BetterFeast Danmark Anmeldelser 1.851

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 386 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med produkterne, som beskrives som lækre, velsmagende og af høj kvalitet. Mange fremhæver, hvor nemt det er at tilberede maden, hvilket frigiver tid i en travl hverdag og giver overskud. Brugeroplevelsen med appen er også positiv, da den gør det let at vælge retter. Dog oplever nogle kunder udfordringer med leveringsservicen, hvor der har været mangler i kasserne eller problemer med beskadiget emballage. Derudover finder en del priserne for høje, især for enkeltpersoner eller familier, der føler, at portionerne er for små. Nogle få nævner også, at maden kan være kedelig, smagløs eller have en dårlig konsistens, og at udvalget af retter kan mangle variation.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med produktet. Kunderne er begejstrede for den gode smag, det... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kvaliteten. Mange roser madens gode smag, det store udvalg og at den... Se mere

Delivery service

Kunder noterer tvetydige oplevelser med leveringsservice. Mange forbrugere roser levering til tiden og at... Se mere

User experience

Kunder deler positive meninger om brugeroplevelsen. Forbrugere fremhæver, at tjenesten er utrolig nem og... Se mere

Price

Kunder havde tvetydige oplevelser med prisen. Mange forbrugere fandt priserne for høje, især for... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Maden ankommer i det tidsrum som der er angivet. Fint udvalg i retterne, og maden smager godt. Dejligt nemt kun at skulle varme retterne. Vurderingsystemet af retterne har ikke rigtig fungeret på App,... Se mere

Jeg synes maden dækker tæt på det jeg kan lide, jeg har en begrænsning da jeg ikke må spise okse-, kalve- og lammekød, på grund af hæmokromatose, så det indskrænker udvalget en del, det ville derfor... Se mere

Fuldstændig vanvittig god smag, godt udvalg - lige tilpas nok mad til at vi bliver mere end mætte. Lidt udfordringer med leveringen men den håndterede i også flot. Alle burde vælge jer

1. Online madbestilling

Forestil dig en hverdag uden indkøb, madlavning eller menuplanlægning. En hverdag, med et færdigt måltid, omhyggeligt tilberedt af vores in-house kokke. Vores team af kokke står for at snitte, stege og smage til med omhu og kærlighed til håndværket. Madlavning er vores kunst, og vi udfører den med stolthed. Hver uge kan du vælge mellem 13 omhyggeligt udvalgte retter, og vi tager os af resten og leverer lige til din dør. Din eneste opgave: At varme maden og lade dig forføre af den gode smag. Vores måltidskasser er skabt for at give dig frihed og variation, og med dem i dit køkken er hverdagsmagien sikret Vi har pakket hverdagens smagsoplevelser i tre unikke måltidskasser: familiekassen, der gør aftensmaden til en leg; vægttabskassen, som er din følgesvend på vej mod en bedre livsstil, og hverdagskassen, som er så fleksibel som din kalender kræver. Alle kasser er tænkt til at lette din hverdag og er tilpasset dine behov. Prøv selv BetterFeast - Den nemmeste måltidskasse

4,1

God

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Utrolig velsmagende mad

Utrolig velsmagende mad. Ufattelig nemt - i ovnen og du har et lækkert aftensmåltid.
Den bedste og mest tidsbesparende måltidskasse vi har fået til dato.

15. december 2025

Hej Sanne.
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse 🙏

Det gør os virkelig glade at høre, at I oplever maden som både utrolig velsmagende og ufattelig nem – præcis sådan aftensmaden gerne skal være i en travl hverdag. Og at I kalder det den bedste og mest tidsbesparende måltidskasse, I har haft, er den største ros, vi kan få. Tak fordi du tog dig tid til at dele det 💚

Hurtig nemt og varieret i en stresset hverdag…

Vi er meget glad for at modtage kasserne om søndagen så vi er klar til en travl arbejdsuge. Tanken om køleskabet er fyldt op og der er taget stilling til hvad der skal spises hele ugen, er Meget afstressende. Kan varmt anbefales til alle der mangler en hurtig løsning som ikke vil leve usundt hele ugen fordi man kommer sent hjem

14. december 2025

Hej Tanja.
Tusind tak for den virkelig fine og gennemarbejdede anmeldelse 🙏

Det glæder os meget at høre, at leveringen om søndagen giver jer ro og overblik før en travl uge – netop følelsen af et fyldt køleskab og en plan for hele ugen er noget af det, mange fortæller os er allermest afstressende.

Og hvor er det dejligt at høre, at I oplever det som en nem løsning uden at gå på kompromis med sundheden, selv når hverdagen er travl og man kommer sent hjem. Tak for den varme anbefaling 💚

Lækker mad

Lækker mad
Levering til tiden
Friske råvarer

14. december 2025

Hej Jeanette.
Tusind tak for den fine anmeldelse 🙌
Det er skønt at høre, at både maden, leveringen og råvarerne lever op til forventningerne. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💚

Nem tilberedning

Nem tilberedning. Mere plads i køleskabet

13. december 2025

Hej Kristina.
Tusind tak for din anmeldelse 🙌

Det er skønt at høre, at du oplever både nem tilberedning og bedre plads i køleskabet – præcis den slags små hverdagsfordele, vi gerne vil give videre. Tak fordi du deler din oplevelse 💚

Rigtig positivt

Leveringen er fin og stilles der hvor man ønsker. Deres app er nem at gennemskue og let at bestille det mad man godt kunne tænke sig ca 14 dage senere. Go’e muligheder og maden er let at gå til, fine portionsstørrelser og smager rigtig godt!
Dejlig mulighed for især en enlig mor som mig til en på 8 år og en på 4 mdr. som ikke har så meget overskud til at stå i køkkenet hver dag.

Hej Maria
Mange tak for din finde anmeldelse. Vi er glade for at både mad og appen fungerer for jer. Og vi er rigtig glade for at give lidt mere overskud med vores måltidskasse.

Det smager godt og af noget...

Det smager godt og af noget.... kunne dog godt tænke mig, hvis der var nogle kalorie lette alternative retter til aftensmad. Det kunne virkelig være rart.

Hej Marianne
Mange tak for din feedback. Hvis man i en periode gerne vil have fokus på kalorierne kan jeg varmt anbefale livsstilskassen :-)

En rigtig god mad til 4 personer i…

En rigtig god mad til 4 personer i huset fra Better Feast. Godt koncept og en flot app til at vælge mellem maden fra uge til næste uge. Fortsæt såden.....

Hej Petronel.
Tusind tak for den fine anmeldelse 💚
Dejligt at høre, at maden og konceptet fungerer godt for jer – og at appen gør det nemt at vælge retter fra uge til uge. Tak for opbakningen, den betyder meget for os 🙌

Det er meget nemt og det smager godt.

Det er meget nemt og det smager godt.
Jeg vil klart anbefale andre at prøve det. Man får også ekstra tid til at gøre noget godt for sig selv eller sammen med familien ❤️

9. december 2025

Hej Vivian.
Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💚
Det betyder meget for os at høre, at både smag og nemhed lever op til forventningerne – og især at det giver dig mere tid til dig selv og familien. Tak fordi du vil anbefale os videre 🙌

Dejlig nemt og lækkert

Dejlig nemt og lækkert. Altid rigeligt med mad i hver portion

7. december 2025

Besvarelse fra BetterFeast Danmark

Tak for din fine anmeldelse.

Godt alternativ i sløve perioder.

Godt alternativ i sløve perioder.

Haft haft familiepakken i 6 uger og har været glad for det i en "doven" periode.
Dog har vi sat det på pause, grundet julen og tanken om opstart på normale madplaner i det nye år :)

Men alt i alt super glad for abonnementet som helhed :)

4. december 2025

Hej Nikolai.
Tusind tak for din fine anmeldelse – og hvor er det dejligt at høre, at Familiekassen har gjort en forskel i en travl periode hos jer.

Det giver så god mening at sætte på pause over julen, når kalenderen flyder over – og netop derfor har vi gjort det super nemt at hoppe til og fra i ferier. I er altid velkomne tilbage, når hverdagen melder sig igen, og I får lyst til at gøre madlavningen lidt lettere.

Tak fordi I har valgt os – vi glæder os til at lave mad til jer igen i det nye år.

Herhjemme elsker vi det hele

Herhjemme elsker vi både maden, men også hvor nemt og bekvemmeligt konceptet er.
Størrelsen på portionerne er super gode, og vi kan sjældent spise op. 😊 Fantastisk, især hvis man er presset på tid i hverdagene.

3. december 2025

Hej Tine.
Tusind tak for din fine anmeldelse.

Hvor er det fantastisk at høre, at I både elsker maden og oplever, hvor nemt og bekvemt konceptet er. Og skønt at portionerne passer så godt, at der endda er lidt til overs – præcis sådan skal det føles på de travle hverdage.

Tak fordi I er med os - det betyder virkelig meget.

Det er nemt!

Maden har en god smag, det er nemt at varme i ovnen. Det er specielt tiden på indkøb og madlavning jeg sparer som tæller højst, og så går jeg nok lidt på kompromis ift. når jeg selv tilbereder mad. Jeg kunne godt bruge lidt flere retter at vælge imellem og så bliver ris og bulgur tør i overfladen ved opvarmning. Portionerne er en anelse små: vi spiser to voksne mennesker og bestiller til tre.

3. december 2025

Hej Christina.
Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget, at du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Hvor er det dejligt at høre, at både smagen og den nemme tilberedning gør hverdagen lettere hos jer. Det er præcis det, vi ønsker at give videre.

Samtidig er det guld værd for os, at du deler, hvor vi kan blive endnu bedre:
– Flere retter at vælge imellem: Det arbejder vi aktivt på og tager selvfølgelig med videre til de rette personer.
– Ris/bulgur & portionsstørrelser: Den feedback tager vi med direkte til vores produktudvikling. Vores kokke optimerer løbende både tilberedning og portionsstørrelser, så det passer til hverdagen hos familier som jeres.

Du skal have tusind tak for den ærlige feedback – den gør en reel forskel, fordi vi bruger den aktivt til at forbedre måltiderne uge for uge.

Nemt koncept

Nemt koncept men synes at det er svært at få folien af når retten er varmet.
Velsmagende men stor forskel på mængden af kød - fx meget få og små kødboller til retten med kartoffelmos.
Synes heller ikke helt det lever op til beskrivelsen af mange grøntsager

2. december 2025

Besvarelse fra BetterFeast Danmark

Hej Lene. Dejligt at læse at det nemt vores vores koncept, og dejligt at du deler noget konkret feedback, som vi kan bruge til at forbedre os.
I forhold til folien, så er det en hårfin balance, da vi desværre oplever at hvis folien er mindre stræk, så går den let i stykker i forbindelse med transport. Så vi prioriterer en stærkere folie, så vores kunder får hele bakker af mad i deres måltidskasse, og som stadig er lige til at sætte i ovnen og varme.

Vi synes det er rigtig god mad og jeg…

Vi synes det er rigtig god mad og jeg elsker at det er så nemt.
Dog vil jeg sige at enkelte retter er lidt for stærke til mine børn. Men så er det godt at der er så mange at vælge i mellem hver uge

2. december 2025

Besvarelse fra BetterFeast Danmark

Hvor er det dejligt at høre, at maden er god og at det er nemt at bruge vores måltidskasse.
Vi plejer gerne at markere retter der er stærke med en lille chili emoji, men hvis der er andre retter som er alt for stærke til børnene, så giv os endeligt feedback på retterne på info@betterfeast.dk, så vi kan give besked videre til vores kokke.

Fantastisk service og mad i topklasse!

Jeg kunne ikke være mere tilfreds med min oplevelse hos Better Feast. Fra start til slut leverer de en service, der ligger langt over det forventede. Maden er helt i særklasse – frisk, kreativ og fuld af smag – og det er tydeligt, at der bliver kræset for både råvarer og detaljer.

Kommunikation og kundeservice er helt i top. Hurtige svar, imødekommende medarbejdere og en oprigtig interesse i, at man får den bedste oplevelse. Leveringen var punktlig, og alt var pakket flot og professionelt.

Better Feast er uden tvivl blevet mit førstevalg, når jeg skal forkæle mig selv eller andre. Kan kun varmt anbefales! 🙌✨

1. december 2025

Besvarelse fra BetterFeast Danmark

Hej Thomas. Mange gange tak for din super flotte anmeldelse. Vi er så glade for at mad og service er helt i top. Vi er meget glade for at kunne levere vores måltidskasser til dig 💚

Rigtig god mad af god kvalitet

Rigtig god mad af god kvalitet! Nemt at tilberede og for det meste mad til overs!

1. december 2025

Besvarelse fra BetterFeast Danmark

Dejligt at læse om din tilfredshed af vores måltidskasse 💚

Vi elsker at få leveret mad fra better…

Vi elsker at få leveret mad fra better Feast. Vores hverdage er blevet nemmere, og vi har meget mere tid til at være sammen uden at bruge flere timer i køkkenet på at lave mad. Nu kan vi bruge tiden på oplevelser og hyggelige stunder sammen ♥️

Vi har modtaget mad fra better Feast i en måned og har ikke lyst til at gå tilbage til madlavning selv igen

30. november 2025

Besvarelse fra BetterFeast Danmark

Det lyder helt perfekt. Vi er så glade for at kunne hjælpe med at frigive nogle timer i hverdagen til være sammen i familien og have ekstra tid til hygge 💚

Vi er en familie på 2 voksne og 2…

Vi er en familie på 2 voksne og 2 småtspisende børn. Vi får til 3 pers og 7 dage. Det passer perfekt i mængde til os, til at starte med var vi lidt skeptiske da vi synes mængden synede lille. Når der er gryderetter har vi altid rester, det er perfekt til fryseren, hvis der en dag er noget børnene ikke kan lide.
Ostesaucen herhjemme var vi IKKE fan af, oksefrikadellerne, samt Mortens aften anden var heller ikke en kæmpe succes oplevelse.

1. november 2025

Hej Ninna.
Tusind tak for din anmeldelse – og for at dele både det, I er glade for, og det, som ikke helt ramte plet hos jer. Det sætter vi virkelig pris på. 💚

Hvor er det dejligt at høre, at mængderne passer så godt til jer, og at I får både hverdagsmad og ekstra rester til fryseren – præcis sådan håber vi, at måltidskassen kan gøre hverdagen lidt nemmere.

Samtidig er vi kede af, at ostesaucen, oksefrikadellerne og Mortensaften-anden ikke faldt i jeres smag. Smag er forskelligt fra hjem til hjem, men vi vil selvfølgelig rigtig gerne ramme så mange som muligt – og jeres feedback er guld værd for vores kokke, når de justerer og udvikler nye retter.

Vi sender jeres input direkte videre til køkkenet, så de kan tage det med i deres videre arbejde.

Tusind tak fordi I er med – og fordi I hjælper os med at blive bedre. Vi glæder os til at sende mange flere gode middage jeres vej. 💚

Rigtig god mad

Rigtig god mad, med fantastisk smagsoplevelse. Der er rigeligt mad, vi spiser to voksne. Ofte er der en lille portion i overskud.

30. november 2025

Hej Louise.
Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig meget at høre, at I synes maden smager fantastisk – og at portionerne passer så godt, at der endda nogle gange er lidt ekstra til overs. Det er præcis sådan, det skal være.

Tak fordi I har valgt os, og fordi I tager jer tid til at dele jeres oplevelse. 💚
Vi glæder os til at sende mange flere gode måltider jeres vej.