Beste mensen,
Beste mensen,
Wij zijn blij verrast met het boeket dat geleverd is en de manier waarop dit (snel) tot stand kwam. Onze ervaring is dat er vooral veel ‘groen’ in een boeket gedaan wordt om het wat te laten lijken. Maar jullie bloemen zijn vers en prachtig!
Geheel tegen onze gewoonte in plaatsen we daarom een recensie. Tot de volgende keer👍🏻
Groot assortiment
Groot assortiment
Bijzonder klantgericht
Mooie rozen boeket besteld
Dit boeket was super vers
De ontvangster was er blij mee
Ik beveel bijzonder groen zeker aan!