Pakketje werd snel verzonden, dat was positief! Tip: voortaan aan DHL het mailadres van de besteller doorgeven, zodat die geïnformeerd wordt over de voortgang van de zending. Daarnaast ook aan be... Se mere
Dit bedrijf verdient wat mij betreft 5 sterren omdat op vragen van mijn kant heel snel per mail gereageerd werd. Toen bleek dat mijn bestelling iets anders uitpakte dan dat ik verwacht had was retourn... Se mere
Alleen bij deze winkel hebben ze de oorbellen waar ik naar op zoek was. Helaas werden de verkeerde oorbellen geleverd, dus ik moest ze ruilen. Binnen een paar dagen de goede oorbellen binnengekregen e... Se mere
Ik voel me in de webshop van Bijoutheek als een kind in een snoepwinkel ‼️ Wat een prachtige collectie en wat een zeer ruime keuze uit verschillende merken, kleuren, vormen, groottes. Ze verzenden sne... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
“Bijoutheek, Voor je leukste accessoires.” Bijoutheek. Gevestigd in de oude apotheek in het Centrum van Alkmaar. Bijoutheek verkoopt de leukste items waarmee je je outfit compleet maakt: sieraden, sjaals, zonnebrillen en natuurlijk horloges (Oozoo, Casia en 1915 watches!). Naast de grote collectie staat Bijoutheek bekend om onze uitstekende service! Je vind onze winkel op een steenworp van de Alkmaarse Kaasmarkt. Wat maakt Bijoutheek zo speciaal: Gratis verzending boven de 20 euro. Betaling mogelijk met ideal, Paypal en creditcard Zichttermijn van 14 dagen. Officieel dealer van alle merken op onze website. Minimaal 3 maanden service en garantie op veel merken* Eigen winkel in het centrum van Alkmaar. Shop je leukste accessoires op Bijoutheek.nl of kom naar onze winkel in Alkmaar
Langestraat 1, 1811 JA, Alkmaar, Holland
- 0725206625
- info@bijoutheek.nl
- bijoutheek.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Slechte service
Slechte service.
Vorige week een armband besteld om als cadeau te geven ( armband was leverbaar op de website). Vervolgens kreeg ik geen bevestiging voor wanneer dit geleverd zal worden. Uiteindelijk in de ochtend contact op gezocht en kreeg te horen dat de armband verpakt was en opgestuurd kon worden. Tot ik in de middag een mail kreeg dat mijn bestelling is geannuleerd met de reden ‘ geannuleerd op jou verzoek ‘. Tot mijn verbazing..
Vervolgens contact opgenomen met het bedrijf en kreeg te horen dat het artikel in de winkel verkocht was dus ik pech had…
Snel en volgens verwachting
Snelle levering
Ik had oorbellen besteld en gebeld, omdat ik ze heel snel nodig had om cadeau te geven. Ze zijn diezelfde dag nog op de post gedaan, daar kreeg ik een appje over, en de volgende dag waren ze er.
Snelle levering!
Hele goed ervaring
Hele goed ervaring. Het slotje van me armbandje was kapot en had gemaild. Ze reageerde heel snel (binnen 1 dag) en hebben me goed geholpen.
Erg snel in de brievenbus.
Erg snel in de brievenbus.
Mooie producten al meerdere keren besteld of ik bezoek de winkel.
Schöne Ohrhänger
Schöne Ohrhänger von guter Qualität zu gutem Preis-Leistungsverhältnis
Wat een gedoe
Veel gedoe. Als eerste werd de bestelde armband in de verkeerde kleur geleverd. Dit was opgelost. Vervolgens knapt mijn nieuwe oorbel (hier besteld 1 week geleden) die ik voor de tweede keer draag zomaar af. Ze hebben deze niet meer op
Voorraad dus een nieuwe kan ik niet krijgen??
Uitstekende levering, mooi artikel.
Mooie keuzemogelijkheid, snel geleverd, kadoverpakking heel keurig.
Leuke webwinkel; de moeite waard
Hele snelle levering en goede prijs/ kwaliteit.
Ik ben heel tevreden en zal zeker teugkomen
Alles wunderbar
Alles wunderbar! Schöner Schmuck, sehr netter Kontakt und zügige Lieferung.
Mooie producten en vlotte levering
Levering niet ontvangen
Oorbellen opgestuurd op 16 december via brievenbuspakje,echter op 24 december niet aangekomen,. Is dit wel opgestuurd?
De levertermijn vond ik nogal lang
De levertermijn vond ik nogal lang.
Ik kreeg ook geen bevestiging van levering, waardoor ik dus niet wist dat mijn artikel geleverd was.
Voor de rest alles ok.
De oorbellen en ketting zijn heel mooi…
De oorbellen en ketting zijn heel mooi en voldoen volledig aan de verwachting. Hele snelle levering.