Individuelt livsmestringsforløb
Jeg har gået hos Betina med min datter i et 5 ugers forløb.
Vi var begyndt at bekymre os for vores datter. Hendes livsglæde var væk, og hendes sind dystert og meget meget mørk. Vi fik løbende beskeder fra lærere, der var bekymret for hende og ikke vidste hvad de skulle stille op. Vi var forbi læge, hvis råd vi dårlig nok kunne tage seriøst. Derfor begyndte vi indledende på professionel psykolog hjælp. Men udfaldet viste sig ikke til at være til stor nytte. Vi havde mange lange enetimer for at forstå hvad problemet var. Og det korte svar var meget meget skoletræt, og træt af
alt hvad der havde med skole at gøre.
Vi var bekymret for hvor lang tid denne opførsel skulle stå på, og vi vidste også godt at vores kompetencer som forældre slet ikke kunne nå ud til hende. Dette skulle der professionelle folk til. Og denne profesionalisme var ikke at finde på skolen.
Vores datter har tidligere frekventeret timer med Betina i mindfullness med success. Derfor var det også et håb, om dette måske kunne trække hende ud af dybet igen.
Men det gik meget bedre end vi kunne have håbet på. Bare efter et par sessioner havde hendes mørke og dystert sind vendt sig til tro, og efter endnu engang begyndte hun igen at snakke, være livagtig og være glad. Og efter 5 gange var det som at have fået en helt ny datter på den gode måde. Ville slet ikke have tænkt på, hvor vi ville være i dag, hvis vi ikke havde taget hende med til Betina.