4,1

God

Individuelt livsmestringsforløb

Jeg har gået hos Betina med min datter i et 5 ugers forløb.

Vi var begyndt at bekymre os for vores datter. Hendes livsglæde var væk, og hendes sind dystert og meget meget mørk. Vi fik løbende beskeder fra lærere, der var bekymret for hende og ikke vidste hvad de skulle stille op. Vi var forbi læge, hvis råd vi dårlig nok kunne tage seriøst. Derfor begyndte vi indledende på professionel psykolog hjælp. Men udfaldet viste sig ikke til at være til stor nytte. Vi havde mange lange enetimer for at forstå hvad problemet var. Og det korte svar var meget meget skoletræt, og træt af
alt hvad der havde med skole at gøre.

Vi var bekymret for hvor lang tid denne opførsel skulle stå på, og vi vidste også godt at vores kompetencer som forældre slet ikke kunne nå ud til hende. Dette skulle der professionelle folk til. Og denne profesionalisme var ikke at finde på skolen.
Vores datter har tidligere frekventeret timer med Betina i mindfullness med success. Derfor var det også et håb, om dette måske kunne trække hende ud af dybet igen.

Men det gik meget bedre end vi kunne have håbet på. Bare efter et par sessioner havde hendes mørke og dystert sind vendt sig til tro, og efter endnu engang begyndte hun igen at snakke, være livagtig og være glad. Og efter 5 gange var det som at have fået en helt ny datter på den gode måde. Ville slet ikke have tænkt på, hvor vi ville være i dag, hvis vi ikke havde taget hende med til Betina.

30. januar 2021

Jeg har gennem længere tid gået hos…

Jeg har gennem længere tid gået hos Betina til mindfulness. Efter et stress forløb havde jeg brug for at komme i balance med mig selv. Til mindfulness lærte jeg at slappe helt af, få styr på tankemylderet og sidst men allervigtigst, fik jeg uundværlig undervisning i vejrtræknings teknikker. Disse har jeg haft den største glæde af, ikke mindst her i denne skøre tid med pandemi. Betina er det rareste og varmeste menneske som jeg derfor varmt vil anbefale.

25. januar 2021

Fik akupunktur mod hoste

Fik akupunktur mod hoste, der efter et sygdomsforløb med COVID-19 ikke rigtigt ville gå væk. Efter to behandlinger er hosten næsten forsvundet, sammen med min tidligere skepsis overfor alternativ behandling.

23. januar 2021

Individuelt livsmestringsforløb

Nogle gange er en oplevelse så speciel og helt igennem fantastisk, at det kan være svært at sætte ord på den betydning, og de følelser den har bragt med sig. Netop sådan en oplevelse har vores datter haft hos Betina, efter at have fulgt et 5 ugers individuelt livsmestringsforløb. Vores datter, der netop er fyldt 12 år, havde over en længere periode “hængt lidt med hovedet”. Stadig udadvendt og aktiv, men som mange andre piger der nærmer sig teenager-alderen, med enormt mange tanker – også nye, og anderledes tanker end tidligere. Der var gode tanker, men der var også de tanker der bestemt ikke var gode, hverken for selvtilliden eller selvværdet. Der var tanker der var så store, at det gik ud over nattesøvnen, fordi kroppen havde svært ved at finde ro.

Efter 5 fantastiske uger, har vi fået vores glade og langt mere ubekymrede pige igen. Tankerne er stadig mange, men Betina har givet hende en hel, og meget solid rygsæk, som hun kan hive metoder op af, for at komme videre hvis hun havner i situationer, hvor hun føler “verden er blevet meget stor”, og hvor hun tvivler på, hvor hun selv passer ind i den. Dertil er nattesøvnen markant forbedret igen. Betina har indspillet en lille lydfil til hende, som hun lytter til hver aften, og langt de fleste aftener sover både hun og lillebror efter 10-12 minutter.

Betinas evne til at se mennesket individuelt er helt unik, og hendes evne til at lytte, guide og støtte er usammenlignelig i forhold til noget andet menneske jeg har mødt på min vej. Som jeg har sagt til hende flere gange, ville livet være meget nemmere for mange, hvis alle havde deres “helt egen Betina”.
Med disse ord, vil jeg gerne sende Betina min varmeste anbefalinger.

18. januar 2021

Jeg er tilfreds

Jeg er en ung pige på 21 år, som var igennem et forløb hos Betina, som jeg har været meget glad for. Jeg fik flere nyttige redskaber, til hvordan jeg kan arbejde med det jeg har brug for. Vi lavede meditationer, øvelser og jeg fik også 5 punkts akupunktur, som hjælper med ro i nervesystemet. Jeg vil klart anbefale det til andre, da jeg selv har fået en masse ud af det.

18. januar 2021

Er dette din virksomhed?