Bloemen incl vaas besteld voor een 95 jarige dame welke afgeleverd moesten worden op een feestlocatie. De bloemen werden echter pas na 2100 uur geleverd en het feestje was al lang voorbij. Bijzondergr... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Heb met een speciale reden, hier een Delphinium boeket besteld in de lievelingskleuren van de ontvanger, deze bloem zat er echter totaal niet in, en de bloemen/kleuren kwamen zeker niet overeen met... Se mere
Na telefonisch contact een mail met de diverse wensen verstuurd aan Dennis. Er is een prachtig rouwstuk gemaakt met de diverse wensen erin verwerkt. Levering bij het rouwcentrum ook cfm. de afsp... Se mere
In korte tijd hadden we twee crematies, waarvoor we een rouwstuk hebben besteld bij Bijzonder Groen. Onze ervaring is zeer positief! Het waren prachtige stukken met verse witte bloemen en zorgvul... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 76 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Niet als op het plaatje
Niet als op het plaatje: Boeket met zonnebloemen besteld voor mijn vader’s weduwe op de eerste gedenkdag van zijn overlijden.Hij hield erg van zonnebloemen. Dit bedrijf belooft op hun site te leveren wat op het plaatje op hun site staat en aangezien het voor deze gelegenheid voor ons zo emotioneel en belangrijk was dat het boeket zonnebloemen zou hebben, bestelde ik voor het eerst bij dit bedrijf. Het geleverde boeket was best mooi, maar er zat geen zonnebloem in en was heel anders dan het plaatje. Het werd afgedropt bij de receptie van het verzorghuis in een gesloten grote kartonnen doos zonder te melden dat het om bloemen ging. Daardoor belandde het in een ruimte met post en andere pakjes en werd pas de volgende dag ontdekt. Toen was het niet meer zijn sterfdag. Een misser voor € 40,-. Geklaagd bij het bedrijf maar die gaven niet thuis.
*Na plaatsing van deze review reageert het bedrijf hier alsof ze niet weten wie ik ben, maar mijn tekst hier is hetzelfde als in de directe mail wisseling met hun. Heb ze alle kans gegeven het met me op te lossen, maar ze zijn alleen geinteresseerd als ze slechte reviews krijgen blijkbaar.
* Inmiddels een mail ontvangen van Eelco Meijer van Bijzondergroen die schrijft “Wie weet komen we elkaar nog eens tegen. Ik woon bij u in de buurt.” Wat een rare en creepy opmerking, en hoogst onprofessioneel.

Het klopt niet
Een veldboeket voor Moederdag besteld. Het geleverde boeket leek nergens op het boeket van de foto op hun site. Veel
opvulgroen en qua samenstelling, grootte en kleur compleet anders. Meer iets wat je bij de Albert Heijn uit een bak haalt.
Na een klacht hierover te hebben ingediend bieden ze 50% korting aan voor een eventueel volgende aankoop met gratis vaas. Er waren te weinig bloemen voorradig ivm drukte. Maar dat vind ik geen passende oplossing. Biedt dan meteen aan om alsnog een mooi boeket na te leveren en liever nog: had gemeld op de site dat een dergelijk boeket tijdelijk even niet te bestellen is ivm drukte. Dat is eerlijk en duidelijk.

Besvarelse fra Bijzondergroen
De bloemen die bezorgd zijn waren…
De bloemen die bezorgd zijn waren prachtig.keurig op tijd de bezorgtijd ontvangen via mail.
Alleen even rekening houden met het distributie bedrijf. Deze is voor vragen over het tijdstip hoe laat bezorgen,alleen open op werkdagen en niet op zaterdag.verder ben ik tevreden
Een prachtig gemengd boeket bloemen…
Een prachtig gemengd boeket bloemen afgeleverd door dit bedrijf.
Kwaliteit is zeer mooi.
Ik zou hier zelf nooit bestellen
Ik zou hier zelf nooit bestellen. Ik kreeg drie dagen ná mijn verjaardag een verlepte bos in een doos. De afzender had op tijd de bloemen besteld en als bezorgdatum mijn verjaardag aangegeven, afzender heeft klacht ingediend, maar ipv vrijdag hebben ze ze maandag bezorgd. En nu is het woensdagochtend en kan ik ze al weggooien. Iemand betaalt voor iets feestelijks en zadelt de ontvanger op met een grote doos en groenafval. Vroeger kreeg je tenminste een feestelijk boeket aan de deur gepresenteerd.

Besvarelse fra Bijzondergroen
Jammer dat ik hier geen foto kan…
Jammer dat ik hier geen foto kan plaatsen. Boeket 32 euro met mooie tulpen. Wat wordt er bezorgd, een ratjetoe..gemaakt door iemand uit een kleuterklas. Deze moesten naast een kist komen te staan, heb lokaal bloemen gehaald, schaamrood stond op mijn kaken.Na melding hiervan gemaakt te hebben..krijg je dit antwoord. Blijf ver weg van dit bedrijf.
Jammer dat u zo teleurgesteld bent in de bloemen die we hebben bezorgd.
Ik heb het boeket persoonlijk voor u samengesteld en veel bloemen moeten nog uitkomen dus dat geeft wellicht ook een vertekend beeld.
Ik heb enorm mijn best gedaan om er zoveel mogelijk mooie bloemen in te verwerken.
Daarnaast is het zo dat bloemen momenteel enorm schaars zijn door het kleine aanbod op de bloemenveiling en de enorme vraag niet alleen in Nederland.
Toch heb ik voor het bedrag wat u heeft betaald er meer bloemen in samengebonden dan eigenlijk uit kan voor ons. U kunt bij elke bloemist navraag doen met uw foto en dan zult u te horen krijgen dat dit boeket minstens €35,00 kost op het moment. Ik steek daar mijn handen voor in het vuur.
Heeft de ontvanger ook een grotere vaas? Deze tulpen zijn een formaatje groter namelijk. De vaas is aan de korte kant.
Ik wil u voor een volgende bestelling graag 50 procent korting aanbieden plus een gratis vaas ter waarde van €14,95.
Vindt u dit een goede oplossing?
Graag hoor ik van u.

Besvarelse fra Bijzondergroen
Boeket lente besteld totaal ander boeket ontvangen
Boeket lente besteld en het ontvangen boeket leek in de verste verte niet op het plaatje. Na telefonisch contact zal volgende week het bestelde boeket alsnog bezorgd worden.

Bijzondergroen
Dit bedrijf staat goed open voor klachten en is bereid fouten die gemaakt zijn te erkennen.
Toch geen 5 sterren want de oorspronkelijke opdracht, een bloemetje voor een ernstig zieke, was heel mager uitgevallen.
Al vaker besteld bij Bijzondergroen
Al vaker besteld bij Bijzondergroen. Ook aankopen in fysieke winkel gedaan. Altijd vers!
Heel tevreden klant.
Bezorging top!
Een mooi rouwstuk voor een goede prijs
Het rouwstuk was prachtig en werd keurig op tijd bezorgd in het rouwcentrum.
Vanwege de hoge prijzen bij de grote online bloemenzaken, was ik eens verder gaan zoeken.
Een beetje spannend wel om bij een onbekende bloemenzaak te bestellen.
We zijn aangenaam verrast dat deze winkel een betere prijs/kwaliteit verhouding heeft dan sommige bekende online winkels.
Ook een normale prijs voor een lint erbij, zodat dat niet teveel van ons budget opslokte.
Het rouwstuk had ook een goed formaat, er was niet op beknibbeld.
Het was niet helemaal hetzelfde als op de foto's, maar het kwam aardig in de richting en was met zorg samengesteld.
Tip voor Bijzondergroen: laat de website even goed nakijken, de links gaan niet altijd naar de juiste pagina's.
Mooi rouwstuk
Mooi rouwstuk. Goede communicatie. Duidelijke afspraken. Mogelijkheid tot wijzigingen (ander kleur lint).
Rouwboeket: review van een zeer tevreden klant.
Rouwboeket zag er net zo uit als op de foto. Je krijgt dus wat je bestelt. Het boeket is keurig op tijd bezorgd en heldere communicatie omtrent de bezorging. De kleinzoon van de overledene vond het rouwboeket het mooiste van alle boeketten.
Positieve ervaring met Beter Groen
Onze ervaring is zeer positief! Het waren prachtige stukken met verse witte bloemen en zorgvuldig samengesteld.
We hebben er veel complimenten voor gekregen.
De service was prima en het werd mooi op tijd geleverd.
Mocht het weer zo uitkomen, dan weten we Beter Groen te vinden.
Tevreden
Onlangs toch besloten om een rouwboeket te bestellen ondanks slechte reviews over het niet afleveren en niet overeenkomen met wat besteld is.
De volgende dag toch even contact opgenomen met de bezorgdienst omdat ik geen mail had ontvangen met track and trace. Deze gaf aan dat hij die dag wel bezorgd zou worden. Binnen half uur kreeg ik een mail dat het boeket geleverd is.
Het boeket was groot ondanks dat ik het standaard formaat had besteld. De kleuren van de bloemen kwamen overeen met het bestelde boeket, alleen de bloemen die op de afbeelding stonden niet. Hierdoor was het boeket wat somberder ipv vrolijker. Aan de ene kant vond ik dat jammer omdat het iets vrolijks had moeten zijn, maar het boeket was prachtig ondanks dat. Dat maakte toch een hoop goed. Ik bestel zeker nogmaals.
!!! Bezint eer men bestelt!!!
Update
Men krijgt reviews hoe men ervaart Bijzondergroen!!!
Ik word niet graag afgezet en op twee eerdere mails reageerde jullie (weer) niet, dan een nieuwe review. Twee boeketten, grotendeels door mijzelf betaald!
Ik had eerder de 1 ster review gewijzigd naar 3 (had meer kunnen worden als ik dat ontvangen had wat op de afbeelding/beschrijving van boeket stond en afgesproken was nav jullie "aanbieding"
Aangezien jullie op meerdere vlakken niet na kwamen wat afgesproken was, verkeerde vaas, niet afgebeelde bestelde bloemen, geen voeding en negeren van mails, terug naar 1 ster.
Kom je eigen woorden en afbeeldingen na en wijs niet met de vinger naar de klant.
Ik zag dat ik niet de enige was, waarbij jullie onvriendelijk gaan doen.
Het zij zo!
*****************************
Na wat leek een fijne oplossing, blijkt achteraf helemaal geen oplossing te zijn.
Weet, dat wat afgebeeld en beschreven staat, ondanks dat ze vermelden, ontvang bloemen zoals afgebeeld, grotendeels niet overeenkomt!
Versheid bloemen 4 sterren
Klantvriendelijkheid 2 sterren
Afbeelding/beschrijving tov geleverd boeket 1 ster
Vol verwachting wachten op nieuw boeket.
Men kan zien dat het met zorg is samengesteld, de bloemen vers zijn, echter het bestelde boeket bloemen van de afbeelding/beschrijving, kwamen grotendeels helemaal niet overeen, noch mijn smaak, noch dat het een Extra Groot boeket was en verkeerde vaas geleverd.
Vermeld aub niet op uw site, luxe verzenddoos (kartonnen bruine doos) bloemenvoedsel (zat er niet bij) , ontvang bloemen zoals afgebeeld (kwam niet overeen) dat voorkomt teleurstelling!
Het vorige boeket was Groot, die vulde de vaas.
Jammer dat de gratis vaas niet de geselecteerde vaas was (die ook nog goedkoper was dan de gratis aangeboden)
2 verschillende bestelde boeketten, die beiden teveel afwijken van wat er geleverd werd.
Jammer dat men geen foto kan toevoegen

Besvarelse fra Bijzondergroen
Bezorgen totaal iets anders dan op de foto staat!
Bloemen besteld, zijn geleverd maar totaal andere bloemen als ik besteld had. Beloven te leveren wat op de foto staat, daar adverteren ze notabene mee op de website!!! Maar wat ze leveren lijkt er totaal niet op! Zonde van het geld. Reageren ook niet op mail of telefoon. Tip: beloof geen dingen wat jullie niet waarmaken, scheelt ontevreden klanten! En neem de moeite om op klachten te reageren per mail/telefoon.
Aanvulling op onderstaande reactie van Eveline van Bijzondergroen; ze bood mij 50% korting aan bij een volgende bestelling en een gratis vaas daarbij. Ze vroeg of ik daar akkoord mee ging. Toen ik aangaf dat ik dat geen goede oplossing vond omdat ik er geen bestelling meer wilde doen veranderde de toon van deze mevrouw. Ik stelde een stukje geld retour voor. Waarop Eveline vroeg hoe ik kon denken dat ik voor deze 'slechte' review als dank een stukje geld zou kunnen terugkrijgen. Toen brak mijn klomp. Zo'n reactie richting een klant! Heb er geen woorden voor. Een review van een ontevreden klant zien zij duidelijk als een aanval. Dit bedrijf staat niet open voor feedback of verbetering. Triest maar waar.

Bloemen
Bloemen besteld maar zijn helaas niet aangekomen .
Ik heb mijn geld terug gevraagd en gekregen. Ik bestel hier geen bloemen meer omdat het bedrijf die de bezorging doet onbetrouwbaar is jammer .
Een rouwstuk besteld bij bijzondergroen…
Een rouwstuk besteld bij bijzondergroen keurig op de afgesproken datum bezorgd,
Het rouwstuk was boven verwachting prachtig, het contact was ook zeer positief ik was tussen de namen op het lint een komma vergeten en werd gebeld of dat klopte en is aangepast , kortom een zeer goede ervaring!
Het boeket was prachtig.
Het boeket was prachtig.
Keurig op tijd bezorgd. Bijzonder groen is een aanrader
druk,druk, druk.....
Dit is de eerste keer dat ik kennis heb gemaakt met "bijzonder groen" Ik zat op dat moment in een drukke emotionele tijd door het sterfgeval in mijn familie. Ik bestelde een boeket voor mijn schoonzusje en vergat door de falderatie het adres erbij te vermelden Betaling gelukt en niet wetende dat ik dat vergeten was... Totdat er iemand van het bedrijf belde voor nadere informatie. Helemaal top, en alles is naar welbevinden ontvangen... Groet, Ans
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.