Jeg undrer mig over at det er så lang tid siden nogen har skrevet en anmeldelse. Jeg har altid syntes hjemmesko var grimme. Men denne vinter har jeg frosset om fødderne og så kiggede jeg på hjemmes... Se mere
Fantastisk lækre hjemmesko, og hurtig forsendelse, og tilmed et rigtigt godt koncept der støtter op om bedre arbejds-og levevilkår i Nepal. Har købt til hele familien. Måtte dog købe endnu et par ti... Se mere
Vi fik kontakt med firmaeet, fordi vi kunne købe købe en filtet æggevarmer i Botex i Randers. Vi blev nysgerig og fandt på internettet flere oplysninger om firmaet og deres virke i Nepal! Vi har siden... Se mere
Super service og kanon lækre produkter! Jeg har både været i den fysiske butik i Århud og handlet på nettet. I sidste tilfælde var de løbet tør for den farve jeg havde bestilt. De skrev tilbage og... Se mere
We are selling handmade wool felt slippers and other handmade wool felt products for the home. Fair Trade Certified
PO Box 1350 Barrie Station Main, L4M 5R4, Barrie, Canada
- +1 647 874 6585
- info@betterfelt.com
- betterfelt.com
Smukke uldhjemmesko!
Jeg har altid syntes hjemmesko var grimme. Men denne vinter har jeg frosset om fødderne og så kiggede jeg på hjemmesko.(Hos Skoringen) Kiggede ikke særligt meget, men faldt over nogle med 100% uld og ruskind. Det lød godt. Nu da jeg har fået dem synes jeg faktisk de er smukke. Ud over at de er vildt behagelige. Jeg tænker også at en hjemmesko er en hjemmesko og kan ikke sammenlignes med andre sko.
Betterfelt anno 2023 er virkelig anbefalelsesværdig.
Fantastisk kundeservice og nogle superlækre produkter - så kort kan det siges.
Betterfelt anno 2023 er anbefalelsesværdig.
Tak Jakob for god behandling og superservice.
Fantastiske produkter og venlig…
Fantastiske produkter og venlig betjening ⭐⭐⭐⭐⭐

Gode sko og god service
Super behagelige hjemmesko og en meget venlig og vejledende service fra ejerne.
Service, levering og produkt i top
Rigtig fin service, hurtig levering og virkelig dejlige hjemmesko, som hele familien nu er udstyret med!
Virkelig behagelige sko og god service.
Gode produkter. Dejlige varme. Gode udesko og behagelige at gå i uden sokker. Har faktisk ikke brugt andet siden julen 2019. Har ikke vasket sokker siden. Virkelig dejlige og god service.

Besvarelse fra Betterfelt
Super lækre uldsko og fed service fra nye ejere
Super lækre uldsko. Det par som har købt Betterfelt virker utrolig søde og hjælpsomme. De havde ikke de hjemmesko som jeg have forelsket mig i på hjemmesiden, men efter lidt emails frem og tilbage (hvor de svarede utroligt hurtigt) fandt de præcis det par jeg ville have og reseverede dem til mig. De kom Efter 1 dag. Man kan godt mærke de er håndlavet. Så lækre at have på, så nu vil konen også have et par. Gør jer selv den tjeneste og ha bare tæer i dem. Kæmpe fan!,

Besvarelse fra Betterfelt
Butikken i Randers var lukket selv om…
Butikken i Randers var lukket selv om det var åbningstid. Har flere gange forsøgt at kontakte dem telefonisk og pr sms. Uden resultat. Ringede til butikken i Ebeltoft via hjemmeside. Personen der tog telefonen kendte intet til Betterfelt. Tør ikke at bestille via nettet

Reklamation bliver ignoreret
Bestillingen gik fint, men skoene var slidt i stykker efter 6 måneder. Har forsøgt mig med en reklamation, men har intet hørt tilbage efter en uge på trods af to e-mails?! Handler ikke der igen.

Besvarelse fra Betterfelt
En strørrelse guide der ikke passer og…
En strørrelse guide der ikke passer og desværre for små hjemmesko leveret. Rigtig træls at sende retur til, ingen retur label medsendt. Mange andre net butikker giver den service, at vedlægge en retur fragt label, som kunden så kan krediteres for eller gratis retur fragt ;-) Det er GOD og NEM service for kunden. Sidste gang jeg handler her :(

Besvarelse fra Betterfelt
Betterfelt har et godt produkt, men en dårlig kundeservice
Betterfelt har et godt produkt, og hvis de sender den rigtige vare, fungerer det tilfredsstillende (mit første køb). Ved 2. køb fik jeg forkert vare tilsendt og efter aftale med Thomas/Betterfelt returnerede jeg varen og jeg ville få pris og fragt retur. Da jeg havde returneret varen, skiftede Betterfelt mening og påstod, at jeg selv havde bestilt den forkerte vare og derfor ikke kunne få fragten (60 kr) betalt. Jeg havde bestilt ensfarvet sorte, men fået sorte m.prikker. DERFOR, vær opmærksom på, at der er risiko for, at du uanet bestiller en anden vare end forventet med efterfølgende bøvl og omkostninger.

Besvarelse fra Betterfelt
Hele vores familie tøffer nu i Betterfelt sko
Hele vores familie tøffer nu rundt i Betterfelt sko! Selv vores lille søn på 7 år vælger de her sko med stolthed til sine SFO stunder. Vi har vist ham hvem der har lavet dem, via Meet the Maker på Betterfelt.dk - så transparent burde alle virksomheder være.
Høj kvalitet
Høj kvalitet, godt for miljøet - og bestemt lige så behagelige som reklameret:-)
Fantastisk lækre hjemmesko
Har købt til hele familien. Måtte dog købe endnu et par til min to-årige, da jeg bare bestilte hans normale størrelse (23).Men havde jeg nu bare fulgt størrelsesguiden, havde jeg ramt rigtigt første gang (str. 21).Men skoene er så lækre, at jeg har valgt at beholde den “forkerte” størrelse, så der også er dejlig lune og tørre fødder til næste sæson.
Kan varmt anbefale sutskoene fra betterfelt.
Jeg har købt de lækreste uldfutter
Jeg har købt de lækreste uldfutter, det er ikke sidste gang jeg handler ved jer.

Besvarelse fra Betterfelt
Super service og kanon lækre produkter!
Super service og kanon lækre produkter!
Jeg har både været i den fysiske butik i Århud og handlet på nettet. I sidste tilfælde var de løbet tør for den farve jeg havde bestilt. De skrev tilbage og tilbød tre mulige løsninger frem for bare at annullere ordren med det samme.
Det er god kundepleje!
Produkterne er af gennemført god kvalitet og holder længe!
Et forfærdeligt firma - de burde ha 0 stjerner
Et forfærdeligt firma.
Jeg bestilte et par hjemmesko som desværre ikke passede. Jeg måtte derfor sende dem retur, hvilket kostede mig 60 kr.
Jeg skrev til firmaet, at jeg havde sendt skoene retur og at det desværre havde kostet mig 60 kr idet de ikke betalte for returfragten.
Jeg fik det mest stupide svar tilbage. En længere historie om hvad det dog ikke havde kostet dem at sende skoene til mig og efterfølgende skulle bruge tid og penge på at lægge dem tilbage på lageret. Jeg må indrømme at jeg ikke fandt det særlig interessant og syntes det var ganske overflødigt at oplyse mig om dette.
Et par dage efter - hvor de har modtaget skoene oplyser de mig om, at jeg absolut intet har tilgode. Da jeg truer dem med at politianmelde dem, lykkedes det endelig at få mit tilgodehavende - dog minus forsendelsen som jeg havde betalt 45 kr for.
Jeg undre mig over hvad det er for udgifter de har haft mår de både beholder mine fragt penge og jeg selv må betale for at sende dem retur. Det bekendtskab kostede mig 105 kr for ingenting - blot fordi skoene ikke passede.
PAS PÅ DET FIRMA - DE SNYDER DIG HVIS IKKE DU KAN BRUGE SKOENE.
Der står nemlig ingen steder at hvis du returnerer skoene så får du ikke din fragt tilbagebetalt.
AlLDRIG MERE “BETTERFELT”
OPDATERING :
Det er igen SÅ TYDELIGT at firmaet ikke læser hvad man skriver. “Der står INGEN STEDER at man kun får skoenes pris retur og at man IKKE får den fragt på 45 kr tilbagebetalt. Jeg har forstået at jeg selv skal dække returudgiften - men at jeg også skal dække udgiften for at få dem tilsendt - DET STÅR DER INGEN STEDER.
DET ER ET SVINDELFIRMA.

Besvarelse fra Betterfelt
Kanon produkter og service.
Har haft den fornøjelse at handle med Betterfelt for første og afgjort ikke sidste gang.
Blev ringet op fra firmaet, hvor man undskyldte at de ikke havde kunnet håndtere min ordre tilfredsstillende påsken over, og derfor straks ville sende en bedre vare til samme pris.
Det kalder jeg god service😸🤗
Lækre kvalitetsprodukter!
Nemt at bestille, lynhurtig levering, fantastisk lækre kvalitetsprodukter!