Se, hvad kunderne siger
Pakketje werd snel verzonden, dat was positief! Tip: voortaan aan DHL het mailadres van de besteller doorgeven, zodat die geïnformeerd wordt over de voortgang van de zending. Daarnaast ook aan be... Se mere
Dit bedrijf verdient wat mij betreft 5 sterren omdat op vragen van mijn kant heel snel per mail gereageerd werd. Toen bleek dat mijn bestelling iets anders uitpakte dan dat ik verwacht had was retourn... Se mere
Ik voel me in de webshop van Bijoutheek als een kind in een snoepwinkel ‼️ Wat een prachtige collectie en wat een zeer ruime keuze uit verschillende merken, kleuren, vormen, groottes. Ze verzenden sne... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
“Bijoutheek, Voor je leukste accessoires.” Bijoutheek. Gevestigd in de oude apotheek in het Centrum van Alkmaar. Bijoutheek verkoopt de leukste items waarmee je je outfit compleet maakt: sieraden, sjaals, zonnebrillen en natuurlijk horloges (Oozoo, Casia en 1915 watches!). Naast de grote collectie staat Bijoutheek bekend om onze uitstekende service! Je vind onze winkel op een steenworp van de Alkmaarse Kaasmarkt. Wat maakt Bijoutheek zo speciaal: Gratis verzending boven de 20 euro. Betaling mogelijk met ideal, Paypal en creditcard Zichttermijn van 14 dagen. Officieel dealer van alle merken op onze website. Minimaal 3 maanden service en garantie op veel merken* Eigen winkel in het centrum van Alkmaar. Shop je leukste accessoires op Bijoutheek.nl of kom naar onze winkel in Alkmaar
Kontaktoplysninger
Langestraat 1, 1811 JA, Alkmaar, Holland
- 0725206625
- info@bijoutheek.nl
- bijoutheek.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Eindelijk de portemonnee gevonden waar ik naar op zoek was, want de mijne was kapot.
Ik wilde hem ook in een andere kleur die was er helaas niet.
Navraag gedaan en gelukkig was hij toch nog op voorraad, dus ook deze besteld.
Snelle reactie op de mail en de pakketjes waren vlug verzonden.
Hele mooie ketting.
De bestelling was snel bezorgd en de…
De bestelling was snel bezorgd en de oorbellen waren netjes ingepakt.
Falsche Farbe, teure Retoure
Ich erhielt die bestellten Ohrringe in einer anderen Farbe (weiß) als abgebildet und von mir bestellt (türkis). Auf meine Nachfrage hin wurde mir recht patzig geschrieben, dass sie die Ohrringe in türkis gar nicht hätten und sie auch nicht so auf der Homepage stünden (ähm... doch!). Habe ihnen noch mal einen Screen von der Homepage geschickt, doch es war ihnen egal. Schlussendlich wollte ich die Ohrringe dann zurücksenden und wurde wiederum sehr schmallippig auf das Retourenformular auf der Homepage (natürlich nur auf Niederländisch) verwiesen. Und dann durfte ich das Ganze natürlich selbst bezahlen - mit 11,50,-€ als billigster Versandmöglichkeit, was die Hälfte des Preises der Ohrringe ist. Sehr ärgerlich und nie wieder.
bestelling duurde veel te lang
bestelling duurde veel te lang om aan te komen, op internet staat dat je als je voor 14:00 bestelt het dezelfde dag aankomt.... dat veranderde in vier dagen.
dit was ook nog mijn moederdagcadeau!
Ik heb geen verbeteringen voor jullie.
Goede prijs
Goede prijs, snelle verzending, producten zoals naar verwachting, niets op aan te merken.
mooie producten,kwaliteit is goed en…
mooie producten,kwaliteit is goed en snelle levering. top!!
Altijd persoonlijke communicatie
Altijd persoonlijke communicatie. Goede oplossingen voor problemen.
Goede communicatie en ook goede retour…
Goede communicatie en ook goede retour mogelijkheden
Verkeerde artikel geleverd
Alleen bij deze winkel hebben ze de oorbellen waar ik naar op zoek was. Helaas werden de verkeerde oorbellen geleverd, dus ik moest ze ruilen. Binnen een paar dagen de goede oorbellen binnengekregen en heel blij mee! Opletten bij bestellingen verwerken kan dus iets beter ;) maar verder prima geholpen en product is goed.
Schön, jedoch ...
Zwar sind die Ohrringe schön, doch ich hatte beige bestellt und habe beige/weiß erhalten. Zudem hält der hintere Stecker an einem der Ohrringe. Da er bereits einmal abfiel, achtete ich beim nächsten Tragen daran, den hinteren Stecker fest anzudrücken. Dennoch hielt er nicht und ich habe den Hänger verloren.
Sehr, sehr schade ....
Prima geholpen via de chat
Prima geholpen via de chat , eerst oorbellen ontvangen die me niet helemaal aanstonden , omgeruild voor dezelfde kleur steen in een andere vorm oorbellen , helemaal top
Ware nicht erhalten
Ich habe die am 8.12. bestellten Ohrringe nie erhalten. Sie erscheinen bis heute nicht in meiner DHL Trackingliste obwohl sie angeblich versandt wurden. Habe per E-Mail nachgefragt aber die einzige Antwort war, man habe die Ohrringe versandt. Schade, die sollten ein Weihnachtsgeschenk sein :-(. Sehr sehr ärgerlich!