BetterFeast Danmark Anmeldelser 1.851

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 386 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med produkterne, som beskrives som lækre, velsmagende og af høj kvalitet. Mange fremhæver, hvor nemt det er at tilberede maden, hvilket frigiver tid i en travl hverdag og giver overskud. Brugeroplevelsen med appen er også positiv, da den gør det let at vælge retter. Dog oplever nogle kunder udfordringer med leveringsservicen, hvor der har været mangler i kasserne eller problemer med beskadiget emballage. Derudover finder en del priserne for høje, især for enkeltpersoner eller familier, der føler, at portionerne er for små. Nogle få nævner også, at maden kan være kedelig, smagløs eller have en dårlig konsistens, og at udvalget af retter kan mangle variation.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med produktet. Kunderne er begejstrede for den gode smag, det... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kvaliteten. Mange roser madens gode smag, det store udvalg og at den... Se mere

Delivery service

Kunder noterer tvetydige oplevelser med leveringsservice. Mange forbrugere roser levering til tiden og at... Se mere

User experience

Kunder deler positive meninger om brugeroplevelsen. Forbrugere fremhæver, at tjenesten er utrolig nem og... Se mere

Price

Kunder havde tvetydige oplevelser med prisen. Mange forbrugere fandt priserne for høje, især for... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Maden ankommer i det tidsrum som der er angivet. Fint udvalg i retterne, og maden smager godt. Dejligt nemt kun at skulle varme retterne. Vurderingsystemet af retterne har ikke rigtig fungeret på App,... Se mere

Jeg synes maden dækker tæt på det jeg kan lide, jeg har en begrænsning da jeg ikke må spise okse-, kalve- og lammekød, på grund af hæmokromatose, så det indskrænker udvalget en del, det ville derfor... Se mere

Vi er meget glad for at modtage kasserne om søndagen så vi er klar til en travl arbejdsuge. Tanken om køleskabet er fyldt op og der er taget stilling til hvad der skal spises hele ugen, er Meget afst... Se mere

Fuldstændig vanvittig god smag, godt udvalg - lige tilpas nok mad til at vi bliver mere end mætte. Lidt udfordringer med leveringen men den håndterede i også flot. Alle burde vælge jer

1. Online madbestilling

Forestil dig en hverdag uden indkøb, madlavning eller menuplanlægning. En hverdag, med et færdigt måltid, omhyggeligt tilberedt af vores in-house kokke. Vores team af kokke står for at snitte, stege og smage til med omhu og kærlighed til håndværket. Madlavning er vores kunst, og vi udfører den med stolthed. Hver uge kan du vælge mellem 13 omhyggeligt udvalgte retter, og vi tager os af resten og leverer lige til din dør. Din eneste opgave: At varme maden og lade dig forføre af den gode smag. Vores måltidskasser er skabt for at give dig frihed og variation, og med dem i dit køkken er hverdagsmagien sikret Vi har pakket hverdagens smagsoplevelser i tre unikke måltidskasser: familiekassen, der gør aftensmaden til en leg; vægttabskassen, som er din følgesvend på vej mod en bedre livsstil, og hverdagskassen, som er så fleksibel som din kalender kræver. Alle kasser er tænkt til at lette din hverdag og er tilpasset dine behov. Prøv selv BetterFeast - Den nemmeste måltidskasse

4,1

God

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Fantastisk koncept

Alt er nemt, tager en halv times tid. Dejlig at plastikken er så holdbar da vi tidligere har haft problemer med at maden lå i papkassen ved levering ved andre udbydere.

Og foruden dette er maden dejlig velsmagende - kartoffelmosen trænger til en klat smør, men det er jo hurtig klaret hjemmefra ☺️

Jeg kunne ønske mig at trofaste kunder også fik lidt rabatter ind i mellem så man ikke fristes til at opsige for at få de løbende tilbud.

Hej Daniel.
Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse!

Vi bliver virkelig glade for at høre, at maden er nem, smager godt – og at emballagen holder hele vejen. Det er noget, vi har arbejdet rigtig meget på, så det betyder meget, at du lægger mærke til det.
(Og ja, en klat smør i kartoffelmosen – den er vi helt med på 😉)

Angående rabatter til trofaste kunder:
Du har helt ret i, at loyale kunder skal forkæles – og det arbejder vi faktisk på løbende og der kommer endnu mere fokus på det fremover.
Feedback som din er med til at skubbe os i den rigtige retning, så tak for at nævne det.

Tak fordi du har valgt os, og fordi du tager dig tid til at skrive din oplevelse. Det betyder meget for hele holdet hos os. 💚

Virkelig lækker mad

Virkelig lækker mad, smager som hvis man var på besøg hos sin mormor.
Det gør bare vores hverdag en hel del lettere.
Vi har ikke fortrudt vores valg og kan kun anbefale det til andre.

Hej Kirstine.
Tusind tak for din skønne anmeldelse!

At du sammenligner vores mad med et besøg hos mormor – det er nok den fineste ros, vi kan få. ❤️
Vi er så glade for at høre, at maden gør jeres hverdag lettere, og at I er tilfredse med jeres valg.

Tak fordi I anbefaler os videre – det betyder virkelig meget for hele holdet i køkkenet.

Vi glæder os til at lave mange flere gode måltider til jer. 💚

God måltidsløsning men meget reklame-spam

Vi købte Betterfeast i forbindelse med, at vi lige var blevet forældre. Det var en god og nem løsning til aftensmad, og det meste af maden smager også ganske okay.
At jeg giver dem tre stjerner skyldes, at det er svært at finde ud af at afmelde sig igen, og at man efterfølgende bliver spammet med reklamer over sms.

Hej Lea.
Tak for din anmeldelse – og stort tillykke med familieforøgelsen! Det betyder meget for os, at vores måltider kunne hjælpe jer i en travl periode.

Vi er virkelig ked af at høre, at du har oplevet udfordringer både med opsigelse og mængden af reklamer. Det er bestemt ikke meningen, at det skal føles svært eller som spam.

Vi har forsøgt at gøre processen så enkel som muligt – man kan opsige direkte på Mit Abonnement med få klik. Hvis det ikke har fremstået tydeligt, tager vi det videre internt, så vi kan forbedre oplevelsen.

Vi beklager meget, hvis du har følt dig spammet. Man kan altid afmelde SMS’er ved at svare STOP, og så bliver man fjernet med det samme. Vi sørger også gerne for at tjekke, at din nummer er afmeldt korrekt, hvis du ønsker det. Så tager du bare fat i vores kundeservice på info@betterfeast.dk

Vi arbejder løbende på at forbedre både kommunikation og kundeoplevelse, og din feedback er en stor hjælp i det arbejde.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og skulle I få brug for en nem løsning igen i småbørnskaosset, er I altid velkomne tilbage. 💚

Min mand prøvede Betterfeast for at…

Min mand prøvede Betterfeast for at prøve noget nyt. Dexer ikke ret tydelige i hvornår første omgang bliver leveret så der ventede vi en uge. Pyt med det. Så kom maden endelig og ja, det er supernent at tilberede men smagen er vi ikke ret vilde med. Derfor opsagde vi igen men der havde de trukket 750 kr til næste uge. Vi skrev til dem vi ikke ønskede mere af deres mad. Det har de så ignoreret og ikke svaret på. Vi har lige modtage en mail om en pakke er på vej med mad til næste uge. Mad vi egentlig ikke har lyst til at spise.

24. november 2025

Hej Susanne.
Tak fordi du deler din oplevelse – og hvor er det ærgerligt at læse, at jeres første møde med os ikke har været, som det skulle. Det beklager vi virkelig.

Det er bestemt ikke meningen, at hverken leveringstidspunkter eller opsigelse skal være uklart, og slet ikke at man skal føle sig overset, når man skriver til os.

Angående betalingen på 750 kr.
Vi trækker altid betalingen 12 dage før en levering, og det kan nogle gange komme bag på nye kunder. Det skulle naturligvis have været tydeligt fra start, og det tager vi med tilbage, så vi kan forbedret kommunikationen.

Opsigelsen:
Det er helt uacceptabelt, at I ikke har modtaget svar. Det beklager vi dybt.
Hvis I stadig ikke ønsker næste uges levering, vil vi meget gerne sørge for at få det løst for jer med det samme, så I ikke modtager mad, I ikke ønsker.

Hvis I kontakter os direkte på info@betterfeast.dk
, så håndterer vi sagen og sørger for en løsning, herunder kompensation for den betaling, der ikke skulle være trukket.

Smag er selvfølgelig individuel, og det er helt fair, at maden ikke faldt i jeres smag. Vi vil bare gerne have haft muligheden for at hjælpe jer inden det nåede så langt.

Tak fordi I gjorde os opmærksomme på forløbet.

Vi har allerede betalt for 2 ugers mad…

Vi har allerede betalt for 2 ugers mad og vi har ikke modtaget noget endnu. Derfor har vi afbestilt. Man burde kunne prøve en uge til en start før næste uge skal bestilles. De uger som er betalt skal i øvrigt gennemføres vil det så sige hvis vi ikke bryder os om maden så skal vi modtage det i 2 uger alligevel, måske ville der blive 3 fordi i trækker beløbet 2 uger i forvejen? Synes der er lidt ufleksibelt. Vi har før haft simplefeast og årstiderne i flere år men jeg synes ikke den her business model er specielt betryggende. Vi kunne heller ikke vælge pause under jul/nytår hvor vi selvfølgelig har gæster fordi vi ikke havde været kunder længe nok og derfor så blev vi nødt til at afbestille. Med to boliger og upræcist leveringstidspunkt om søndagen kan vi simpelthen ikke vide om vi er hjemme på leveringstidspunktet fremadrettet. Hvis de punkter blev forbedret så tror jeg at i har en større chance for at få flere kunder.

28. november 2025

Hej Sara.
Tak fordi du deler din oplevelse – det sætter vi stor pris på, også når feedbacken er kritisk.
Vi er virkelig ked af, at forløbet ikke har føltes fleksibelt eller trygt for jer. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give.
Vi trækker betalingen 12 dage før levering, fordi jeres måltider bliver produceret og planlagt på forhånd. Når en kasse er sat i gang i produktionen, kan den desværre ikke stoppes, og i sær i starten kan der være situationer, hvor man allerede har betalt for to uger. Det skal vi selvfølgelig blive endnu bedre til at kommunikere helt tydeligt ud, så ingen føler sig låst fast.

Man kan godt sætte pause over både jul og nytår via vores feriekalender. Vi beklager meget, hvis det ikke har fremstået klart, at hvis man var i binding skal man have fat i vores kundeservice for at få hjælp til det. Det undersøger vi selvfølgelig nærmere, og får ændret så det er mere tydeligt.

Det er helt forståeligt, at et upræcist tidsvindue kan give udfordringer. Vi tager det med videre til vores leveringspartner, og jeres feedback hjælper os i den rigtige retning.
Vi håber virkelig, at I får lyst til at prøve os igen senere. Skulle der være noget i jeres nuværende bestilling, vi kan hjælpe med, så gør vi naturligvis alt for at løse det.
Tak igen for din ærlige feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Virkelig nemt og lækkert

Virkelig nemt og lækkert, og jeg synes faktisk, der er et rigtig godt udvalg. Vi spiser ikke svinekød, så det kan nogle gange føles lidt begrænset, men her fungerer det super fint. Retter som f.eks. pasta med bacon kan sagtens bestilles alligevel, da bacon kommer ved siden af selve retten. Det gør det meget mere fleksibelt for os.

Der er heller ikke sparet på portionerne – man får virkelig, hvad man betaler for. Vi bestiller for 4 personer i 4 dage men har mad nok til trods for at der er en teenager iblandt os.

Vi fortsætter helt klart vores abonnement – det har gjort hverdagen meget nemmere for os!

26. november 2025

Hej Edina.
Tusind tak for din flotte anmeldelse – den gjorde os virkelig glade at læse! 💚

Hvor er det dejligt at høre, at fleksibiliteten fungerer godt for jer, især når I undgår svinekød. Det betyder meget for os, at man kan tilpasse retterne efter sin families behov – og præcis derfor sender vi bacon, toppings osv. ved siden af, så man nemt kan vælge til eller fra.

Og fantastisk at portionerne rammer plet hos jer – selv med en sulten teenager i huset! Vi ved, hvor vigtigt det er, at der er rigeligt, når man bestiller til flere dage.

At I oplever, at hverdagen er blevet nemmere, er lige præcis dét, vi arbejder for hver dag. Tak fordi I fortsætter med os – vi glæder os til at lave mange flere gode måltider til jer. 💚

God nem og velsmagende mad

God nem og velsmagende mad! 😊

Hej Line.
Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du synes maden er nem og velsmagende. 😊💚
Vi glæder os til at lave mange flere gode måltider til dig.

Hurtigt, nemt og lækkert

Super lækker mad, som hele familien kan lide.

Hej Heidi.
Hvor er det dejligt at høre! Tusind tak for din anmeldelse. 💚
Vi bliver virkelig glade, når maden rammer hele familien – det er præcis det, vi arbejder for hver uge.
Tak fordi I spiser med!

Så nemt og lækkert

Så nemt og lækkert! Mine børn prøver ny mad. Det er nemt som enlig mor!

Hej Stine.
Tusind tak for din dejlige besked! 💚
Det betyder rigtig meget for os at høre, at det både gør hverdagen nemmere for dig – og at børnene får mod på at prøve ny mad. Det er præcis det, vi håber at kunne give.
Tak fordi du deler din oplevelse – og tak fordi du spiser med!

Lækker

Lækker, veltilberedt mad lige til døren.

16. november 2025

Hejsa :-)
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 💚
Vi er virkelig glade for, at du oplever maden som lækker og veltilberedt – og at det fungerer for dig med levering lige til døren.
Tak fordi du spiser med!

Vi har afprøvet betterfeast i lige knap…

Vi har afprøvet betterfeast i lige knap 4 uger nu og er rigtig glade for det! Det er nemt og servicen er god. Retterne smager upåklageligt, dejligt i en travl hverdag!

Hej Monica Maria.
Tusind tak for din skønne anmeldelse! 💚
Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse de første uger – både med maden, servicen og hvor nemt det hele er i en travl hverdag.
Vi er utrolig glade for, at retterne rammer plet hos jer. Tak fordi I spiser med!

Jeg synes faktisk maden er overraskende…

Jeg synes faktisk maden er overraskende god. Vores barn kan også godt lide det. Plastikken på bakkerne er lidt irriterende. Man kan ikke hive det af.

Hej Sofie.
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at både I og jeres barn kan lide maden! 💚
Og ja… vi ved godt, at folien på bakkerne kan være svær at få af uden brug af kniv eller saks. Det er bestemt ikke optimalt, og vi arbejder allerede på en løsning, der gør det nemmere i hverdagen uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Tak fordi du siger det – det hjælper os til at blive bedre.

Maden er god

Maden er god, og det giver mere frihed i hverdagen - som en rigtig jyde syntes jeg det er lidt dyrt, men må også erkende at med en helt lille dreng på 10 uger , så er tiden ikke helt til at handle ind og lave mad, så er det her koncept super godt😍 dejligt mad, nem at håndterer og smager mega godt 🤩

Hej Alexander.
Tusind tak for din anmeldelse – og stort tillykke med jeres lille dreng! 💚

Vi er virkelig glade for at høre, at maden giver jer lidt mere luft i hverdagen. Det betyder meget, især når man står midt i den første tid med en baby, hvor alt andet end søvn og mad nogle dage kan føles som et projekt i sig selv.

Og ja – vi forstår godt, hvad du mener med prisen. Det er en balance, og vi gør vores bedste for at levere høj kvalitet og nemhed, der faktisk gør en forskel i hverdagen.

Tak fordi du deler din oplevelse – og hvor er det dejligt, at I synes maden smager så godt. 🤩

Nemt, velsmagende og mørt/saftigt kød

Vi får familiekassen, og det er meget børne-/familievenlige retter.
Det er virkelig nemt at tilberede maden, som også er velsmagende!
Det jeg er mest imponeret over er, at alt kød vi har fået, er saftigt og mørt. Ikke engang kalkunen er tør 😁👏

Hej Nana.
Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor bliver vi bare glade af at læse det! 💚

Det betyder virkelig meget, at I oplever familiekassen som både nem, børnevenlig og velsmagende. Og især din kommentar om kødet… den tager vi med et stort smil! At selv kalkunen ikke er tør, er præcis den slags feedback, vores køkkenchef elsker at høre. 😁👏

Tak fordi du deler din oplevelse – og fordi I lader os være en del af jeres hverdag.

Generelt meget tilfreds

Generelt meget tilfreds. Virkelig nemt. Nogle retter lever dog ikke helt op til forventningerne, f.eks. Mortens aften anden, var ikke, hvad vi havde håbet i forhold til kvalitet og smag.

10. november 2025

Hej Daniel.
Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det betyder meget, at du generelt er tilfreds og har glæde af nemheden i hverdagen.

Vi er til gengæld rigtig kede af at høre, at Mortensaften-anden ikke levede op til jeres forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og hvis du ikke allerede har gjort det må du meget gerne sende os en mail på info@betterfeast.dk, med dine oplevelser, så vi kan følge op og finde en god løsning.
Tak igen for feedbacken – den hjælper os med at blive bedre. 💚

Virkelig skuffende oplevelse med BetterFeast

Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med BetterFeast.
Vi havde på forhånd aftalt, at leveringsdagen for min første måltidskasse skulle ændres, og to forskellige medarbejdere bekræftede ændringen. Alligevel blev kassen leveret på den forkerte dag. Da jeg ikke var hjemme, nåede maden at tø op og måtte smides ud.

Jeg blev tilbudt en erstatningskasse, som skulle leveres mellem kl. 10 og 17 samme dag. Den dukkede først op kl. 20, altså tre timer for sent. Oven i det indeholdt den ikke engang de måltider, jeg havde bestilt. Hele kassen var desuden dækket af løse ris, hvilket gjorde det hele endnu mere rodet og uprofessionelt.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse, både hvad angår levering, kommunikation og kvalitet. Det er desværre ikke en service, jeg kan anbefale.

Hej Betina
Tak for din ærlige anmeldelse af vores måltidskasser. Jeg kan godt se, at det er gået galt på flere måder med din måltidskasse, det beklager jeg meget. Vi skal finde en bedre måde at få ændret i datoer, så vi undgår fejl som du desværre har oplevet, det undersøger vi nu, så vi kan forbedre os.

Jeg beklager at det ikke har været klart, at erstatningskassen ikke har indeholdt de samme retter som du havde bestilt. Da vi desværre ikke har mulighed for at eftersende mad fra vores eget køkken, når der har været fejl eller mangler, har vi kun mulighed for at sende det ud, som Gordon har ekstra af, og desværre har det I dit tilfælde ikke matchet med de retter du har bestilt.
Hertil har jeg også informeret Gordon om at der har været en fejl i din måltidskasse, og at der er gået hul på en bakke med ris i din levering.

Grundet leveringsudfordringerne har vi refunderet din betaling for måltidskassen, da du naturligvis ikke skal betale for forkerte retter eller levering på en forkert dato.

Jeg beklager meget for ulejligheden.

Smager ikke godt

God app, god service, nemt, men smager utrolig dårligt.

Jeg har aldrig smidt så meget med ud og brugt så sure penge

Besvarelse fra BetterFeast Danmark

Øv hvor er det ærgerligt at høre, at maden slet ikke faldt i din smag. Vi tager rigtig gerne i mod feedback på maden og alt andet på info@betterfeast.dk, så vi har mulighed for at forbedre os.

Lækker varieret mad, lige til døren 👍

Vi er to voksne personer i husstanden.
Portionerne passer fint til os, der er sjældent rester og maden smager rigtig godt.
Der er selvfølgelig favoritter, men sådan er det.
Nemt at tilberede i ovnen og vi får god og varieret mad. (og kommer også til at smage på nye retter😊)
Nemt at vælge retter i app'en som fungerer super godt.
Levering lige til døren selvom vi bor i et udkantsområde og vi kan følge leveringen og ved hvornår den Ca. ankommer.
Kæmpe anbefaling herfra 👍😊

Besvarelse fra BetterFeast Danmark

Mange tak for din dejlige anmeldelse. Vi er rigtig glade for at kunne levere lækker mad til jer 😊

Manglende retter

Fik min første bestilling i går , skulle lige prøve . Gav 378kr for 6 retter som jeg syntes er rimeligt , men manglede 2 retter .
Kan ikke få pengene tilbage for de 2 manglede retter , det kan kun kompenseres når jeg bestiller næste gang .
Fremover koster det 549kr for 1 person ( 6 retter ) det er for dyrt .
Jeg har afmeldt det

15. november 2025

Hej Charlotte
Vi kan sagtens refundere din kompensation i stedet for. Som udgangspunkt ligger vi en rabat ind på næste ordre, hvis der har været fejl eller mangler i vores måltidskasse, men jeg kan også se, at dit abonnement er opsagt, og derfor kommer der ikke en næste ordre til at få rabat på, så jeg har refunderet beløbet til dig i stedet for.
Beklager at det ikke har fremgået som en mulighed at du kunne få det refunderet.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Det passer perfekt til vores familie -

10. november 2025

Besvarelse fra BetterFeast Danmark

Mange tak for din fine anmeldelse :-)